Running good ! Finally !

Lige en hurtig oktoberupdate.

Min blog er efterhånden ved at blive en updateblog, med enkelte andre pokerindslag, og er måske ikke specielt spændende at læse.

Men det er godt for min egen udvikling og hjælper til at holde overblikket at man lige kan bladre tilbage og se hvad man fokuserede på for 1 år siden.....

Så hvis du synes den er gabende zzzzzzzzzzzz er det helt ok, den er mest for min egen skyld og man ved jo aldrig der ku jo sidde 1 eller 2 derude og synes det er meget sjovt at følge med....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

Well oktober skulel være et forsøg på at grinde mig tilbage til lidt pokerselvtillid og en rulle og jeg kastede mig over 30 mans SNG formatet, da jeg tidligere har tjent fint på SNGs.......... Det gik ca sådan her:

                 

 (Mod Edit - Billede ikke længere tilgængeligt, og derfor fjernet.)

 

8)  Der er fint og selvom jeg ikke nåede de 500 men 467 er jeg godt tilfreds....

Jeg napper en et par mdr mere med disse her bla. fordi jeg håber at nå op som Master på Ongame hvilket kræver 14.000 pp årligt.....  Herefter evalueres der igen.   Jeg er obv startet ud på en heater, men tingene er ved at stabilisere sig hvilket fremgår af nedenstående graf over hhv ROI og ITM. især itm stabiliserer sig hurtigt synes jeg.... og jeg er godt tilfreds med at komme i pengene 26/27 % af gangene da der er penge til 6 ud af 30 i disse SNGs.... ka jeg holde den ITM ka det ikke rigtigtig gå galt, og det ser det ud til...... tør dog ikke konkludere noget endnu, men satser på at have spillet +1200 når året er gået og så burde der være en go pejling.

 

 

(Mod Edit - Billede ikke længere tilgængeligt, og derfor fjernet.)

 

 

Det var alt herfra update sektionen og for at det ikke bliver alt for kedeligt kommer der lige en velgennemprøvet måde at sikre sig noget skrub på som afslutning .... Hvis hun ikke virker, så ved jeg da snart ikke hvad ..... Smile Happy grinding !

 

 

(Mod Edit - Billede ikke længere tilgængeligt, og derfor fjernet.)

 

Skriv en kommentar
DrunkSon, tor, 01/11/2012 - 15:24

Det er aldrig kedeligt at læse dine blogs. Det er altid spændende at følge med i folks projekter, og endnu bedre når det går dem godt.

Mht. at bladre tilbage og se på hvad man fokuserede på for et år siden, så er denne tråd nok interessant for de af os, der opsatte mål for 2012.

bjorna1980, tor, 01/11/2012 - 16:08

Jeg synes det er fint at skrive en blog som hovedsageligt hjælper én selv. Især når vi snakker poker. Jeg gør det samme med min "NL100 til $11.000"-tråd. Jeg ved det nok er ret kedeligt og totalt ubrugeligt for de fleste, men det hjælper mig selv.

@Drunkson... Shh... med den tråd. Jeg har failed big time på alle punkter, medmindre der sker noget helt vildt her til sidst i året. Synes nu ellers at det ser ud til at være nogle fornuftige mål jeg sætter mig Stare

Ender, tor, 01/11/2012 - 17:42

Jeg følger både med i bjørns tråd og Svennos blogs. Altid fedt at følge med når det går godt og skidt.
@DrunkSon super tråd du lige fik linket til der. Jeg har fået opfyldt en del af mine mål. Smile

DrunkSon, fre, 02/11/2012 - 15:28

@ Bjorna

Selvom disse blogs/tråde er ret kedelige og totalt ubrugelige, så har din tråd alligevel fået 1000 visninger på 14 dage!

bjorna1980, lør, 17/11/2012 - 22:23

@Svenno: Hvordan går det med dette?

Ender, tor, 22/11/2012 - 09:43

Som Bjørn. Hvordan går det med 30 mands SnGerne. Er du på en heater eller...

svennobassovitz, lør, 24/11/2012 - 15:00

beklager sirs....har ikke set de 2 sidste posts før nu.... der kommer en november updateblog tror jeg og så går jeg nok over til bjørnastyle med ar lave en goals and update tråd ........

Men lige hurtigt.... jeg renser pænt af igen i november... ligger pt med en ROI på 31 % itm 23 % , overskud på 475 $ og en hourly på 22,02$ hea

Alt sammen fint men men men...... jeg har kun spillet 192 games so far og det er alt for lidt volume....... Derudover spiller jeg 5,5 - 22 $ BI og har været heldig at klonke en 22 $ ( 206 $ til nr 1) og nogle 11 $ ( 100ish$ til nr 1) samtidig med at jeg har kørt ringe i 5,5 $ .....

¨Så stadig svært at sige noget generelt om ROI osv da det bliver meget varianspræget pga forskelige BIs, turbostruktur osv..... men med 2 mdrs solidt overskud og en mængde helt obv fisk i spillene begynder jeg da at føle mig godt inde..... Wink

Faktisk så godt at jeg er begyndt med lidt FR cash igen...... sådan helt forsigtigt på nl30..... det går iøvrigt også fint Wink