Jinx, Crash and Burn

HVIS man tror at Jinx ikke findes, at hovmod ikke står for fald ....så bør man læse denne blog.

Det er bloggen hvor jeg må indrømme at jeg har tiltet lidt, har mistet selvtilliden, har givet mine penge og min sjæl til frk. cash ( igen lol Smile) og er nok nået dertil at jeg vil være vindende over 100.000 hænder før jeg tør springe ud og kalde mig vindende cash-spiller.

Hvis ikke jeg synes poker var en mindgame udfordring/sport og elsker de forskellige aspekter af spillet ville jeg sikkert stoppe nu.

 

 

De 2 sidste blogs handlede kort fortalt om:

1) At jeg var ved at være rimeligt go og slog spillet over 50.000 hænder

2) At badbeats ikke forekommer så tit som vi tror, til gengæld er vi dårlige pokerspillere end vi regner med og bør i højere grad arbejde på at forbedre vores spil end tude over beats og snakke om varians Smile.....  Ja ja der må grines og peges fingre, det må jeg ta med, når jeg er så kæk Shy

I  blog 2 skriver jeg dog retfærdigvis at jeg nok selv render i et stort downswing en dag og jeg på ingen måde er hellig og nok skal tude ignnem her på txp....  i får min april måned her :

 

 

 

(Adm edit: Billedet er ikke længere tilgængelig. Dødt link fjernet)

 

Det er ikke helt lækkert på en blanding af nl30 og nl50 Sad ...... 

Det får desværre mit år til at se sådan ud :

 

 

 

(Adm edit: Billedet er ikke længere tilgængelig. Dødt link fjernet)

 

Og det giver mig lyst til at :

 

 

Det er lidt hårdt at se så mange timer/hænder ryge ud i lokummet ........ Men  for et par dage siden tog jeg mig selv i nakken og holdt en pause !! 

Iflg seneste blog er det nok ikke kun run bad, setups og badbeats der er skyld i styrtdykket. Skal jeg leve op til mit eget skriveri må jeg igang med at forbedre mig stedet for at hyle. 

Jeg har derfor gået alle + 75 bb pots igennem for mdr. og min anslåede fordeling ( er svært at regne præcist ud)  er:

ca 20 BI tabt

Latterlige setups KK imod AA pre/ set over set/ Quads over forskelligt/ K høj flush til A høj flush osv....9 BI

Sug : Jeg får pengene godt ind men villain suger - i ved AA imod QQ villian rammer sin Q...bla bla . villain rammer sit hulskud imod mit set osv................men først på river Smile    Altid først på river ..... OMG KUN 5 BI !!!!!!   Havde gættet på det dobbelte Shock

Dårligt spil: Tiltcalls på river ( han ka jo ikke ha ramt), Ai pre med 88 eller AQo, dårlige bluffs osv 6 BI

Det står således klart at jeg er ramt af et semi klamt downswing...MEN det står også klart at jeg har ladet mig rive med og spillet dårligt/tiltet, hvorfor jeg nu skal igang med at læse bøger - se videoer - spille meget lidt - analysere hænder - spille lidt igen osv.

Rullen er ret præcist halveret fra næsten 2000 $ til 1000 Sad ...... Har dog 450 $ stående i "reserve" så jeg forsøger på en blanding af nl30 og nl50 lidt endnu, men kan hurtigt blive tvunget til nl30....

Slut med at whine for i dag, det bliver min største tabsmdr ever, men sådan er det.

På med arbejdshandskerne vi ses i analyseforummet Smile

GG

Svennobassovitz

 

 

Skriv en kommentar
Istappen, ons, 25/04/2012 - 16:43

Hej Svenno,

Fin blog, det var jo som "forventet". Ramt af downswing forstærket af B/C-game spil.

Hvis du skal i gang med at læse bøger, så vil jeg anbefale The Poker Mindset og derefter The Mental Game of Poker (Jared Tendler). Det er THE NUTS indenfor dét du har brug for at blive stærkere i - the mental game.

Anyways, for what its worth, NL30 på Ongame er fishy og pots'ne når stadig en fin størrelse. Det er ubegribeligt så mange 54/5 typer der hænger ud på de borde imo. Det kan godt give selvtilliden og den tabte del af rullen tilbage at grinde den ud dér i en måneds tid.

