Nyt år, ny side, nyt projekt, new account scrub....not.

Tid til update ...... Efter at have sagt farvel til Comeon og deres megavalue og mange fisk er det blevet tid til at afprøve evnerne på det liberaliserede spillemarked og valget er faldet på bet24 bla. pga. en stor bonus og hele 2 races.

Races er der ikke meget value i for alm. spillere da man skal rake syge beløb, og der ser man forskellen på en aftale for TXP-brugere og en aftale for alle danske brugere...... Håber TXP på et tidspunkt får fodfæste med nogle egne aftaler igen ...Puzzled

Ongame er ikke så fisket som forventet.....Til gengæld er softwaren ringe og tung for pcen.... Bet24 tracker ikke min bonus....men værst af alt : De har glemt at give mig det velkendte new account scruuub. Altså i ved....de sætter softwaren til at give nye spillere gode kort så de vinder i en periode, bliver på sitet og taber hele lortet igen når de tænder for doomswitzzzen..... Men ikke hos mig, jeg får åbenbart switchen med det samme fordi de ved jeg kan tåle det !!! &gtWink   Bevis :

 

Med manglende NAC (new account scruuuuubz) og et genrelt dårligt run, med setups og et par beats er året startet dårligt ud......  Jeg er pt gået et trin ned af rangstigen for at genopbygge det tabte. Min personlige rangstige i poker er

1. NL 6 max cash

2. FR Cash

3. SNG

4. MTT

Så den står på FR grind og det går som det ses ok med at genopbygge. Ellers må jeg jo helt ned og spille SNG Wink  Et af mine problemer er nok at jeg mangler retning og mål her i det nye år...... Eneste årsmål jeg har er at jeg vil lave min. 12.000 dkr på poker og slå cashgames..  Og det ved vi jo alle er et skidt mål,men det er det der er indtil videre.

Så foreløbig grinder jeg løs i FR og på den positive side får jeg faktisk postet nogle hænder og er ok aktiv herinde, hvilket gør at jeg ikke synes læringskurven er ligeså dårlig som min cashgraf Smile .... Der er jo en chef eller 2 herinde som man ka have frugtbare diskussioner med og det gør at jeg ikke synes det er så slemt at grinde fullring  indtil jeg kommer på et nyt projekt.

Og måske et sideskift. Bet24 er langtfra et fedt site med stor value imo, ved dog også godt at det primært er pga ongame softwaren, som jeg i øvrigt ikke fatter ikke bliver optimeret. Med den størrelse netværket har kan det umuligt være et spørgsmål om penge, så det må jo være et princip at det skal være crappy software der spilles på ?? Lidt ligesom at en discount-butik ikke må blive alt for ordentlig...det skal helst rode lidt Smile......  Nå slut med alt den brok.

Hov jeg glemte helt noget........ Jeg har jo fået mig en hest :

Jeg har ikke før staket folk, men inspireret af Sng-trådende herinde besluttede jeg at prøve at lære en fellow TXPer at blive vinde pokerspiller på lowstakes sng gennem stake og lidt coaching.

SuneHN var mest seriøse ansøger og vi startede med  50 $ og 1 $ sng på stars. Det går rigtig fint, Sune er en meget seriøs hest og en ret dygtig elev...... Han har smagt variansen fra første færd og vi har sammen gennemgået en mængde tabte flips og setups og gennemgående komemr han altid ind som favorit, så jeg er meget tilfreds. Nu mangler vi bare at han får et good run..... så kommer det nemlig til at gå stærkt. Der ligger en tråd der hedder Svennobassovitz og SuneHN stakedel og her kan man følge lidt med, hvis man lyster.

Slut for nu vender tilbage med en status for januar og forhåbentligt en plan for fremtiden som inkluderer at blive vindende nosebleed haj, styrtende rig med en lille indsats og overtage verdensherredømmet !!!!

Muahaaa ha haaaaaa!!!!

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar
Istappen, fre, 20/01/2012 - 19:14

Hej Svenno,

Det vil sikkert glæde dig at høre, at vi er tilbage med vores private $10.000 TXP Race næste måned på Bet24.

Her skal man ikke rake nær så meget for at komme i præmierne, som man skal i de store Bet24 races, og med din Club24 valueback i ryggen kan du altså godt høste en fin value på Bet24 i den kommende tid.

Der kommer mere info op om 10k racet (og Bet24s andre races) i næste uge. Så stay tuned.

Vi ses nok snart på Bet24, jeg regner med at gå i gang derinde i løbet af kort tid også. Jeg har haft svært ved at finde motivationen til at komme i gang med grinden efter en lidt lang pokerpause i december, hvor det kun blev til lidt tours hist og pist.

Jeg ligger nok ud på FR ligesom dig, og så må vi se hvad det bliver til.

svennobassovitz, fre, 20/01/2012 - 20:15

Lyder fint, med et race for txpere Smile ! Niveauet er blødt nok på ihvertilfælde nl 30 og jeg finder en del fisk på nl50, så det ka bestemt lade sig gøre at bygge rulle på ongame

Gl sir