Nordjydsk Poker Mesterskab - Warm-Up

Så var det endnu engang blevet tid til lidt live-lir, og denne gang skulle turen så gå til Hjallerup.

Jeg havde igen aftalt med Guldhammer at vi skulle køre sammen derop. Mogens skulle osse med, men valgte at køre selv.

 

Selve touren startede kl. 16, så jeg havde jo go tid til at besøge nogle gode vener jeg har oppe i det område. Så jeg daffede herfra omkring kl. 10, og skulle således omkring Nibe-egnen først til en gang frokost først. Jeg startede i let tåge og snevejr. Ikke noget alvorligt dog. Solen kiggede frem i tågen samtidig med det sneede, så rigtig flot, men skide koldt. Temperaturen lå vel omkring de -10 – 12 grader.

 

Turen op foregik uden problemer, så jeg ankom, næsten, som aftalt. Da man så stiger indendørs blive man mødt af det lækreste bord. Det var rigtig lækkert, og en go start på turen, så mange tak for det. Jeg havde jo desværre ikke flere timer til rådighed, så efter et kort visit gik turen nu nordpå igen for at samle Guldhammer op. Mogens har så i mellemtiden haft ringet, og har faktisk siddet klar siden kl. 1. FFS mand, husk at kigge hvornår sådan noget starter hehe.. Det var dog ikke værre end at han kunne køre og besøge noget familie i nærheden i et par timer.

 

Selve turneringen skulle foregå på Hjallerup Kro, og Morten annoncerede at ”den vidste han sgu lige hvor lå, så ingen grund til GPS”. Vi kom til Hjallerup, men der var sgu ingen kro. ”Jamen den skal sgu ligge lige her på hjørnet”. Det gjorde den så ikke. Der lå i stedet et pizzeria, eller hva det nu var. Fat i telefonen og ringe til Jens fra Poker-tours. Jeg tastede adr. ind i GPS'en. Kør 75 meter og drej til venstre”. Kør 50 meter ligeud til destination på venstre side”. DOH. Ud over det, så vandt jeg et rigtig godt håne-bet. Vi kommer til at snakke om diverse Tv-programmer, og han nævner et eller andet med at ”julekalenderen fra i år er optaget der og der”. Jeg siger så ”Nix, det er den ikke.” Jamen det var den altså. ”Fint, vi ka godt vædde”. Den er han med på, og jeg siger så: ”Øh du, der har altså ikke været nogen julekalender i år endnu”. DOH.

 

Vi fandt endelig stedet, og kom ind i nogle flotte lokaler. Efter det sædvanlige flirten med diverse receptionister og tjenere fra Guldhammers side, kom vi ind i selve lokalet hvor der var stillet de sædvanlige borde osv. op. Der var i et af lokalerne ved siden af en 60 års fødselsdag, og efter ”larmen” at dømme, tror jeg de havde en go fest. Når vi havde pause, stak der sommetider et hoved ud derfra og skulle lige høre hvad vi egentlig lavede.

Fint lokale. Men pissekoldt.

 

Folk begyndte så småt at indfinde sig og der var mange kendte ansigter. Der var nogle stykker fra Randers Card Room, vores lidt trælse ”ven” fra sidst, dog uden buddies, og det skulle vise sig at være til hans fordel.

Igen var der en enkelt som havde glemt sit Visa-kort, så han måtte lige et smut til Aalborg efter det.

Da det foregik på en kro, var der desværre ingen medbragte drikkevarer, men nærig som jeg er, nægtede jeg at gi 35 kr. for en øl, eller 25 kr. for en sodavand. En kop kaffe var 15 kr. og en kande kostede vist 50. Jeg fik at vide at den så ikke var så tynd som i Vinderup. Det var da altid noget. Jeg holdt mig til vand, og min medbragte cola i pausen, når nogle alligevel gik udenfor for at ryge i kulden. Der var på det tidspunkt omkring -15 udenfor. Jeg synes sgu 25 kr. for en vand var lige dyrt nok.

Efter de sædvanlige instrukser om ikke at skyde dealeren og spytte på bartenderen, kunne vi komme i gang. Vi 3 blev placeret på hvert sit bord, så igen kunne jeg ikke rigtig se hvad der foregik der.

Guldhammer i sædvanlig stil

Det skulle vise sig at være et rigtig actionbord Morten var kommet til. Inden for den første time havde de haft 8 all-ins. Mit eget bord var stille og roligt. Der var en enkelt som vekslede sin ene 5k chip ind, og jeg valgte at vente.

Det lokale vi sad i var rimelig pænt, men fuck der var koldt.

