Status på transformeringen

Så er der julepause og det er på tide at gøre status over mit transformeringsprojekt fra SNG grinder til cashditto...... Hvordan gik det egentligt ? Ja alt i alt er det mit hidtil bedste forsøg da jeg ikke har tiltet rullen væk og afleveret hele dynen til frk cash som det ofte er sket. Faktisk har jeg i kraft af RB og races fordoblet rullen fra de oprindelige 500 $ til 1100 ish..... ( mangler det sidste RB fra comeon) ..... Så på overfladen lykkedes projektet og jeg burde kunne skrive en sejrsblog om hvordan den gamle sngtosse gik uproblematisk over og rev 6 max cashgames rundt.

 

Virkeligheden er desværre at jeg er marginalt tabende over 50.000 hænder og 2 ½ mdrs cashgrind Sad  og det er heller ikke i denne omgang lykkedes mig at besejre cashgamet og det gør at jeg er meget i tvivl om hvad og hvor jeg skal spille i det kommende år. 

Beslutningen er indtil videre at withdrawe fra Comeon, bortset fra guldmønter/guldkort og den sidste slat rakeback, de går til en raket på et tidspkt.

  Imens jeg her over julen lægger en plan har jeg en mindre rulle stående på stars og jeg vil spille lidt hygge mtts og lidt sngs indtil 1/1 .

1/1 skal de 1100$ ud at arbejde og jeg hælder i øjeblikket til 2 løsninger:

1) Spille cashgames hos danske spil/ TV-2 eller andre der satser stærkt på at markedsføre sig i DK og tiltrække nye spillere. Tanken bag dette er at fisk/reg ratioen sikkert bliver ret go på et nyt spilmarked.

2) Erkende at det er svært at slå cashgames solidt og gå tilbage til sng-grinden. Starte et sngprojekt op på ex. bet24 og starte ud med 11 $ 9 mands turbo. Tanken bag er at jeg nok kan spille en bonus fri og bygge videre på rullen i et spil jeg er godt hjemme i og jeg positivt ved at jeg burde slå.

Men som sagt er jeg noget i tvivl så gode ideer er velkomne.

 

Foreløbig vil jeg ønske god jul til alle og sige tak til de der har hjulpet mig herinde i forsøget på at blive vindende cashgamespiller....ingen nævnt ingen glemt, men især bjørna og matzer har været meget hjælpsomme og givet konstruktiv feedback, så mange tak for det.

 

Forvent en blog om målsætning for det nye år, sandsynligvis formuleret som et eller andet projekt.

GG

Skriv en kommentar
DrunkSon, fre, 23/12/2011 - 11:33

Dejligt med en status på dit projekt, da vi er mange, der forsøger det samme, og opgiver, og derefter forsøger igen.

Jeg synes, at du har klaret det rigtig godt.

Du har overskud, selvom det meste kommer fra rakeback og bonus, og det er da positivt. Det er rigtigt, at det kan være demotiverende, at man ikke er vindende på selve spillet, men når du allerede er break-even, så skal det nok lykkes dig at vinde på selve spillet i den kommende tid.

Så jeg vil klart foreslå dig at fortsætte med at holde Frk. Cash i ørene (eller hvor du nu holder hende). Det vil også komme os andre til gavn, når vi prøver igen.

WP og good luck, og også God jul & Godt nytår til dig.

andrewdk, fre, 23/12/2011 - 23:12

Ja, det bliver nok svært at finde ligeså god Value som den ComeOn har givet cashspillere, så i længden vil det nok ikke være dårligt også at slå spillet Smile
Krydser fingre for at det lykkes for dig.

zachdk, tir, 27/12/2011 - 11:22

God blog og status, tror du skal vælge mellem Cash og SNG efter hvad du synes er giver mest til udviklingen af dig som pokerspiller, og hvad du synes er sjovest at bruge din tid på.