The Uldum Revenge

En dreng kysser en pige

Igen var det blevet tid til en tur til det sydlige, nærmere bestemt det velkendte Uldum Præcis som sidst var der tale om en 50 mands turnering. Turneringen startede kl. 18, så for at være i go tid kørte jeg hjemmefra kl. 16. Vejret var fint trods de minus 7-8 grader. Jeg kørte ned i mod den mest fantastiske solnedgang. Selve turen ned forløb uden de store problemer, men jeg kom dog om ved et par stykker som holdt i nødsporet og baksede med lidt forskelligt. Selv ankom jeg uden de store problemer, og denne gang uden at skulle omkring den lokale VVS-mand for at spørge om vej. Det skulle så senere vise sig at den ene af dem jeg kom om ved på motorvejen var en af spillerne. Men han ankom dog.

 

Ankomsten

 

Allerede ved ankomsten kunne jeg genkende flere af dem fra sidst, og der var osse folk fra både Hjallerup og Vinderup. Til min store glæde var ranglistens nr. 1 at finde, nemlig en anden af Texaspoker.dks brugere, Dk_Homer. Vi aftalte at han bare skulle gribe kameraet når han følte for det, og få fyret et par billeder af. Så kunne jeg jo se om jeg ku hænge på.

Flere kendte ansigter

DK_Homer på plads

 

Denne gang var der ingen som havde glemt visakortet, men der var så et par stykker som havde meldt afbud i sidste øjeblik.

Af en eller anden grund havde man denne gang valgt kun at ha' 9 mand på hvert bord, så vidt jeg husker fra tidligere har vi været 10?? - hvilket jo så betød at vi startede med 6 borde, og dermed skulle jeg justere min game plan lidt. Desuden havde man denne gang valgt at starte på 50/100. Jeg havde jo, som sædvanligt, forberedt mig mentalt både hjemmefra og på vej ned i bilen, og jeg må desværre sige at jeg ikke helt havde den samme gode følelse som jeg plejer at ha'. Der var dog et par enkelte gange hvor den kiggede frem, men slet ikke i samme grad som den plejer. Nå skidt, den er nok bare træt, det har jo osse været et hårdt program.

 

Ifølge seating chart, kunne jeg så konstatere at jeg skulle sidde ved samme bord som sidst, og på næsten samme plads. Nu steg min følelse lidt. Det ku ikke gå helt galt nu.

Næsten samme plads som sidst

 

Det var i øvrigt noget af et felt der var sa,let, da næsten samtlige i top 15 var mødt op. Dog savnede jeg et par af drengene fra Randers Card Room.

 

Efter de sædvanlige instrukser om ikke at pisse i hjørnerne og hælde alt for meget øl ud over bordet kunne vi endelig komme i gang.

 

Så kører vi

Det var en ret blandet flok ved bordet, lige fra den unge tyr til den lidt ældre tyr. Dk_Homer var blevet placeret på bordet umiddelbart bag ved mig, hvilket var fint, så ku jeg jo passende holde lidt øje med ham. Ved vores bord var osse en tom plads. Han blev blindet ud de første 3 levels, da ingen vidste om han kom eller ej. Han dukkede ikke op, så efter 1½ time blev hans resterende chips fjernet.

Første bord jeg sad ved

 

Stemningen var som sædvanlig høj, som den altid er i Uldum, og der blev givet og taget til højre og venstre. Som sædvanligt var der jo tale om en 2. chance, og jeg valgte, noget utraditionelt at veksle ind med det samme. Det var vi et par stykker ved bordet der gjorde.

 

Allerede i en af de første hænder kigger jeg ned i KK, og raiser std. En enkelt går med, og floppet kommer K-høj. Da jeg er lidt readless vælger jeg at bette 3/4 pot hvilket desværre skal vise sig at være alt for meget. Lidt en skam, men jeg tror lige den første nervøsitet skulle lægge sig. Det ville osse bringe mit pis i kog hvis jeg røg ud på en lortefejl som jeg selv havde været skyld i. Nå, fuck det, der kommer flere hænder.

Jeg gjorde alt hva jeg kunne for at tiltrække skrub

 

Pludselig hører jeg det velkendte all-in fra bordet bag mig, og jeg skynder mig at gribe kameraet. Det viste sig så, at 3 esser ikke lige var forberedt på der kom en straight i vejen. Jeg er faktisk ikke klar over om han floppede straighten eller hvad, ej heller om der røg en ud på det.