Mogens klar til kamp

 

Det var, igen, et rigtig hyggeligt bord at starte med. Stemningen var go', og der blev fyret jokes og fede bemærkninger af. Ham der sad til højre for mig havde jeg det ret sjovt med. Det lykkes mig, trods et mega tell fra ham, ikke at være med i noget action der. Han var ikke bange for at spille alt muligt, og flere gange annoncerede han at ”Aaaarh, den her er sgu næsten for go til at smide”.

Sidemand med gang i

Feltet samlet

 

Den første times tid var ret actionforladt. Jeg samlede AA op utg+1, men fik ingen action på den. Lidt efter havde jeg så A4s, hvor jeg misser et billigt flushtræk. Det var vist i SB, men det er en mindre detalje.

 

Hvad vi manglede i action, havde de som sagt så rigeligt af på det andet bord. Pludselig kan jeg se at folk begynder at stimle sammen om det, og det viser sig så at der er 4(!!) mand all-in.

Så er der action for alle pengene

 

AQ, 33, Jks og 66. Floppet er således 3 A 6, og så vidt vides holdt 66 hjem. Det betød jo så farvel til et par stykker.

 

Efter endnu en tørkeperiode, samler jeg nu igen AA op i utg. Jeg better std. 3XBB og 3 mand følger med. Ikke lige det jeg ville se. Floppet er rimelig blankt, så jeg fyrer et potbet af og de folder, heldigvis. Det er sgu et skrækscenarie med så mange med til raketter. Man risikerer jo at lortet eksploderer op i hovedet på en.

 

Folk falder pludselig rimelig hurtigt fra, og indenfor kort tid er der 6-7 mand ude, og vi skal ha' et bord væk.

Pludselig kommer Guldhammer over mod mit bord. Han er blevet slået ud med AT i klør vs. QK, på et 9TJ bord. Så endnu engang må han se sig ude som den første.

Der er nu i alt 11 mand ude, og det er tid til spisning. Der er nu spillet cirka 2 timer.

Så er der mad

 

Der kunne købes buffet for 85 kr, med noget flæskesteg, kalvekød og diverse andre ting. Guldhammer valgte at betale min del, så mange tak for det. Det smagte udmærket, men de havde sparet lidt på salt og peber. Et enkelt kritikpunkt skal der dog til. Da pausen startede havde de end ikke båret maden ind, så den måtte vi vente på. Jeg skulle som sædvanlig smage lidt af det hele, og nåede vist op 4 eller 5 gange. Den 5- gang måtte jeg dog opgive halvvejs. Det ligner ellers ikke mig.

Lige efter pausen skal jeg love for der sker noget. Allerede de første par hænder ryger der folk, og inden for relativ kort tid må der endnu et bord væk. Vi er nu nede på 3 borde.

Jeg bliver placeret på samme bord som Vinderup-drengen, men denne gang har han ikke helt så stor en stack. Han formår på et tidspunkt at kalde med en flush mod en større flush. Han siger et eller andet om at han ”ikke lige havde set der var en flushmulighed på bordet, men det hjælper ham desværre ikke, og hans stack er nu skrumpet væsentligt ind.

Mon QQ holder? Det gjorde de så ikke.

Han samler så en hånd op hvor han annoncere at ”nu er det nok”, så han er all-in. Han får et enkelt kald af en bigstack, og jeg mener han viser K7s (!) op. QQ holder ikke, så det er desværre exit på dem. Han siger så at han gerne vil ta nogle billeder, så det får han lov til.

Feltet er nu ved at være godt barberet ned, og der er efterhånden godt og vel halvdelen tilbage. Kl. er omkring 20.45, og det er ved at været tid til pause, men vi ka' lige nå en enkelt hånd inden den starter. Jeg er dealer, og BB annoncerer et raise. Der foldes til mig, og jeg kigger ned i QQ. Insta skub. BB kalder og jeg kan til min glæde se han flipper TT. Da jeg selv skal gi' kort, er jeg fuld af optimisme, og boardet viser da osse 2 A A 9 2, så mine QQ holdt hjem. Dejligt at doble lige der.

Vi venter spændt på river. Hvorfor kommer den ikke? Nååh nej, jeg skal jo selv gi'

Jeg vælge behændigt at deale en 2'er på river.

Efter pausen er vi nede på 2 borde.

Mogens ryger nu på det andet bord. Han skubber med AT ind i 99, board er 597, turn 6 og river A, så det var desværre exit, og Morten og Mogens kører hjem.

Mogens kører kanonen i stilling

 

Den næste times tid er lidt op og ned. Jeg samler AA op igen (5 gange AA på en aften), og formår at holde min stack relativt i ro. En enkelt AK bliver det til, hvor jeg igen samler lidt op.

