Quo Vadis, Hansen

Vil du med hjem og se min graf?

 Først: Godt nytår! Efterhånden lidt for længe siden jeg ytrede min spæde røst i de her spalter, men det skulle da gerne blive lidt oftere i det her spritnye år!

For tænk engang, et helt fint nyt år, rent som nyfalden sne og måske kan det blive perfekt? Man kan allerede se folks håbløse nytårsfortsætter for sig - som om man kan løbe fra sin skygge, hvis bare man laver nok om tsk tsk.

For vi ved det godt, der inderst inde, det rigtige tidspunkt at begynde at gøre det rigtige, det der skal gøres, er altid altid altid... Nu! Hvorfor vente til den første januar med at spille ordentlig poker? Og hvorfor ikke stoppe med at spise som en, der gerne vil dø af diabetes, nu? Eller hvis du ikke vil drikke dig ihjel, hvorfor lukker du så ikke flasken nu? Hiv nålen ud af armen... ah ok,  pointen må være landet nu.

Hvad med dig selv, kan jeg høre nogen sige. Og de har ret, aldrig nogensinde har nogen måske haft så meget ret! For hvad fanden har jeg egentlig gang i? Professionel onlinespiller som 40-årig? Det kan man sgu da ikke, vel? og man kan i hvert fald ikke blive ved til man er 50... Måske.

Nåh tid til et sidespring, selvom vi er forbi julefrokostsæsonen. For jeg har lagt mærke til, at næsten alle er ligesom 'in hiding' - de venter på et eller andet alle sammen. Når først... Så! Men det er et blålys. Det er ikke så simpelt, og jeg ved det godt. Se bare mig! Jeg har alle mulige forklaringer parat, når jeg skal forklare, hvorfor jeg ikke er nået i mål (mig eget mål - den nye poker Blachman eller noget i den dur) .

Men måske er det godt nok, for det kan jo være, rejsen er vigtigere? Måske skal vi slet ikke i mål, for så bliver livet meningsløst? Så når du drømmer om at gå op i limit, vinde et big blind mere per time osv osv. Så tænk lige hen for enden af regnbuen: Hvad sker der helt præcis så? Springer du ud som verdens lykkeligste mand/kvinde? Eller er du stadig den samme? Jeg kender godt svaret.

Nåh det skulle jo egentlig handle om mig! Jeg er sådan lidt i et vadested både professionelt og privat. Så en ting er sikker: Fremtiden bliver markant anderledes end fortiden. Og det er godt nok. Men hvad med poker? Robotterne kommer, og spillet bliver bare hårdere og hårdere, ik? Det bliver helt umuligt at vinde, gør det ikke? Måske, men det er er det ikke endnu. For siden 'alle mine blogs' forsvandt, har jeg haft bedre tid til at tænke over spillet, og jeg har faktisk også arbejdet med mine svagheder. Det kan ses.. Her:

Så tror absolut på, at spillet stadig kan slås! Fik rigtig meget ud af at genlæse 'The Blue Book' samt et par vidoer af Giggy på Bluefire.

Så nu har jeg fortjent en ferie, så kan jeg jo altid tænke over, hvor jeg egentlig skal hen (sådan metaforisk) undervejs: Skal jeg stifte familie i et parcelhus i Sverige eller lege highroller på de bonede gulve? Eller måske begge dele?! Nåh. Nu blev det for svært. Kan I hygge jer Smile

 

 

 

Skriv en kommentar
Sir Hardtrance, man, 02/01/2012 - 21:12

Hvis I 2 var ludobrikker, ville I så være slået hjem nu? Ej nu snakker jeg lissom i metaforer...

SuneHN, man, 02/01/2012 - 22:21

Underholdende blog Sune Smile

Fik da et smil på læben og det er da godt nok igennem livets lange vej.

Ender, man, 02/01/2012 - 23:38

Glimrende blog og virkelig imponerende graf.

Me like. Smile

Mr Longhit, man, 16/01/2012 - 10:10

Haha Sune. Sikke en masse snik snak. Og lige som bloggen blev mest spændende folder du bare :p

En virkelig imponerende graf. Gl med det hele i 2012.