Nh vs vnh

Næsten samtidig med det var der blevet annonceret all-in ved mit eget bord, så jeg måtte skynde mig at få mig vendt om, for at kigge ned i et flop der hed 5Q3, og de 2 tyre klar til at stange. Ikke overraskende blev der vendt en Q, men K som kicker, samt JJ. Turn 8, flop 6, og KQ tog en fin pot ned. Han havde endnu ikke vekslet sin 5k chip.

Det der flop klarer JJ sgu ikke

 

Selv havde jeg fået et væld af gode hænder allerede, og rimelig betaling, så jeg var godt med.

Det næste stykke tid til den første pause var ret indholdsløse for mit vedkommende. Så jeg var sådan set klar til at gå til pause trods der var cirka 15 min tilbage.

Nogle minutter inden pausen var der lidt action på bordet. Vores unge ven ved bordet, som var rimelig tight, var involveret i en hånd. Hånden bliver spillet til river, og da kortene flippes, ser vi AK vs 66. Der er en K på bordet, så det skulle man jo tro var fint, men desværre lå der samtidigt de sidste 2 seksere, så AK var måske lidt skidt inde der.

Av av av

 

Lige som jeg skal til at gøre klar til at holde pause, bliver der fra bordformanden (ham på plads 1), annonceret at vi sgu godt lige ka' nå en hånd til da blinds er blevet lagt ud inden pausen startede. Så vidt jeg lige husker og kan se på billedet sidder jeg i SB. Der bliver foldet rundt til plads 1, som better ud. Der foldes til mig, og jeg kigger ned i AQ. Jeg raiser og han kalder.

Floppet kommer 4Q9, og jeg better ud lidt under pot. Han annoncerer efter lidt tid all-in. Jeg vender den et par gange, om han skulle sidde med 99, men hans tidligere spillestil synes jeg ikke lige matcher en 99, så ville han sandsynligvis ha' reraiset mig. Så efter lidt tid kalder jeg. Han spørger så: ”Har du damen?” - ”Jeps”, siger jeg, og han spørger så: ”Har du osse et A”? - Jeg flipper så hånden over, og udtrykket i hans ansigt er ikke til at tage fejl af. Han ligner nærmest noget som lige har spist ren C-vitamin. Jeg ved nu jeg er godt inde, og han flipper QT. En Q på turn og en 8'er på river, og det er tak for i aften til ham. Fed måde at gå til pause på. Avg. Er omkring 15k, og jeg kan glæde mig over at kigge ned i en stack som tæller omkring 45k.

Fuld betaling inden pausen

 

Det er en stor pause, så vi bliver jawet udenfor. Nogle vælger at styrte helt ud og ryge, og jeg trisser med udenfor, blot for at konstatere at en eller anden idiot stadig ikke har fået skruet op for varmen. Der er vel i omegnen af -13 grader. Fy for fanden.

 

På den igen

Efter pausen bliver der flyttet lidt rundt, da folk lisså stille ryger ud, så vi får et par nye folk til. Det er altid, hvad skal vi kalde det, lidt ”belastende” med nye folk ved bordet, for så skal man til at danne sig nye indtryk. Hvordan spiller de, er de typen som ikke siger noget og bare spiller sur, eller hvad. Men vores nye folk er ikke bange for at smide lidt rundt med chips, så jeg gearer lidt ned og er afventende. Dette resulterer i at da jeg på et tidspunkt får en eller anden spilbar hånd og raiser siger en: ”Nå for satan, nu har han sgu et eller andet, så gider jeg ikke være med”. Det har jeg det fint med.

 

Unge tyre i infight

 

Ikke så lang tid efter hører jeg det velkendte ”all-in” fra bordet bag mig, og ser nu Dk_Homer er AI med AJ mod QT. Han har floppet 2 par, men desværre for ham har modstanderen floppet en straight. Med to 3'ere på turn og river, er det dermed slut for nr. 1 på ranglisten. Men men men, det er jo ikke så skidt at det ikke er godt for noget, for nu har jeg jo en fuldtids freelance fotograf til resten af turneringen, eller den del af den jeg er med i.

