Mit liv på Malta - Del 2.

ThomasTXP med Sliema i baggrunden

Hej Texanere,

Det er efterhånden ved at være 4 måneder siden jeg sidst skrev et blogindlæg her på Texaspoker og hold da op hvor er der rendt meget vand under broen siden mit sidste indlæg. Jeg har netop læst det igennem og jeg føler jeg er blevet adskillige år ældre siden jeg skrev om lejlighedsjagt og udfordringen i at starte i nyt job her på klippeøen.

Jeg har nu boet i min lejlighed i Sliema siden september 2010 og her er jeg begyndt at føle mig hjemme. Jeg har ca. 200 kvadratmeter at boltre mig på fordelt på 2 stuer, 3 soveværelser, 2 badeværelser, et køkken og 2 altaner... og et vaskerum. Den skal jeg heldigvis dele med min kæreste hernede som ankom i oktober måned og sammen har vi fået knyttet nogle gode venskaber her på The Rock, som gør livet herligt og nemt at leve. Jeg ser frem til at tilbringe 2011 her på Malta og til at prøve kræfter med de udfordringer som ligger forud. Det bliver spændende!
 

Et par billeder fra lejligheden i en collage. Vi har både haft juletræ, julefrokost for danskerne og så har vi en god udsigt fra taget af bygningen.

Men hvilke udfordringer er det så som venter i 2011? Jo, siden min sidste blog er der sket det at den danske CEO hos Coinflip, Erik Smith, har valgt at søge sine egne nye udfordringer, og han befinder sig i skrivende stund på en højskole i det nordlige Sjælland, hvor han tager timer i fingermaling og andre kreative fag. Når man taler med Erik kan man fornemme at hans humør er steget gevaldigt siden han var direktør i 5 forskellige firmaer på samme tid og arbejdede 18 timer i døgnet.
Men hvor Erik slap må andre tage over, og der er kommet nye folk bag roret på Coinflip.com, som har valgt at sadle helt om. Det har vi også på Texaspoker.dk og på samme tid som Erik tog sin afgang, valgte man hos Marketing Partners Online Ltd., som står bag Texaspoker.dk, at tilbyde jeg selv og Coinflips danske IT-mand og grafiker, Søren, en fuldtidsstilling som et led i en større investering i Texaspoker og andre projekter som Marketing Partners Online Ltd. beskæftiger sig med. Det er en udfordring som jeg ikke kunne sige nej til, og som jeg har set meget frem til at begynde på i takt med det nye år.

I lørdags var der så afskedsfest hos Coinflip på The Hilton i St. Julians for Søren og jeg samt et finsk par, Tomi & Jatta, som også har arbejdet hos Coinflip, men som nu rejser hjem til Finland da hun er gravid med tvillinger.
Det var en rigtig god dag med masser af lækker mad og godt selskab, og selv om vi stadig er en del af Coinflip-gruppen, og kommer til at arbejde sammen med dem i fremtiden også, så kommer jeg nu til at savne den daglige gang på kontoret, for sådan nogle finnere er nu et skægt folkefærd Smile

Her er et par billeder fra afskedsfesten i lørdags:

Udsigten fra The Hilton Quarterdeck mod havnesiden

Afskedskage

Coinflip Ltd. til bords

2011 er allerede godt i gang og det er jeg også i mit "nye" job. Om 14 dage går turen til London for at deltage i en årlig affiliate konference med Texaspoker.dk, hvor vi forhåbentligt i god stil får skabt bånd til nye partnere og sagt tak for 2010 til gamle partnere. Tak for 2010 skal der også lyde til alle jer her på Texaspoker og Coinflip, som har været med til at gøre min hverdag sjovere de sidste 4 måneder.

Jeg håber I alle får et godt og rigt 2011 - rigt på store pots og store oplevelser.

Alt det bedste,

 

Thomas

Skriv en kommentar
BECKSBEERDK, tor, 13/01/2011 - 22:40

Ja i lever sgu godt dernede Smile og ret lækkert ,man sidder jo helt og dagdrømmer om varme og vand Party

Held og lykke i fremtiden jeg er ret sikker på det var et godt valg de gjorde og ansætte dig.

RockogRul, fre, 14/01/2011 - 01:14

Det lyder sgu godt Thomas. Lækkert med nogle billeder!

andrewdk, fre, 14/01/2011 - 01:36

Det er jo svært ikke at være misundelig, når man ser lejlighedens udsigt og beliggenhed.

Istappen, fre, 14/01/2011 - 14:21

@Becks

Mange tak Hr.

@RockOgRul

Vi ses vel snart hernede?

@Andrewdk

Udsigten fra selve lejligheden er nu ikke så fin. Man skal op på taget for at få den fine udsigt.

hpmors, fre, 14/01/2011 - 17:50

ja man kan jo ikke undgå at blive en lille smule misundelig når man ser de billeder dernede fra.

Held og lykke med det hele Smile

Phantastisk, fre, 14/01/2011 - 18:25

Lyder super godt Thomas ! Du må endelig gerne skriv en blog i ny og næ. Det er hyggeligt at komme bag om facaden på vores daglige forum.

Og det er rart at høre at Texaspoker.dk bliver prioriteret højt. Det er vi jo mange der er glade for Big smile

Sune Berg Hansen, fre, 14/01/2011 - 19:03

Nice blog - gid jeg sad på Malta. Og good luck med Texaspoker, hvor det jo altså ikke vrimler med finner 8)

Istappen, lør, 15/01/2011 - 23:36

@hpmors

Mange tak!

@Phantastisk

Jeg vil forsøge at skrive en blog lidt oftere, men tør ikke love noget Smile Til gengæld kan jeg love dig at vi fortsat vil prioritere Texaspoker højt Wink Godt at høre det falder i god jord!

@Sune

Du er velkommen hernede. Der er jo Unibet Open på Malta i marts - tag endelig Peter med! Smile