Verdens bedste pokerspiller - en dag!

Okay indrømmet....Jeg har haft mange våde og uartige drømme i mit liv om, at jeg sidder til WSOP og trækker de sidste chips over på min banehalvdel, mens min frustrerede HU-modstand fortvivlet kigger på sine AA, som jeg netop har gennemkneppet med KTs. Og noget siger mig, at jeg langt fra er den eneste, der har haft drømme som disse. Så hvad adskilles os egentligt fra hinanden?

-Måske det faktum, at jeg er kvinde!!!!

Min kæreste introducerede mig til poker, og egentligt oprettede jeg vist mest en konto på partypoker for 1½ år siden for "lige at prøve det", men fandt hurtigt ud af, at jeg både var flush-blind og troede at alle billedkort var rene gudehænder. Jow jow det har været dyrt at lære, men pludselig ændrede det sig, og hvad der i starten var en ren underskudsforretning, blev efter et år en overskudsforretning. 

Hvad gjorde så reelt forskellen? Mit eget bud er 3 ting:

1) jeg lærte at folde

2) jeg blev kureret for min flush-blindhed (men lider stadig lidt af straight-blindhed)

3) at jeg begyndte at spille live (det er her jeg laver de store overskud)

Jeg satser på en dag at være blandt verdens bedste pokerspillere, et mål jeg sikkert deler med en masse andre. Jeg vil gerne invitere jer alle ind i den drøm og håber at I vil hjælpe, støtte og give bifald i det omfang det er nødvendigt. Om ikke andet så fortsætter jeg med at skrive blogindlæg alene fordi det er min overbevisning, at man skal reflektere over sit spil for at kunne forbedre det.

May the force be with me

Tanja

 

Skriv en kommentar
Sir Hardtrance, tir, 05/03/2013 - 22:33

Love

daddyo, tir, 05/03/2013 - 22:59

Held og lykke med drømmen i det lange løb.

På et eller andet tidspunkt må der jo være en kvinde der vinder den.

Held og lykke med pokeren her og nu.

andrewdk, tir, 05/03/2013 - 23:13

Held og lykke!
Det er flot hvis du spiller med overskud allerede efter kun 1½ år, så hård som pokeren er blevet de sidste 2-3 år.
Det kan godt være jeg spørger dumt nu, men er din kæreste en vi kender herinde fra TXP?

tamalian, ons, 06/03/2013 - 15:10

Nej min kæreste er ikke bruger på texaspoker. Vi har nok meget forskellige tilgange til poker. Jeg er mere systematisk og analyserende i forhold til hvad jeg spiller, hvornår jeg spiller og hvordan jeg spiller. Derfor har jeg brug for noget sparring og vil derfor gerne være en del af et fællesskab, hvor man kan gå i dialog om poker.

Men bare for at prale lidt, så fik han en 3. plads i 11 Big på stars for nogle uger siden - Så man kan jo vove den påstand, at grunden til at jeg relativt er gået fra underskud til overskud er, at jeg har haft en god læremester Smile

PNM, ons, 06/03/2013 - 07:00

Velkommen til Tanja.

Godt at se dig her på Texaspoker.dk Smile

Held & Lykke.

svennobassovitz, ons, 06/03/2013 - 17:09

Velkommen til .... Fedt med nogle kvinder på txp, der ellers er et udpræget mande (drenge) forum....

tamalian, tor, 07/03/2013 - 01:01

Tak - ja indrømmet: halvdelen af glæden ved at spille livepoker er, at jeg får lov at hygge mig med en masse dejlige mænd (og det der ligner), den anden halvdel af glæden går på at tage deres chips Wink

RockogRul, fre, 08/03/2013 - 18:20

Synes meget godt om og velkommen til!

BJK1971, tor, 07/03/2013 - 09:56

Det der er lige ud af posen, I like, hvor er det fedt at høre Smile

Sir Hardtrance, fre, 08/03/2013 - 16:11

Ka godt li' du skriver "og det der ligner".... Big smile

Hawkeye75, lør, 23/03/2013 - 02:06

Hmm KK fold preflop Tanja Cool

tamalian, man, 25/03/2013 - 11:20

U still do not believe me? Jow Tommy, i den rigtige situation under de rette omstændigheder, ville jeg sagtens kunne folde KK preflop.