DK_Homers exithånd

Aftenens fotograf er nu klar

Cirka 10 minutter senere er jeg selv involveret i endnu en hånd. Jeg får AT i spar og vælger at spille hånden. Der er nu gået et godt stykke tid siden jeg har vist tænder, så nu skulle jeg lige prøve et eller andet. Jeg er oppe mod bordets Loose Passive. Floppet kommer med QJ i spar og en ukendt dangler. Jeg better godt ud og han kalder. Turn er blank. Jeg better igen, han kalder. River er endnu en spar, hvilket jo completer min flush, og af frygt for han skal folde, better jeg cirka 2/3 pot, og han tænker lidt og kalder så. Han siger: ”Du har ikke Esset vel?” - ”Et lille et siger jeg”, og man kan tydeligt se på ham at det var ikke lige det han ville høre. Han flipper K-et-eller-andet i spar og jeg scooper endnu en go' pot. Min sidemand siger så: "Jeg vil sgu med på billedet".

Et par glade gutter

Jeg viser Texaspoker.dk flaget

 

I mellemtiden er der nogle stykker som har forskanset ved et andet bord med hver sin bærbare, så der bliver grindet cashgame. Hvorvidt det gik med det, vil jeg lade Dk_Homer om at fortælle, da han vist nok var med i den flok.

Der grindes online

 

Cirka 10 minutter senere er der lidt action ved bordet. Et af de klassiske flips finder sted, nemlig det lille par mod de 2 overkort. Denne gang 88 vs JT. JT holder denne gang hjem, så rigeligt endda, da der kommer 2 stks J på bordet.

Der rammes - godt.

 

Tiden går nu pænt stærkt, og det tid til endnu en pause, selvom alle synes vi lige har haft det. Så ud i kulden igen. Vi snakker lidt om at folk egentlig har opført sig fint i dag, og DK_Homer siger så at han havde set en enkelt som var blevet skide fuld og var begyndt at blive lidt træls, men ham havde de hjulpet pænt ud af turneringen.

Der ryges

Der fryses

Lad os komme tilbage ind i varmen i en fart.

 

Inde i varmen igen

Cirka 20 min. efter pausen er der igen lidt action ved bordet. Vores unge tighte ven har valgt at skubbe Ato. Desværre for ham sidder der en med KK, og da boardet ikke lige gider samarbejde med ham, må han desværre se sig slået.

YES! De holdt

 

10 minutter senere er den gal igen hvor A9 er godt og vel på skideren mod AJ, hvor tilmed det første kort er en J.

Endnu en træls situation

 

20 minutter senere er den gal igen, hvor KT må se sig slået af KJ.

Der domineres

 

Lidt senere vælger han så at doble ham jeg havde A-høj mod. Han skubber 88 i sb, og BB vælger så at kalde med tvivlsomme 36o. Det er sjældent en go ide, og han fattede vist heller ikke selv helt hvorfor han gjorde det.

"Hvorfor gjorde jeg det?"

 

Nyt bord

Der er nu røget en del flere ud, og jeg skal desværre flytte plads. Dog ikke så langt, da jeg bare skal vende mig om.

Første gang jeg får brug for et chip-rack

 

Jeg er lidt afventende, da der er flere ved bordet som ligger ret godt til.

 

Mens jeg venter, kommer nok aftenens fedeste hånd. En gut sidder i blinds, og han har lige nøjagtig råd til blinds, plus 400 i overskud. Da vi jo har spillet et stykke tid, er vi godt oppe. En før ham raiser, og han vælger at smide de sidste 400 i uset. Modstanderen vender nu 99, og alle kigger nu på vores shortstack. Han vender J5o, og det ser ikke skide godt ud. Floppet er 53Q, han ser nu en smule lettet ud, for det ku jo være. Turn er en 4'er og så sker det. På river, med det næststørste KLONK, triller der lige en 5'er ind. Spørg lige om han var glad.

Ikke meget tilbage efter der er betalt blinds

Der klonkes - ubeset

 

De sjove og mærkelige kampe fortsætter på de 2 borde vi efterhånden er kommet ned på.

Det lykkes mig osse at bluffe mig til en pot. Jeg får noget der ligner 35o i BB. SB completer og jeg checker. Floppet er omtrnt TTx, han checker, jeg skyder, turn kan jeg ikke huske, men han checker igen, og jeg kigger lidt på ham og bestemmer mig for at hans ansigtsudtryk siger "jeg har ikke ramt", så jeg beslutter mig for at fyre igen, river er osse et eller andet ligegyldigt kort, han checker og jeg bestemmer mig for at fyre en 3 barrel i skallen på ham. Han vrider sig og siger: "pis", og folder. Han siger så "Men jeg tror ikke du havde ramt en skid". Jeg forsøger at se ud som om jeg havde TT, og scooper endnu en fed pot.

