New in Texas Town

Hey Folkens

Jeg er idag begyndt som aktiv bruger her på texaspoker.dk og vil skynde mig at oprette en blog inden jeg fortryder Smile ....  

En pokerspiller fødes:

For 4 år siden blev jeg inviteret til et homegame hos en kammerat for at prøve det dersens poker!?  

Jeg har altid elsket skak, forskellige kortspil og andre strategiske udfordringer ligesom jeg godt ka li at være i godt selvskab og drikke en øl eller 2 med drengene (hvem kan ikke det), så beslutningen var nem.

Vi skulle spille 4 stk små turneringer med et indskud på 50 kr, så min snedige hjerne regnede ud at jeg max kunne bløde 200 kr og en 6 pack for en aften i godt selvskab, billig fun!  Jeg anede intet om spillet men gik på nettet og fandt en oversigt over hænder og en kort beskrivelse af reglerne. Ka huske jeg havde besluttet mig for at hvis jeg fik 4 ens var det nok en god ide at gå AI Smile..........H)

Jeg husker tydeligt fornemmelsen af at cykle halvberuset hjem........... ved ikke om det skyldes de øl jeg havde drukket eller de 600 der lå i lommen. Een tin var sikkert :

At spille poker var jo Eazy money for et naturtalent som mig !  En ny Gus Hansen var født for mage til nemt spil skulle man lede længe efter.

[Admin edit: Her var tidligere et billede, som er blevet slettet af billedets ejer]

 

En af deltagerne havde overbevist mig om at poker var et skillgame (hvorfor mon ?Laughing out loud ) og det var jo tydeligt at jeg var velsignet med overnaturlige skills !

Samme person fortalte om poker på nettet og nu havde jeg jo et fint lille startindskud, så det var jo bare med at komme igang med at tjene store penge uden at arbejde særligt for det. hmmmmm professionel pokerspiller !! Hmmmmmm endelig havde jeg fundet et land der flød med mælk og honning og masser af penge, der kunne høstes med en lille indsats.

Det var jo bare at komme igang.

 

To bee continued

Skriv en kommentar
Sir Hardtrance, tir, 27/09/2011 - 15:41

Fed intro. Velkommen til...

zachdk, tir, 27/09/2011 - 15:45

Velkommen til og godt skrevet. Kender godt den der med de 600 i lommen, kan stadig huske denne nat:

http://www.texaspoker.dk/node/8817

Glæder mig til næste afsnit

Mazter81, tir, 27/09/2011 - 19:44

Velkommen som skribent sir.

Ser frem til at læse flere af de der blogs fra dit tastatur

Istappen, ons, 28/09/2011 - 00:47

Vi elsker nye aktive brugere her på TXP, så hermed et varmt velkommen til Danmarks hyggeligste poker community. Håber du bliver glad for at være en del af fællesskabet, og at du måske også selv lærer noget undervejs.

God vind ved bordene og endnu engang velkommen til TXP!

/Thomas

svennobassovitz, tor, 29/09/2011 - 11:31

@Zach

KLONK !!!Smile

Skøn fornemmelse ....