En donks bekendelser

Så blev det tid for min blog-debut her på Texaspoker.dk. Ja, det er for så vidt min generelle blog-debut da det ikke er noget jeg har gjort så pokkers meget i før. Så for folk der kender mig godt (her på sitet er den flok nok begrænset til mig selv) er det nok lidt overraskende at min første blog nogensinde handler om poker.


Jovist, jeg har da spillet poker sådan on/off igennem de sidste 4-5 år og det er da også fra tid til anden lykkedes mig at hive en tusse ud fra min konto på Expekt, PKR eller hvor jeg nu har spillet, men spillet har aldrig været seriøst, niveauet har aldrig været højt og når jeg har vundet har det generelt nok været mere held end forstand.


Men da jeg fik mig et job som blandt andet består i at gøre livet lidt sjovere for danske poker-nørder, kom jeg frem til den konklusion at jeg hellere måtte gøre et forsøg på at blive én af slagsen.


Starten var lidt sløv. Jeg havde lidt rester tilbage på en konto på Stars hvor jeg hyggede mig med mit sædvanlige foretrukne spil: $ 5 SnG. Det gik mest ned ad bakke indtil jeg meldte mig til en $ 3 rebuy turnering og hev $ 50 hjem for en 311.-plads hvilket jeg også stolt bekendtgjorde her på sitet. Siden gik det dog stærkt ned ad bakke igen til det punkt hvor jeg måtte sidde og spillede 1-cents hyper turbo SnG's dels i håbet om på den måde at kunne starte en lille rulle (det lykkedes ikke) og dels for at holde formen ved lige til jeg igen var i stand til at sætte penge ind på en konto.

Da den dag endelig dukkede op var det også tid til at prøve noget nyt. Jeg blev enig med mig selv om at det generelle niveau på Stars nok var en anelse for højt for mig og da jeg var i gang med at få forhandlet Sommer Cup'en på plads besluttede jeg mig for at oprette en konto på Everest hvor jeg i første omgang smed $ 50 ind. Jeg besluttede mig samtidig for at prøve et andet spil og gik i gang ved 10-cents cash-bordene. Det startede såmænd også fint og jeg fik hurtigt hevet et par buy-ins hjem. Så tog nedturen dog fat igen og de første $ 50 var hurtigt væk.


Jeg lod mig dog ikke slå ud og satte igen $ 50 ind på kontoen. Jeg gik samtidig tilbage til vante rammer i form af $ 5 SnG's og med et par tips fra en bekendt på et af de konkurrerende sites her på Malta følte jeg mig en smule bedre rustet. Tippene virkede sådan set godt nok - nu kunne jeg bare ikke ramme noget og den anden 50'er var stærkt på vej ud af vinduet. Der var således kun ca. $ 1,50 tilbage på min konto da jeg torsdag i sidste uge meldte mig til 2. Afdeling af Sommer Cup'en, og de $ 84 jeg fik ud af min 2.-plads der faldt således på et særdeles tørt sted.


De ser foreløbig også ud til at være vendepunktet for mit spil. For fredag aften begav jeg mig ud i $ 10 SnG's og uden at det skal forestille at være prangende var rullen vokset med yderligere $ 10 da jeg slukkede computeren. Lørdag gik knapt så imponerende. Jeg spillede tre SnG's og da jeg kunne se at mit spil denne dag bare ikke var godt nok tog jeg den - synes jeg selv - meget rutinerede beslutning at stoppe frem for at forsøge at spille mig ud af frustrationerne.


Søndag blev dog en herlig optur da det endelig lykkedes mig at gå hele vejen og vinde et par SnG's. Folk som railede torsdag aftens finalebord lagde måske mærke til at HU-spillet ikke just er min stærke side, men søndag gik det meste pludselig min vej og jeg fandt pludselig både heldet, nosserne og kortene til at tage det sidste skridt. Der står i skrivende stund $ 133 på min Everest-konto og jeg sidder med en god fornemmelse af at den ikke er på vej ned før jeg beslutter mig for at trække penge ud af den. Vi ses ved bordene!

p.s.: Dette indlæg kan naturligvis ikke vinde i Txp's blogkonkurrence.