Jeg var selv nede i en dal for nogle uger siden, hvor tingene overhovedet ikke kørte, men jeg fik grebet mig selv i nakken og fokuserede meget på mit OOP spil og spil fra blinds generelt samt at lave gode laydowns. Det hjalp lidt inden det gik helt galt, men der er ikke noget der hedder autopilot og easy money. Hver dag er der masser af beslutninger og edgen er så lille at Lady Luck kan gennempule een på rekordtid, hvis hun er ond i sulet - også selvom man spiller sit A-game.

Så hang in there og good luck herfra i hvert fald.

Min graf for 2012

Tobleronez, ons, 25/04/2012 - 16:54

Super blog. Føler lidt jeg er offer for mit eget ego når jeg bliver suget i store pots, desværre kan jeg ikke checke mine pots som dig og Thomas. Derfor ville jeg være glad for hvis du/ Thomas gad smide et link op med hvor i har købt jeres hjælpeprogrammer ( er lidt bange for Scam)

Mvh

DrunkSon, ons, 25/04/2012 - 18:40

Øv for en grim graf.

Jeg kan se, at downswinget strækker sig over knap 10K hænder. Jeg har selv oplevet det samme, også over 10K hænder. Man føler, at uanset hvor gode hænder man har, så er de andres bare lige en tand bedre.

Og det bliver ved i en uendelighed, føler man. 10K hænder er mange, men jeg har hørt, at det kan strække sig over mange flere, og så er det slet ikke sjov.

Jeg er sikker på, at det nok skal vende for dig, for der er jo ikke noget galt med dit spil.

Held og lykke med det.

Min graf for 2012

Istappen, ons, 25/04/2012 - 18:40

Hej Tobleronez,

Holdem Manager og PokerTracker er to meget anerkendte stykker tracking software, hvor du IKKE behøver være bange for at blive scammed.

http://www.holdemmanager.com/

http://www.pokertracker.com/

Du kan prøve dem begge helt gratis her. Du behøver dog kun den ene af dem, for de kan præcist det samme.

/T

zachdk, ons, 25/04/2012 - 19:21

Kan kun sige at jeg føler med dig, og tror at du har gang i det rigtige. Har selv en blog på vej omkring april måned. En måned hvor jeg bestemt har fået taget fat i mit ego...

svennobassovitz, ons, 25/04/2012 - 21:19

Lækkert med nogle positive grafer, fra spillere som jeg godt tør skrive er på mit eget niveu ( ca. Smile) . Det giver optimisme! DS har ret, det føles som om det bliver ved og ved og man ike kan vinde bare een forbandet AI !! Bare een.!! Smile Det er sick

Nå men jeg glemte at skrive i bloggen at jeg faktisk monetært er oppe for året, da startrullen var 702 $, så hvis man skal være positiv har jeg faktisk ikke rigtig tabt noget, men tjent 300 $ alt i alt........

Thomas har i øvrigt ret i at NL30 er ret fisket Wink

Shaggy, tor, 26/04/2012 - 15:43

Hej svenno

Super blog, som giver mig gode idder til, hvad jeg nok selv bør gøre.

Jeg tør ikke smide min egen graf for april op, for den minder nok en del om din. For 14 dage havde jeg BR til at tage et skud på NL20, nu spiller jeg NL4. Efter at være kommet tilbage fra et 11K hands downswing, er jeg nu igang med endnu et 10K+, som forhåbentlig snart stopper.

bjorna1980, tor, 26/04/2012 - 21:49

Vil heller ikke smide min graf for i år op, for den er virkelig grim. Jeg havde inden for kort tid et kæmpe upswing, der gjorde mig overmodig, hvilket førte til en endnu større nedtur og jeg er langt efter pace, resultatmæssigt, både i forhold til sidste år og i forhold til hvad jeg havde håbet på. Som Thomas også er inde på, er pointen at egden er så lille at der ikke skal meget manglende fokus til for at man går fra vindende til tabende.

Jeg synes du var spot on i din blog om at vi generelt er dårligere pokerspillere end vi regner med og at man skal arbejde hårdt på at forbedre sig. Det er altså den eneste vej frem. Man kan jo ikke rigtigt bruge det til noget at man har tabt 9 BIs på setups (hvor mange har du i øvrigt vundet på den måde?). Det eneste der gør en forskel er at finde og rette fejl i ens spil, tableselection og de ting der nu har indflydelse på ens indtjening.