 

Pludselig er det sørme blevet tid til finalebordet. Så det fineste bord bliver linet op, med dealer og hele svineriet. Jow jow, der manglede ikke noget.

Så er vi der sørme igen.

Jeg får stjålet lidt pots og forsøger at holde mig i live til pengene.

På et tidspunkt får jeg JK som jeg vælger at spille. Floppet er dejlige Jkx, min modstander better ud og jeg er AI. Han folder efter lidt tid, og spørger så om jeg havde ramt. ”Ja lidt” svarer jeg, og han bliver enig med sig selv om at det nok var en J jeg havde...og det havde han jo så ret i.

Her tænkes over om man nu bør kalde mit all-in

 

Kortdød som sædvanligt, kan jeg kun se min stack skrumpe ind, men til mit held er der heldigvis en som ryger først. Det skal så tage cirka 45 min inden det sker. Eddermame nogle lange 45 min. Nogen tid efter er der pludselig 2 mand med i potten foran mig, og jeg kigger ned i 45s, og bestemmer mig for at den holder sgu nok hjem hvis det er, så jeg skubber de sidste 20k jeg har ind, og kan bare vente. Floppet er 58Q, og den ene siger nu AI. Vi er nu HU, og han flipper QT. Turn og river er 2 klamme esser så jeg må se mig slået ud på en 6. plads, men trods alt i pengene. Udover det fik jeg 55 point til ranglisten, og kravler op som nr. 13.

Ingen hjælp her, og jeg er ude som nr. 6

5 mand tilbage, og 3 mand AI.

 

De sidste 5 mand falder så fra en efter en, efter en 3 vejs AI bla., og cirka 45 min senere, inklusive en pause, er der 3 mand tilbage. Den ene er ret short stacked. Så han vælger at skubbe QK ind, og får et kald af A8. Floppet er J K K, så han er rimelig glad lige der, men det får hurtigt ende da både turn og river igen er 2 klamme esser. Han er da osse godt og vel i chock.

En meget chokeret ung mand.

 

De to som nu er tilbage, er begge folk fra Randers Card Room, så de vælger at indgå en deal med 5k til chipleader og de flipper så en enkelt hånd om det ene point og titlen.

94o mod KT, board AJ55Q, og vinderen er fundet.

Der tælles chips til deal

En enkelt hånd flippes om det sidste point

Et par stolte nr. 2 og 1

Vinderhånden

 

Tillykke til vinderne, og til Randers Card Room ikke mindst. Flot at en klub kan stille med nr. 1 og 2.

 

Jeg pakker sammen, og bevæger mig ud i kulden. Der er mellem -17 og -18 grader på turen hjem. Godt man har varme i bilen. Jeg lander hjemme kl. 02.00 præcis.

 

Tak for endnu en go tour, og nu ses vi næste gang i Uldum om en uges tid.

 

 

 

Skriv en kommentar
andrewdk, søn, 05/02/2012 - 16:21

Imponerende som du hiver de FTs hjem i den serie.

DrunkSon, søn, 05/02/2012 - 16:32

Jamen igen en velskrevet blog, og dejligt at du kom i pengene.

DK_Homer, søn, 05/02/2012 - 22:03

Super Blog og tak for godt spil.

Men at du ikke har den mest sindsyge hånd med, hvor der er 3 all in på finale bordet med 5 tilbage.

DD, AKs og AA og den 4 spiller har lagt AK er da lidt mærkeligt.

Men hva, alt i alt nogle super blogs du laver om D.A.P.T og vi ses i Uldum på fredag

Sir Hardtrance, søn, 05/02/2012 - 23:52

Jeg har meget svært ved at holde styr på alle detaljerne, specielt når det ikke er mig selv der tager alle billederne, men jeg har fundet omtalte billede frem og smidt det ind.....og vi ses så absolut i Uldum.

Istappen, søn, 05/02/2012 - 23:50

35 kr for en øl? Var det en 1/2 liter fadøl eller en flaskeøl?

Sir Hardtrance, søn, 05/02/2012 - 23:57

Det var en alm. 33 cl. flaske. Guldhammer siger godt nok 30, men jeg det er sgu stadig for dyrt for en pils.

Ifold4Fun, man, 06/02/2012 - 00:17

Fed blog!

BJK1971, man, 06/02/2012 - 12:42

Endnu en nydelig reportage Smile

Istappen, tir, 07/02/2012 - 22:28

Se flere billeder fra Nordjysk Poker Mesterskab Warm Up på Texaspoker.dks facebook-side.

Tak til Sir Hardtrance for at levere billeder fra arrangementet.

DK_Homer, tir, 07/02/2012 - 23:07

Super gode billeder Smile