Det flyver med hænder og folk nu.

AT mod KT, Esser mod damer og så videre flyver hen over bordene, og den ene efter den anden må se sig slået ud. De fleste er glade alligevel, for nu har de jo fået flere point end ham som ligger nr. 1 på ranglisten, og en enkelt har slået sin egen rekord, som vist nok var nr. 16 tidligere.

Her er en mand - han er glad - han har lige slået sin egen rekord

 

Finalebordet

Så omkring kl. 00.20 er det endelig tid for FT. Målet er nu nået. Jeg er endnu engang på finalebordet, omend ikke som CL eller super short, men omtrent midt i. Det er nu tid til at skifte gear igen, så jeg smider den i survival mode, samtidigt med jeg forsøger at fokusere på ikke at lave lortekald.

så er der finalebord

 

Jeg foreslår en, måske lidt optimistisk, deal. Jeg synes finalebordet skal spiltte præmierne i 9 lige store dele. Men det var der sgu ingen der gad. Pis osse.

 

Til lejligheden har vi fået dealer på. Lækkert. Så kan vi koncentrere os om selve spillet.

 

Jeg kigger ud over bordet, og jeg må indrømme at de der mega stacks som næsten får bordet til at tippe, ser lidt skræmmende ud. Men hva, jeg må jo forsøge at overleve, i det mindste til pengene.

 

Der går cirka 5 min. så er den første ude. Han vælger at skubbe Drunksons yndlingshånd 69s, men da han får et kald af A9s, ja så ser det skidt ud. Han får da heller ingen hjælp, så første mand må forlade finalebordet. Det er sgu godt gået efter at ha' været så langt nede som han var. Det var vores ven med de 555.

 

Spillet bølger lidt frem og tilbage, og jeg sidder og håber at nogle af big stacks har lyst at lege med dem som er shortstacks, så vi ka få nogle folk hevet ud.

 

Der er da osse sporadiske skyderier hen over bordet, men af en eller anden grund får dem som er short smugler en granat ind, som de smasker lige i fjæset på big stacks. Lortespasserbus. Vi kommer sgu aldrig af med dem.

 

Så er der $$$

Endelig kommer det øjeblik jeg har ventet på.

 

Efter at ha' råbt ”verdamte pølsenfresser” og ”Bloody Yank”, sker det.

 

En gut med A7 vælger at skubbe stakken direkte ind i AQ. Floppet kommer 6QJ, turn 5 og river 8, endda med 4 hjerter på bordet. Dette hjælper dog ikke, da ingen har den sidste magiske hjerter, så exit bubble-boy, og jeg er bare glad.

Så er der action

Så er der sgu gysser i farvandet

 

Folk falder nu lisså stille fra, og jeg kan bare kigge op på tavlen og konstatere at der nu er lidt flere penge hjemme. Fucking skønt.

 

Dem som har læst mine andre blogs kan huske ”Sean Connery”. Han var pænt short da han kom til bordet, og jeg sad virkelig og håbede han ville ryge ud hurtigt. Min egen stack var vel ikke noget at skrive hjem om, men det virkede som om alt mit skrub var brugt.

 

Pludselig gik de 2 største stack i gang. Der blev bettet, raiset, kaldt, og floppet viser 8A4. Jeg hører så de ord jeg aller helst vil høre, nemlig ”all-in” og ”call”. 77 er oppe mod A2. Yes. Ingen yderligere hjælp, og en ordentlig røvfuld chips har nu skiftet ejer. Desværre havde han flest, men nu ka man sgu da kigge over hans stack, og hvad er mere vigtigt, bordet læner nu lidt mere fremad så jeg ikke skal bøje mig så meget ned for at se mine kort.

Banen kridtes op til kamp

Vi har en ny CL

 

Det er nu ikke skide svært at se over min stack, da den egentlig bare er blevet mindre. Blinds er – sindssyge, og jeg forsøger virkelig at hænge i.

 

Jeg er nu den absolutte shortstack ved bordet, så nu skal der sgu ske noget. Vi er 4 mand tilbage.

