Blir du også altid badbeatet ?

Det var synd ! Du oplever også negativ varians ? Og onde onde downswings ?  Det er altsammen pisse uheldigt !!! Men du er ikke alene...... Når jeg læser trådene her på forum, slår det mig gang på gang hvor sindssygt uheldige folk er...... her de sidste dage er det gået helt skidt for rigtig mange.............Jeg må være født under en heldig stjerne for jeg oplever kun 10-12 BI downswing som jeg grinder mig op af igen og kørte sidste mdr 16.000 hænder BE og den slags....... Og det er jo nada i forhold til den gennemsnitlige texaner !!! Smile

Andre pokerfora flyder over med negative grafer og badbeat HHs...Bliver en pro interviewet om hans store minus iflg High Stakes Databasen er det sikkert som amen i kirken at negativ varians og setups er ord der forekommer i interwievet...... Aldrig " Jeg spillede af røven til, tiltede over at blive suget et par gange og tabte derfor meget mere end jeg burde "......... 

Egentlig har jeg aldrig hørt om en pokerspiller der har stået frem og sagt : Ja jeg er gået fra micro til highstakes, men jeg har også været pisseheldig på de rigtige tidspunkter ...... Men der findes millioner der allerede nu ville sidde i Macau og spille med Gus og co...... Hvis det bare ikke havde været for alle de badbeats og den fordømte varians Smile  Well overdrivelse fremmmer forståelsen, men du er med på min pointe ?

Nu er det ikke sådan at jeg aldrig tilter eller synes jeg er megauheldig ! Det sker da! Og jeg har sikkert også postet en tudehistorie hist og pist, for nogengange skal man jo bare af med det....f.eks parkere uretfærdigheden på et onlinefrorum ude i cyberspace....og så komme videre.....

Det er helt ok og der er ikke noget ondt i det.

Jeg synes det er OK at folk tilter, det er OK at lave en tudetråd og det er OK at synes man kører skidt. Det kan også komme til mig, måske venter der et 30 - 40 BI downswing eller en tur til bustoville om hjørnet og tro mig jeg vil fortælle historien her på TXP og tude igennem hvis det er ......

Det er derfor IKKE fordi jeg er hellig eller en bedrevidende narrøv at jeg lige om lidt poster et link som jeg vil opfordre DIG der er helt utroligt uheldig til at læse med et åbent sind...... Det er fordi jeg selv har haft rigtig god gavn af den post og fordi jeg gerne vil hjælpe lidt til herinde...... Der er jo mange der hjælper mig med det som poker drejer sig om: At udvikle sig og blive bedre.

I tråden jeg om lidt linker til er det den første post der er interessant, læs den med et åbent sind og den vil (måske) forandre din tilgang til badbeats, downswings og rigged pokersider. I mit tilfælde sad den i bulls eye! God fornøjelse, hvis du da hænger på endnu Wink

http://forumserver.twoplustwo.com/185/heads-up-sng/poobah-post-you-suck-poker-671391/

GL ved bordene ( selom det intet har med luck at gøre Wink )

Skriv en kommentar
m_goblin, tir, 03/04/2012 - 19:12

Den post var lige praecis hvad jeg havde brug for... tak for det.

Tak for den gode blog

Sir Hardtrance, tir, 03/04/2012 - 20:29

Samme her.

bjorna1980, tir, 03/04/2012 - 20:02

Fin blog, som altid, og super link. Nu har jeg kun læst halvdelen, men den rammer mange ømme punkter hos mig.

Jeg vil da også gerne indrømme at jeg overhovedet ikke er nogen chef og det "irriterer" mig egentligt lidt når folk herinde tror det, for synes det sætter et mærkeligt pres på mit spil, hvilket langt fra er gavnligt.

Problemet er selvfølgelig at vi mangler en rigtig stor chef eller 2 herinde.

Sir Hardtrance, tir, 03/04/2012 - 20:29

Av. Den sad. Lige i smasken. Men hele lortet passer. Ikke så mget mere at sige til det.

svennobassovitz, tir, 03/04/2012 - 21:13

@ Sir Hardtrance

OK alt passer.................. ?

Så hvad vil du gøre ? Wink

@Goblin

Ingen årsag, glad for hvis det kan bruges Smile

@ Bjørna

Pointen er at vi er meget dårligere end vi selv umiddelbart tror, men at man i poker kan skyde skylden på varians og derfor lade være med at forbedre sig! Fordi vi hele tiden oplever badbeats der bekræfter hvor "uheldige" vi er. Om man så er chef eller ej er egentligt ligemeget. Målet er at blive bedre.

Nu er det sådan at du er een af dem der er længst i udviklingen med at forbedre sig herinde og du kommer med de mest tilbundsgående analyser og generelt har du styr på på NL holdem 6 max....selvom du spiller for mange borde Wink............ og derfor får du chefstatus !.... Det må du leve med. På 2+2s forum for midstakes vil du være en random bruger !!

Folk der spiller serie 6 fodbold kan jo godt anse serie 4 spillerne som fodboldchefer selvom de i den store sammenhæng er gedigne fodboldfisk Smile

Det er ikke så vigtigt om man er chef eller ej, men det er helt afgørende at man har den rigtige tilgang til og opfattelse af sit eget spil/niveau+ en realistisk forståelse af "badbeats" i poker.

Det ved jeg godt at du ved, men vi har godt af at blive mindet om hvor meget vi mangler at forstå imo

Sir Hardtrance, tir, 03/04/2012 - 21:20

Det ved jeg sgu ikke. Der er nok ikke så meget at gøre.

svennobassovitz, tir, 03/04/2012 - 21:32

Selvfølgelig er der det!!

Når du ved hvad der er galt ...... Så skal du igang med at reparere det ! Dvs identificer dit svageste pkt. og arbejd på det !!!

Hvis du derimod siger: Sådan er det ....der er nok ikke noget at gøre! Hvad tror du så der sker ? ....hmmmm rigtig : Nada !!!

Sæt igang sømand : Tænk !!!

Jeg har et hint til dig ud fra din txp-historie : Tag et valg !!!!!! og stick with it!!!!!

daddyo, tir, 03/04/2012 - 21:36

Tak for link, det giver noget stof til eftertanke.

Istappen, ons, 04/04/2012 - 00:09

God blog, godt link. Ty!

Jeg læser selv The Mental Game of Poker af Jared Tendler i disse dage, og der er mange ting som går igen synes jeg.

Jeg håber - om et år - at være dér hvor Hince er i dag, og hvor jeg er i stand til at implementere mange af de ting jeg læser om i Jareds bog i mit mental game. Jeg er klar over at jeg skal arbejde med både mit spil, men mindst ligeså meget med mit mindset.

I det mentale game er der stadig en stor edge at hente i poker...

svennobassovitz, ons, 04/04/2012 - 13:45

@ TXP

Helt enig, spillene bliver hårdere og spillerne dygtigere bla bla bla. Men jeg spiller aldrig en længere session uden at jeg ser en eller flere folk tilte, og så længe det er sådan ..............er det muligt at have en mental edge....

Derudover tror jeg stadig mange har tekniske problemer, ec med at opfange reads, følge med i modstanderens spil, tage noter, 4 bet bluffe, calle 3 bets oop, balancerede ranges osv.... der vil altid være noget at arbejde med Wink