En uge på Bet24: Dag 5

Preflop:

Alt det sædvanlige: Læse avis, styrketræne, skrive skakartikel til Politiken og bande over aktiemarkederne. Nu er jeg så ved at være klar til dagens mission på 2 timers poker på Bet24's 200NL 6-max borde. Har selv følgelig læst de obligatoriske to kapitler i Leatherass bogen (er der nogen af jer der er blevet nysgerrige og har hentet den et eller andet sted?)

Misconception 21: Checking And Folding The Flop Is Weak

Man behøver ikke c-bette hver gang! Faktisk er det rimelig klart, at det ville være en fejl. Så overvej modstanderens range kontra din egen perceived range før du skyder et bevidstløst og tabende bet afsted. Jeg c-better ca. 65% af gangene og det tror jeg er meget passende.
Citat: Don’t throw money at a pot that your opponent is unlikely to give up on.

Misconception 22: Never Leave Your Children Out There

Om C-bets i reraised pots (efter et 3-bet). Samme vigtige budskab: The only legitimate reason to c-bet is because it’s profitable. When it’s not, don’t do it. Men igen man skal naturligvis kæmpe om puljerne - bare ikke når det er håbløst.

Ok klar til at spille! Dagens mentale quest er at være absolut stille under hele sessionen samt bevare 100% koncentration (selvom min kæreste kommer fra shopping lige om lidt!).  

Postflop:

Det var godt nok tørt! Ikke mange borde til rådighed og stort set ingen med en spiller

med et grønt plus (som jeg giver mine fisk). Jeg tagger alle: gul for god/ ingen value,

Grøn prik for nit, gult ! for shortstacker, rød for overaggro (eller på anden måde

ubalanceret).

Da 'alle' (var kun oppe på fire) mine borde breakede gad jeg ikke mere, så det blev kun

til 91,9 minutter, men det indhenter jeg i morgen eller søndag. Endte i plus med 57,03

dollars. Stats: 23 18,9 4,5 og 3-bet på 6,3.

En hånd mod sådan en typisk overaggro NL200 reg: Han folder 33% til c-bets og raiser

dem hele 33% af gangene! Godt nok kun over 255 hænder, men dog så signifikant, at en

strategiændring er i orden. Så når jeg c-better mod ham, så folder jeg ikke til et

raise! (så c-better jeg ikke!).

http://www.pokerhand.org/?6214875

Et eksempel på Leatherass fra tidligere. Min equity er bare ikke god på det bord ude af

position mod en aggressiv nofolder. Så spar pengene. Men så er der den her:

http://www.pokerhand.org/?6214878

Hvad er det lige, han repper der?

Den her hånd var jeg tilfreds med! Min modstander er en af dem man jagter på det her

limit. Han folder sjældent floppet og bluffer næsten altid river... Adder lige en note

(any ace). Så ser mine noter (i HEM) på ham sådan her ud:
23-09-2011
* bluffer river!
* any ace!

http://www.pokerhand.org/?6214883

Ses i morgen, og hvis ikke, god weekend!

Skriv en kommentar
Istappen, fre, 23/09/2011 - 18:02

Til dit spørgsmål omkring Leatherass' bog, så ja, jeg er nysgerrig. Nej, jeg har ikke købt den endnu. Jeg har i stedet anskaffet mig The Mental Game of Poker, som jeg glæder mig til at gå i krig med. Jeg har fået klart mere ud af en bog som The Poker Mindset end jeg har af nogen strategibog (dermed ikke sagt, at jeg ikke har fået noget ud af strategibøger).

bjorna1980, fre, 23/09/2011 - 21:13

Hej Sune,

Sad til bords med dig på et enkelt bord i eftermiddags. Det blev godt nok kun til 78 hænder, men baseret på dine stats gav du den god gas - sikkert på grund af tørre modstandere Smile

I øvrigt lidt sjovt med den anden hånd du smider op. Du spørger hvad han repper, men hvad repper du selv? Risikerer du ikke at blive owned af dygitge modstandere ved at 3-bette et 533tt bord eller mener du det er standard? Jeg foretrækker selv at kalde og spille tilbage senere i hånden hvis jeg tror han er ude på ballade.

Mazter81, lør, 24/09/2011 - 10:20

He jSune

Jeg er faktisk nysgerrig efter Læderrøvens bog. Jeg har også læst easy game - vidst nok også på din anbefaling.

Det kunne være man skulle finde den, så jeg har noget læsestof på flyet til Maltaaaaaaaaa

Sune Berg Hansen, lør, 24/09/2011 - 21:27

Hej Bjorna ja ved vist godt hvem du er Smile Ja det er rigtigt at mit spil også er exploitable - men det er megadyrt at rebfluffe, og han ser mig som lidt af en nit (sådan ser han sikkert alle hehe).