 

Der foldes til mig i SB, og jeg kigger på min stack. Det ser skidt ud. Jeg kigger på mine kort, og det ser sgu heller ikke for godt ud. Foran mig liger der en K og en 3'er. Jeg overvejer om det ikke er tid, for hva ka' BB sidde med?

 

Jeg bestemmer mig for at min K nok er go' og skubber. Ikke overraskende kalder BB, men jeg har ingen ide om hvad han har, da jeg er gået i total Phil Laak mode. Hætten over hovedet, og hovedet i bordet.

 

Floppet bliver vendt, og jeg kan til min gru høre den velkendte lyd ”aaaah”. Turn bliver vendt, jeg aner stadig ikke hvad der ligger derude. Riveren kommer, og jeg hører nu en sige:”Den holdt”.

 

Jeg tænker: ”Gu' ve' om det var mig han mente der?”, så jeg kigger op og ser at ”Sean” har vendt Qjo. Bordet viser JK674, 3 spar, men da ingen af os har 2 spar, så har jeg nu doblet.

Jeg er gået i Phil Laak mode og aner ikke hvad han har vendt

Lækkert board

Så ka vi lidt igen

 

Cirka 5-6 minutter senere vælger jeg igen at lave et move. Jeg ser denne gang ned i Q2 i SB, og overvejer om den, trods min lortekicker, ikke er go nok. Det bliver jeg enig om at den er, så de ryger til midten. BB kalder, ikke overraskende, og viser til min store, umiddelbare, glæde T8s i ruder op.

Q2, mon den dur?

Floppet er skræmmende. A5 i ruder og klør 4. ”Ingen fucking ruder” siger jeg, og turn er en lækker 9'er og river en J. Ingen af dem er ruder, så endnu engang har jeg formået at overleve.

Heldigvis. Den holdt.

Uh yea baby

 

Ham som før var big stack siger ”Du er sgu da ikke til at komme af med”. - ”Nix” siger jeg, og tilføjer så: ”Hva, er der stadig ingen som vil lave en deal?” - Det var der ikke. Fair nok.

Lidt efter er det ”Connery's” tur til at forlade bordet. Han skubber 55 ind, og bliver kaldt af CL. Han flipper A6, og racet er i gang. ”Connery” må dog se sig kørt over af floppet, da det viser A96, og han crasher totalt da turn og river er hhv 9 og 3. Exit til ham. Så var vi pludselig 3.

Exit "Connery"

 

Igen må jeg spørge om der er stemning for en deal nu da vi kun er 3, men CL er absolut ikke interesseret.

 

Jeg holder nu lav profil, og det skulle vise sig at være en særdeles god ide. Ham som pt. Ligger nr. 2 raiser nu. CL tøver ikke med at annoncere ”all-in” og han får da osse et lyn-kald. Jeg sidder nu bare og håber på at CL har den bedste hånd, og skal da lige love for jeg fik ret. CL flipper AhKc mod den andens KsQh.

Hva så, er det nu?

Floppet er 2h 3c Tc. Turn kommer 7c, og hva der så sker er noget af det mest klamme jeg længe har set. På river, på SELVE river, triller der en Q ind. Så shortstacken ser et øjeblik MEGET glad ud, lige indtil han finder ud af at det er klør Q, hvilket er den ENESTE Q han ikke vil se.

Den klamme klamme river

 

...og ude var han.

 

”Er du ikke ked af at du ikke ville lave en deal før”? Spørger jeg ham så, hvortil han svarer ”Jo, det havde sgu nok været bedst”.

 

Verdens næst-korteste HU

 

Vi er nu HU.

 

Jeg er lidt short - men HU

Det ser svært ud

 

Han har dog den lille fordel, at han har cirka 90% af alle chips.

 

Første hånd i HU'en folder jeg. Det var vist nok 73 eller lignende.

 

Anden hånd afgør det hele.

 

Jeg kigger ned i K6 og skubber. Han kalder med A2, og det ser skidt ud for mig.

Floppet er 4K8, og jeg jubler nu kortvarigt. Turn er en 5'er, men river er den klamme klamme 3'er, så straight til ham og en andenplads til mig.

Jaja - den lever da

Yes - tak for det

FFS - tak for lort

 

Han siger det er hans første turnering, så WP til ham. Det er sgu flot at vinde den første tour.

Den glade vinder. WP og tillykke med sejren.

 

Jeg må ”nøjes” med andenpladsen og cirka 3k.

