I want my shark icon back !

Da jeg nu har været med til at spille Txp HU Championship, og samtidig fået opfattelsen af at det her forum virker som et sted hvor det er ’nemt’ at kommer ind, har jeg valgt at lave en blog (For først gang nogensinde) her på TXP.

 

TXP HU er nu overstået og set med mine øjne en rigtig god oplevelse og med et fornuftigt resultat. I forbindelse med touren har jeg fået en konto på Betfred igennem TXP (Nick: huonly).

 

Jeg har spillet en del HU sngs over det sidste års tid (+1000 HU’s), men har haft en kedelig tendens til at tro at jeg kan gå på vandet når det går godt, og derfor ikke overholdt mine egne BRM regler. Det er jo så nemt at spille en $50 for lige at hente de 4 x $10 man tabte. Er ikke gået bust men smidt meget af min rulle 2 gange hvor dette er sket.

 

Da jeg sidste gang virkelig tog mig samme på $5 havde jeg en ROI på 27% ved 100+ hu’s, og når man har det får man faktisk et shark ikon på sharescope. For dem som har prøvet at spille HU er det pænt svært at opnår dette ikon på lowstakes. ROI skal være mere end 15% ved mere end 100 spil.

Men nu vil jeg havde mit tilbage. Shark

 

Projektet starter den 1/11 2009. Jeg sørger for at der på denne dato er mindst $525 på min betfred konto, jeg har pt. spillet 3 HU’s på denne konto 2 stk. $10 og en $30 (Ja igen et godt eksempel, tabte 2 stk. $10 så spiller vi da bare en $30). Ligeledes håber jeg på at have spillet den $109 billet som jeg har vundet i Txp HU Championship inden 1. November, så denne heller ikke påvirker mine stat. Hvis det ser for skidt ud på sharkscope - må jeg overveje en  nulstilling inden projektet starter.

 

Som i kan se på beløbet hedder BRM for projektet 100 x BI, nok alt for meget på dette level vil mange sige, men nu skal det sgu gøres ordentlig. Men andre ord der spilles $5 indtil der står min. $1050 på kontoen. Det primære mål med dette projekt er da heller ikke hvor mange $ der laves pr. måned, men at holder min ROI så langt oppe så sharescope synes det går godt. Jeg ved p.t. ikke hvor meget tid der bliver til projektet, og er nød til at være lidt hård med tableselection for at komme så højt op i ROI.

 

Jeg glæder mig at kommer igang, og vil løbende opdatere her på bloggen.

 

Zachdk

Skriv en kommentar
Olando, man, 19/10/2009 - 09:27

Det ser spændende ud. Glæder mig til at følge med i projektet.

BimBam, man, 19/10/2009 - 10:12

GL sir! Håber du får det optimale ud af det.

papacs, man, 19/10/2009 - 13:27

Fin blog.

Jeg synes bare du skal lave raketten!

starte med 30$ SNG'er når rullen er doublet så 50$ sng'er doublet så 100$ SNG osv. gas gas gas :P

zachdk, man, 19/10/2009 - 15:24

Haha papacs, men det er jo lige det som tidligere har været problemet, det kniber mig sgu lidt at finde styrpinden på disse koreanske kortdistance raketter, så vil nu lige have ikonet først så kan vi prøve det andet ved en senere lejlighed.

Ender, tir, 20/10/2009 - 23:15

Hmm, sådan et ikon kunne jeg også godt tænke mig at få.
Hmm, jeg har lige tjekket mit FullTilt username, det så skidt ud havde en ROI på -9%, men profit på 92$ over 92 SNGs