Viking Poker Challenge second chance

Lørdag var det igen tid til en dejlig livetour i det Jyske. Viking Poker Challenge second chance hed den. Hva det der "second chance" stod for var lidt uklart, men det blev heldigvis forklaret.

Startstack var 10k, plus en ekstra 10k chip, som enten kunne veksles til en ny stack i samme tour hvis man røg inden 3 timer. Efter 3 timer indgik den så i spillet. Vi troede først det var til en ekstra "loosers-tour" men nej. BI var i øvrigt 300.

Nå, men jeg må vel hellere begynde med begyndelsen. Jeg var blevet gjort opmærksom på eventet af Mr. Guldhammer, og det var så meningen at vi begge skulle afsted, igen, men i sidste minut blev han desværre forhindret, og det var sgu egentlig noget lort, for jeg havde da glædet mig til endnu en hyggetur. Men det skulle vise sig at blive noget af en begivenhed alligevel.

Det hele startede kl 17, hvilket jeg synes var noget sent, da der var 50 mand tilmeldt, så det trak jo nok ud..og det skulle vise sig jeg fik ret.

Nå, men jeg havde jo et stykke at køre, så jeg daffede herfra omkring 15.30. GPS'en kunne ikke finde den rigtige adr., så den blev bare sat på Uldum.

Jeg finder let Uldum, men da vejen simpelthen ikke eksisterer i gps'en (jeg burde nok snart ha en ny). Jeg kører ind i byen, men der er ikke rigtig nogle brugbare skilte, så jeg bevæger mig udenfor igen, da det skulle foregå i et Fritidscenter, så regner jeg egentlig med at det er placeret nær industriområdet, så jeg kører ind ved en gård hvor der står VVS. Jeg får fat i et par knjeter som leget i gården og spørger dem om de ved hvor det ligger. Det gør de heldigvis. Inden vi kommer ud til vejen kommer faren ud og spørger om der er noget han ka hjælpe med, og han bekræfter at det ligger inde i byen, man skal bar dreje til venstre lidt længere inde end der jeg var. Fint nok. Rart med flinke folk der er kendt.

Jeg drejer ind mod centret cirka 20 min inden start, så der er lidt tid til at kigge feltet ud. Det skulle vise sig at være noget af en flok.

Selve turneringen foregik i et lille lokale umiddelbart indenfor. Der var fint plads til 50 mand. Da det jo var kombineret sportshal og alt muligt, så var der cafeteria tilknyttet, og de havde umiddelbart rimelige priser. Pølser og sandwich var der nok af, og bajere til en flad femmer. Det kunne i øvrigt ses på stemningen.

 

Vi startede med at registrere os, og da det var en officiel tour, krævede det jo at man kunne forevise, id, betalingskort samt kvittering. Der var, som forventet, et par stykker som havde glemt en af ovennævnte ting, men de fik allernådigst lov at deltage såfremt de sendte et scan af respektive kort. Det synes jeg egentlig ikke om, da regler er regler, men lad nu det ligge.

Da alle mand var kommet på plads, tog det ikke længe at spotte diverse donks, fulderikker og dem som troede de ku det hele. Der var osse et par af de kvindelige med, og det skulle senere vise sig at de egentlig var godt med.

Jeg var blevet placeret ved bord 1, plads 6, og det var et meget blandet bord. Overfor mig på plads sad en gut, som jeg allerede havde spottet inden vi kom ind. Han påstod han var ”Nordfynsk-mester”. Med andre ord en af de ”farlige”, som enten tror han kan noget, eller som virkelig KAN noget. Jeg havde ham på det første, og det skulle vise sig at holde stik i denne tour. Jeg har så, da jeg kom hjem, set at han rent faktisk vandt den sidste tour de holdt på Fyn. Fair nok, og respekt for det.

Der sad et par lokale, en dame, et par fra Fyn og en gut som jeg før havde set spille i Randers Card Room, og en som mest af alt lignede en lidt mindre udgave af Niels Olsen. Han kom dog lidt senere end de andre, da han åbenbart skulle køre noget familie til lufthavnen. Fint nok, det var jo en deepstack, so ingen fare der.

På de andre borde sad der osse en meget blandet flok. Der var far og søn, ægteparret som skulle ha en hyggelig aften, dem som var kommet for de billige bajere, dem som bare synes det var sjovt, og et par stykker som ikke engang kunne reglerne. Jow, det var sgu en blandet flok.

Vi gik i gang med spillet, og jeg skal love for der blev gået til den. Specielt af den fynske mester og damen nede for bordenden. Den ældre mand 2 pladser til venstre for mig var dog osse i gang, men det var med bajerne og med at underholde os andre. Aldrig har jeg grinet så meget til en turnering, og alle ved bordet var glade og sad og fyrede jokes af. Det var ret tydeligt at der var nogle som kendte hinanden. Der var faktisk konstant et eller andet at grine ad ved bordet. Det eneste som var lidt træls var den ældre herre, som i øvrigt var blevet godt fuld. Ikke fordi han var dum eller træls at høre på, men fordi han var så utroligt langsom. Nå, men det gik da, vi havde det jo sjovt.

