Update december og 2012

Jeg vil afslutte mine update blogs med at gøre status for december og 2012 ... Fremover bliver det en goals and update tråd da jeg synes at blogformatet kan bruges bedre, og jeg vil egentlig hellere skrive 1-2 blogs om året med noget indhold end disse updateblogs. 

Bla. fordi blog afdelingen er blevet noget vissen det sidste års tid, hvilket jeg personligt synes er ærgeligt da jeg får stor inspiration og en masse godt ud af at læse folks blogs.  Men når der bliver skrevet en blog hver 2. måned, kan selv jeg se at det nok ikke er fremtidens format her på txp  H)  ....

Så here goes årets sidste update og den sidste blogupdate som sådan..... 

2012 slutter med den 3ide rense måned i træk på Ongames sng 30 mans 5 - 22 $ og det er jeg ualmindeligt godt tilfreds med.

 

Volumen er igen ikke imponerende men roi, ITM + hourly er godkendt med ekstra godkendt på..... Downswinget venter nok om hjørnet men for tiden har jeg det lidt ligesom om at det er som at trykke $$$ at spille disse.....  

De som har fulgt med i blogsene gennem året vil vide at jeg skiftede fra cash til sng som maingame efter at have fået kæmpe klø ( især af EV kurven) i juli agust og sept.  Rullen var seriøst beskadiget og jeg var nede i 350$ da den var på bunden........ 

Heldigvis gik skiftet til Sngs godt og jeg har lavet + 500 om mdr i okt nov dec. kun på sng......  Uden valueback og dillerdaller !!! Men hvad med cashgames ?? Er det lukket land ?

Faktisk har jeg spillet lidt cashgame på siden efterhånden som det gik fint i sngs og rullen blev polstret . Volumen er helt til grin, men jeg er faktisk stolt af resultatet....... 

 

Under 10.000 hænder på 3 mdr får nok ikke nogen til at løfte øjenbrynene , men kvalitetsmæssigt har spillet været fint......

Så alt i alt ....2012 lykkedes ikke ret godt i forhold til de mål jeg havde sat mig ( se blog) da de allsammen drejer sig om cashgame og om at blive stabilt vindende. Der må jeg indrømme at jeg har fejlet.

Overall bliver det dog et ok monetært år, da min, på et tidspkt lukningstruede rulle,  står og blinker på +2500 $ her ved årets udgang.

Det havde jeg ikke regnet med ved udgangen af sept. 

Men så er alt vel fryd og gammen og der skal grindes ongasme sngs  i det nye år ??? 

Ja både og...... Der er sket det på det sidste at spillene fylder meget langsomt op og antallet af fisk svinder..... Helt sikkert fordi et større

site er flyttet til Party Sad !!!! Så medmindre der kommer mere trafik bliver jeg nødt til at finde et ekstrasite for at kunne få lidt volumen ind.

Men mere om det i en kommende goals and update tråd, hvor jeg vil skrive lidt om planerne for 2013 !!

Foreløbig tak til alle TXPere for input, hjælp og inspiration i året der gik.

Happy Grinding

 

 

 

Skriv en kommentar
andrewdk, tor, 27/12/2012 - 02:08

Tillykke med at du har fået vendt skuden.
Jeg håber du går et indbringende 2013 i møde

Og pyt med kvantitet, sålænge der er kvalitet i det spil du leverer.
Hellere 10.000 hænder med overskud end 50.000 med underskud Smile

RandomTilt, lør, 29/12/2012 - 15:57

Flot turn around du har lavet der Svenno og som Andrew siger, når dagen er omme er det kun overskudet der tæller og ikke hvordan det kom Big smile

Held og lykke med dit 2013 projekt

Ender, søn, 30/12/2012 - 00:56

Super fedt at du i løbet af de sidste par måneder har fået vendt den nedadgående kurve.

Synes det er fint at du er hoppet tilbage til SnGs. Jeg håber det kommer til at kører i 2013 både med Cash og SnGs.

Glæder mig til at følge dit projekt og håber jeg kan suge lidt fif til mig. Smile