Spark i kuglerne..... og ny plan

Poker gør jo nogengange ondt i egoet..... Altså man kommer derud hvor man tror man ikke magter spillet, selvtilliden forsvinder og man løber absurd dårligt......  Der er jeg nu! Selvom jeg prøvede en mdr uden at skæve til resultater, HEM overall, og $ på klienten gik det alligevel rigtig skidt og der blev skyllet endnu mere af rullen ud i lokummet..... Sad

På en graf ser det sådan ud :

 

(Adm edit: Billedet er ikke længere tilgængelig. Dødt link fjernet)

 

Det syge er at jeg synes jeg har spillet ok godt Smile ............. Ikke desto mindre er jeg 2200 bb under ev siden 1 juli ( juli var lidt værre end ovenstående...august BEish) og kan ikke rigtig længere tro på at jeg kan slå cashgame stabilt........ En bitter pille... ret bitter da jeg som nogen ved har brugt en del tid bla. herinde på at lære at slå det forbandede cashgame......

Det bliver imidlertid sat på pause og erstattet af en andet projekt...... Jeg går lidt tilbage til basic men også kun lidt, hvilket jeg vil fortælle om i en anden blog lidt senere.......  Vidste godt at det var galt så de sidst par dage har jeg spillet en del sng, med lavt BI for at se om det er det jeg skal vende tilbage til og genopbygge min selvtillid som pokerspiller...... Hmmmmm måske ikke

 

 

(Adm edit: Billedet er ikke længere tilgængelig. Dødt link fjernet)

 

FFS !!!  Rullen er nu kraftig beskadiget og jeg skal til at finde ud af hvad jeg gør for ikke at crashe fuldstændig, spille som en kæmpefisk og tilte resten væk..... Jeg har fået en ide og tester denne af i praksis pt........ indtil videre tegner det lovende......   Jeg må dog også have en del positiv varians tilgode skulle jeg mene.......  Smile

Jeg fortsætter i labrotoriet og vendet tilbage med det nye projekt når det er testet og tegnet færdigt.....  Smile   

Det blev så lidt af en tudeblog. Så jeg slutter med at whine igennem:

Happy grinding...... og fuck nu af  downswings !!!!!!!!!!!!!!!   Smile

 

Skriv en kommentar
DrunkSon, søn, 30/09/2012 - 17:29

Øv, hvor er det surt, især når man ved hvor stort arbejde du lægger/har lagt i det.

Det er også altid spændende at læse dine blogs, så håber du fortsætter med dem.

GL med det nye projekt.

LuckyDude, søn, 30/09/2012 - 19:21

Glæder mig til at læse mere om hvad du har gang i - og måske hvilke tanker du har gjort dig før, under og efter downswing .. ?

Ender, ons, 03/10/2012 - 10:31

Avs, Avs Avs en måned.

Spcielt for de sidste 1,5K hænder ser det skidt ud. Der ser det jo ud til at du ikke bare løber dårligt, men også spiller dit C eller D game. Sad

Jeg er spændt på at læse om dit nye projekt. Jeg kunne også selv godt tænke mig at lave en mdrs SnG projekt eller lignende, men først hold DM lige overståes.

svennobassovitz, ons, 03/10/2012 - 11:02

@ ender

Faktisk ikke rigtigt, føler egentligt jeg har spillet ok, men hvis man kommer ind med undersettet eller KK imod AA pre nogengange så følges ev og den grønne jo pænt nedaf, selvom det er fint spil at få pengene ind med mellemset eller KK i 100bb cashgame, så intet C game såvidt jeg selv kan vurdere.... Men skidt er det.

Ny blog på vej og jeg kan afsløre at tingene ser lysere ud da jeg er på en vanvittig heater i mit nye projekt Smile

Altid sjovt

Istappen, ons, 03/10/2012 - 11:04

Ny blog på vej og jeg kan afsløre at tingene ser lysere ud da jeg er på en vanvittig heater i mit nye projekt Smile

Altid sjovt

* Anti jinx *