I mens kunne vi følge bordet bag os, hvor der jævnligt blev annonceret ”ALL-IN”, og det kunne ses på en ældre herres stack. Han havde simpelthen fået bygget et massivt chiplead allerede fra start. Han havde vel 4-5 gange så mange chips som resten. Dem ved mit bord som kendte ham beskrev ham som heldig, så det kriblede sgu i mig for at komme over og forsøge at grave i hans stack.

Nå, men der gik lidt tid inden den første var ude, men snart fulgte nr. 2 med. Det betød at der blev byttet lidt rundt, og der kom nu endnu en dame til bordet. Kate. Nydelig dame som jeg vil skyde til omkring de 50. Hun var vist nok (ikke helt sikker) gift med tourmanageren, så det var nærmest en familiefest. Så nu var der pludselig 2 damer at holde styr på ved bordenden, stakkels Sir Hardtrance, og jeg skal love for de gik til den. Der blev raiset og bettet i én lind strøm, og mange gange havde jeg dem på midpair, toppar med svag kicker og lignende semihænder. De fik sgu raget godt til sig på den måde, men jeg holdt den vanlige tighte stil.

 

Jeg havde i øvrigt bestemt at jeg ville prøve med lidt musik denne gang, så jeg havde fundet Sennheiserne frem og ladet telefonen med noget godt Hardstyle, men det måtte jeg opgive ved første pause. Det kan jeg slet ikke forenes med når der skal spilles live.

Ved første pause havde jeg ikke rigtig fået noget brugbart. En enkelt gang havde jeg vist set et flop, men jeg var cirka 2k nede, men så sker der pludselig noget.

Jeg kigger ned i 88, og er nødt til at kalde et  lille raise. Floppet kommer 6 8 5, og jeg checker. Modstanderen better og jeg kalder. Turn 5. Check. Han better igen og jeg er all-in. Han instakalder og viser KK. River 9'er.

Så sker der ikke meget ved bordet et stykke tid. Folk er nu begyndt at falde ud, og vi er 3 borde tilbage. Vores CL har udbygget sin stack, den fynske mester er røget ud, og folk er generelt bare blevet fuldere og fuldere.

Efter et stykke tid kommer der endnu en lækker hånd. Jeg er i BB og der foldes til knappen, som er Kate, og hun klikker. SB folder og jeg kigger ned i 22. Har nu ikke spillet en hånd længe, så jeg vælger at betale. Floppet kommer 2 x A. Hun better og jeg kalder. Turn er endnu en blank og hun better igen. Jeg tænker lidt og kalder. River er en A og hun better endnu engang. Jeg går i boksen. Hun har spillet sygt mange hænder, så hun ka ha hva som helst. Jeg tænker at hva fanden, hvis jeg ryger på den her, så har jeg da et indkøb mere, så jeg annoncerer ALL-IN. Hun instakalder og vender til min store overraskelse KT. Hun tager sig godt nok osse til hovedet efterfølgende.

Plads 1 ved det bord er i øvrigt en skodplads. Det var der den fynske mester sad. Han blev jo losset ud, og efterfølgende kom er vel 5-6 mand til den plads, som alle blev losset ud. En mand nåede at spille én hånd inden han røg. Godt man ikke sad der. Jeg får nu AK, og better ud og får et kald. Floppet kommer med små kort, og jeg better igen. Igen et kald og turn viser endnu et lille kort. Jeg better nok engang, og han folder. Go pot jeg får ud af det.

Jeg er nu totalt kortdød de næste cirka 90 minutter, og kan bare sidde og glæde mig over alle dem som ryger ud, og så er der pause. Den sidste 10k chip er sat i spil og vi er efterhånden nede på 2 borde.

På nuværende tidspunkt er det faktisk blevet pissekoldt udenfor, så der er ikke meget sjov for dem som står udenfor og ryger.

I øvrigt blev alle beordret udenfor i hver pause. Meget professionelt og go stil.

Jeg bliver så flyttet til bordet hvor CL sidder, men han har ikke nær så mange chips som før.

Næste store øjeblik er da den, nu tidligere, chipleader annoncerer at han er all-in. Han får hurtigt et kald. Han vender KK vs JT i hjerter. Floppet er Qh 9 2, turn 7h så nu begynder det at brænde under den ældre herre. River er spar K, så straight vs KKK og den tidligere CL er nu et godt stykke nede, men trods alt ikke ude.

 

Det sker dog 5 min senere da han er AI med K3 vs Kj og ikke får nogen hjælp. Godt spillet alligevel.

Vi spiller et stykke tid til, og pludselig bliver der annonceret FT. Lækkert. Første mål med turneringen er opnået, så hvis jeg buster nu, ja så har jeg fået det ud af det som jeg havde sat mig som mål.

Alle damerne er nu ude, så rent mandebord. Der er penge til 6, og der er 8 mand på FT, så der skal bare 2 mere ud så er jeg sikret lidt for alt mit besvær.

