En ud af tre...

Billede af en badevægt

"Better than succeeding little by little is failing at one go." - Jose Bergamin

I sidste måned satte jeg mig for at gennemføre tre mål:
 

  1. Jeg ville spille +40.000 hænder på NL50-NL200 på ComeOn - fail!
  2. Jeg ville undlade at brokke mig i chatten og på forum når jeg spillede - fail!
  3. Jeg ville tabe over 5 kg og komme under 119 kg på badevægten - Success!
     

 

Det vigtigste mål blev nået

Af de tre mål var det vigtigste at komme ned i vægt, og det er derfor tilfredsstillende at jeg her er på rette vej. Hele mit liv har jeg kæmpet en kamp mod de ekstra kilo, og da jeg blev student tilbage i 1998 vejede jeg hele 140 kg. Over et års tid tabte jeg mig ned til 90 kg, og det var det bedste jeg har gjort for mig selv nogensinde. Udover at have det bedre med mig selv psykisk, havde jeg også et mentalt/humørmæssigt overskud i hverdagen, og jeg svor at jeg aldrig ville falde af på den igen og tage så meget på uden at bremse processen i tide.

Desværre var jeg ikke i stand til at holde ord overfor mig selv, og i juli 2011 kunne jeg aflæse tallet 131.5 kg på min badevægt. Tiden jeg bruger på online poker er nok ikke helt uden skyld i denne vægtforøgelse, og det var på tide at gøre noget ved sagen.

Her lidt over to måneder senere er jeg nede på 118 kg og fokuseret på at komme ned på to cifre igen. Derfor var målet omkring vægttabet i sidste måned også klart det vigtigste for mig, kontra de 40.000 hænder på ComeOn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mine fødders tilstand midt i august

Op mod 200 km har fødderne på billedet ovenover tilbagelagt i august måned i den stegende sol på promenaden mellem Sliema og St. Julians. Resultatet var et par smadrede fødder, men også et vægttab på over 5 kg hvilket er tilfredsstillende. Nu får jeg besøg af Andrewdk i 10 dage, og han lander om ca. 2½ timer. Herefter står den nok på en del øl og restaurantbesøg og det bliver min fornemste opgave at forsøge at holde kiloerne bort mens jeg har ham boende.

 

Pokerprojektet der fejlede

Jeg er glad for ingen tog mig op på væddemålet jeg lagde op til sidste måned, for jeg fejlede (selvfølgelig) miserabelt. Jeg har både brokket mig i chatten samt jeg nåede ikke de 40.000 hænder jeg havde lagt op til. Dog fik jeg barberet mit brok i chat og på forum ned med 95%+ og jeg havde faktisk generelt en meget mere positiv oplevelse med at spille poker i august.

Der var meget længere mellem raserianfaldene, jeg har ikke smadret noget og det lykkedes mig på trods af den lave volumen af hænder stadig at præstere et fint overskud for måneden takket være ComeOns rakerace, rakeback og diverse cashes i turneringer.

Her ses min graf for cashgames på ComeOn i august:

11231 hænder blev det til sideløbende med et hav af MTT'ere i august

 

Nyt projekt undervejs

Jeg vil de kommende måneder fortsætte min kamp mod de ekstra kg. Jeg vil ned under 100 kg, og det skal jeg nok komme. I første omgang hedder delmålet 110 kg d. 1 december, og det har jeg væddet €500 på at jeg når. Intet er en større motivationsfaktor for mig, end når der er kontanter på spil, så jeg er ret overbevist om at jeg når det.

Der er dog indlagt et par hurdles undervejs i det jeg får besøg fra DK i flere omgange, samt Malta-ugen med Texaspoker-delegationen fra Danmark til oktober. Prøvelser bliver der nok af, og jeg forventer især Mr. Nielsen vil forsøge at lokke mig i fordærv.

På pokerfronten afventer jeg at lave et nyt projekt, da vægtprojektet stadig har absolut topprioritet. Men jeg overvejer at kaste mig over et lowstakes PLO cash projekt, fordi jeg synes der har været en interessant debat på vores forum for nyligt, om hvorvidt det er muligt at slå spillet på PLO10 med blot 20 oplæg i bøssen. Jeg overvejer derfor at øremærke $200 til projektet og se om jeg rammer $500 eller $0 indenfor projektets løbetid. Men projektet bliver dog ikke sat i værk lige foreløbigt, da jeg vurderer tiden er for knap i de kommende uger.

Tak fordi du læste med i denne lidt kedsommelige blog-update. Jeg lover at min næste blog forhåbentligt byder på væsentligt mere poker, og mindre om vabler og slankekur.

Spil godt derude, må skrubbet være med jer alle!

/Thomas

 

Skriv en kommentar
Sir Hardtrance, fre, 09/09/2011 - 20:05

Dejligt det går den rigtige vej med vægten. WP

Ender, lør, 10/09/2011 - 21:59

Godt gået med vægten, og det virker absolut til at dit forsøg på at holde en mere positiv attityde under pokeren har haft en positiv indflydelse på dit spil. Du har ihvert fald lavet mange gode og konstante resultater i ligaen den sidste måneds tid.

Jeg skal gerne indrømme at jeg forsøgte at tirre dig lidt i de første turneringer efter din blog om none brokkeri i chatten. Du lagde jo selv lidt op til at man godt kunne teste din rygrad, da du stak $$$ ud på det. Wink

Jeg håber du får holdt vægten stabil frem til efter ale DK besøgene, så du i slutningen af Okt kan lægge slutspurten ind mod de 110 kg. Jeg tror den går hen og bliver tæt og svær.

DrunkSon, søn, 11/09/2011 - 09:44

Måske er den kedelig, men den er positiv, og det er jo, tja positivt Wink

Rigtig godt gået med vægten, og mht. din poker graf, så ville jeg være glad, hvis min så ud som din.

WP

Istappen, ons, 21/09/2011 - 15:45

Tak for kommentarerne.

Det går pt. den forkerte retning, efter et besøg fra det kolde nord. Det er altid svært at holde en kur når man har gæster hjemmefra, for selv om motivationen er i top, så vil man ikke være Hr. Kedelig når venner/familie er fløjet +3000 km for at besøge en.

Jeg tror de fleste danskere kender dét, at når der skal hygges, så involverer det at spise eller drikke. Det er ikke tilfældet at mormor altid disker op med friskbagt kage og boller når man er på besøg. Hun ved godt at hvis man æder, så hygger man, og så er chancen for besøg større i fremtiden.

Anyways, jeg er på stram diæt frem til d. 3 oktober, hvor Hr. Kedelig-stilen igen bliver lagt på hylden til fordel for hygge med Texaspoker delegationen fra Danmark.