Vi bliver samlet, og jeg kan til min glæde se at der er 2 shortstacks. De skal bare losses ud i en fart. Der går da heller ikke mere end 2 hænder før den første er ude, så nu skal vi bare ha prikket til boblen. Den springer et par hænder senere. Da en ryger med AJ vs KT som rammer sin T på floppet.

Jeg må nu skrue lidt op for tempoet og prøve om jeg ka få lidt chips ind.

Der går da heller ikke længe inden der sker noget. En gut raiser, der foldes til mig, jeg kigger ned i 99 og er AI. Han instakalder og vender 88. Ingen hjælp til ham.

Bare han nu ikke rammer en af de 2 8'ere.

Bare kom med dem.

 

6 min senere får jeg AK. All in. Samme mand kalder og vender JK. Floppet viser en A og jeg dobler. Det brokker han sig lidt over.

Han har nu betalt af et par gange. Lækkert.

 

20 min senere er jeg AI med QT mod, igen samme, AJ. Floppet er J29, turn 5 og en dejlig Q på river. så han må til lommerne igen, og det brokker han sig nu højlydt over.

Endnu engang tælles der chips op.

Der ryger nu en mand mere og vi er nu 4. Blinds er nu så sindssygt høje at en 80k pot svarer til cirka en M.

Ingen action de næste 20 min, hvor jeg så samler A7s op. Jeg er all-in og får et kald af K9. Lækkert. Kun indtil floppet kommer med en 9'er og ingen A til mig.

Ude som nr. 4 (igen) og 1000 kr rigere.

3 mand tilbage, og det varer ikke længe inden de er nede på 2. HU matchen varer vel et kvarter, hvor de bare sidder og bytter chips, får et par splitpots. Sidste hånd er K4s i spar, vs. QJ, hvor K4 rammer en flush, og så var det slut på cirka 9 timers poker.

Jeg følte egentlig aldrig jeg var i rigtig store problemer, men alligevel heldig med den Q på river. Spillet flød fint, og jeg fik ingen hjerneblødninger og kunne fint folde når der skulle foldes.

Endnu en fin tour, dog var blinds totalt syge til sidst, hvilket osse blev bemærket af de andre, og tourmanager lovede da osse næste gang skulle de sene levels ikke være så turboagtige.


 

Jeg takker for en fin tour, og vi ses forhåbentlig igen snart.

Tak til Guldhammer for fin telefon- og SMS-støtte.

Skriv en kommentar
kattenQJ, søn, 09/10/2011 - 18:59

WP Gutten, Sir, Hr og alt det der :p

Godt skrevet (som altid når det er dig.)

Sir Hardtrance, søn, 09/10/2011 - 20:32

Der mangler måske lidt eller rækkefølgen er ikke helt som den skal være. Det er sgu svært at huske alle hænder.

kattenQJ, søn, 09/10/2011 - 20:36

Det kommer med alderen ... (Har jeg ladet mig fortælle...) hehe hea

dvdl, søn, 09/10/2011 - 19:11

Hehe fin blog Wink og guldhammer fik måske en der tog hans HU challeng op ? Wink

svennobassovitz, man, 10/10/2011 - 13:00

WP og tillykke med cashet.....wav

Fed reportage og sjove billeder !!!

GG

Svenno

DrunkSon, ons, 12/10/2011 - 12:55

WP og velskrevet, som de andre også siger.

Hvem har taget billeder?

PS: Fin T-shirt Wink

Sir Hardtrance, ons, 12/10/2011 - 16:19

Jeg har selv taget nogle af dem, resten har tourmanageren taget.

...og fed t-shirt...Sådan en gir faktisk lidt respekt. Hørte et par stykker mumle noegt om at "ham der må være go siden har går i sponsortøj" eller lignende.

Næste tour er i øvrigt allerede planlagt.

Midtjysk Poker Mesterskab 2011 i Viborg

TNichum, ons, 19/10/2011 - 21:15

Donktour vinder her Smile

Kommer også til Viborg og crusher dig og co. Wink
Jeg troede faktisk du var Guldhammer? If not, who are U?

Sir Hardtrance, tor, 20/10/2011 - 16:32

Det blir da hyggeligt at ses igen så. Kate kommer vist osse.

Jeg er Guldhammers onde tvilling. Sølvspaden...

Desuden er han MEGET pænere end mig.....og yngre...

ErikSmith, tor, 20/10/2011 - 16:14

God blog Sir Smile

Er det kun mig der ikke kan se hvad buy-in er?

FYI: Normalt kan 'second- chance chippen' veksles med det samme eller når man buster sine øvrige chips. Sådan var strukturen ihvertfald ved Aussie Millions i 2005. Efter level x skal den dog tages i brug. Men ja ja, bare reglerne er ens for alle Smile

Sir Hardtrance, tor, 20/10/2011 - 16:21

BI er 300 kr. Næste tour i Viborg er osse en 300 tour. De giver i øvrigt point til en eller anden rangliste.... Puzzled