 

Men jeg mere end tilfreds. Ingen alvorlige fejl, ingen rådne calls og det nødvendige held når jeg havde brug for det.

 

Jeg takker for kampen og bevæger mig ud i kulden og hjemad. Det tager godt og vel 1½ time inden jeg er hjemme.

 

Tak for endnu en lækker tour og godt selskab og godt humør.

 

En kæmpe kæmpe tak igen til DK_Homer for både at styre kameraet når jeg ikke lige selv havde muligheden for det, og ikke mindst for støtten.

 

Nu kan jeg bare glæde mig til næste tour, og håbe jeg holde modet oppe.

 

Ses.

 

Skriv en kommentar
Istappen, lør, 11/02/2012 - 14:24

Også en tak herfra til DK_Homer - super med billeder og en god reportage. Flere af dem tak.

Et tillykke til HT skal der også være plads til Wink Du er super varm i de her liveevents, og det er pissefedt! Bare bliv ved at klø på, og så er du snart klar til EPT'erne!

Endnu engang tillykke - næste gang er det dig der sidder med de to kort og smiler til kameraet på aftenens sidste foto.

Jardemyr, lør, 11/02/2012 - 14:52

WP SIr HT og stort tillykke med runner up...

Nice blog med mange gode billeder..

RockogRul, lør, 11/02/2012 - 15:36

Stort tillykke.

Kunne være man skulle have et par tips eller to fra dig, når det kommer til liveeventsSmile

Lækkert med en fin gevinst!

andrewdk, lør, 11/02/2012 - 15:43

Du bliver ved, det er da vildt Smile
Tillyke!

DrunkSon, lør, 11/02/2012 - 15:59

Kanon blog og et stort tillykke.

Lige et lille spørgsmål: Er det normalt at pisse i hjørnerne og hælde øl ud over bordet i Jylland? Wink

Sir Hardtrance, lør, 11/02/2012 - 16:22

Der blev i hvert fald hældt ½ øl på gulvet, lige foran mig, og i visse tilfælde har jeg set kaffe spildt ud over bordene. Om der pisses i hjørnerne skal jeg lade være usagt, men det kan godt lugte lidt sådan når man har siddet og spillet i 8-10 timer.

MrNielsen, lør, 11/02/2012 - 17:24

WP Sir T

Og en super blog

DK_Homer, lør, 11/02/2012 - 22:09

Endnu engang en super god Blog over et fedt event......Og billederne blev da ok.

Trods min tidlig Bust, blev det en super aften med en masse snak, noget Cash via Mermaid og en masse god live poker Smile

Jeg kan kun opfordre poker folket i at join os på D.A.P.T turen rundt i Danmark. Det er ikke umuligt at nå med til finalen på Munkebjerg i Juni, men jo længer i venter jo svære bliver det.

Top 50 kommer jo med og pt er nr 50 på ca 180 point og nå ja, jeg er på 588 point Smile

Men der jo altid sæson 2......Hvis i ikke tør tage udfordringen op......

Sir Hardtrance, lør, 11/02/2012 - 22:22

Det er nogle fine billeder du har taget. Det er ikke mange der er røget i mucken. Du er absolut godkendt som fotograf.

Der er alligevel et pænt stykke pointmæssigt op til dig. Selv ligger jeg og roder som nr. 7 med 416 point, men du har så spillet 14 tours, hvor jeg så kun har været med i 7. Men jeg håber da vi skal til Vejle.

Endnu en gang tak for hjælpen, og tak for at du holdt ud trods dit relativt tidlige exit. Glæder mig allerede til næste tour.

Maggerholm, søn, 12/02/2012 - 00:17

Næste gang kalder jeg dit bluff!

Men du gjorde det sgu dyrt, og mit ansigtsudtryk sagde jo det hele: Jeg havde jo heller ikke ramt.

Din blog er spændende læsning, og jeg må sige at disse D.A.P.T turneringer er super hyggelige.

Jeg er eneste pokerspiller i min omgangskreds, så jeg tager afsted alene, men man får egenlig hurtig fornemmelsen af, at man kender de andre, efter et par gensyn.

Jeg skal i hvert fald i hvert fald snart afsted igen., og næste gang må jeg i pengene!

"Pappa needs a new tire" Wink

Mr Trutta, søn, 12/02/2012 - 10:32

Super god blog....igenigen.

Tillykke med 2. pladsen.

Kunne godt have brug for noget coaching, skal afsted mod Munkebjerg om nogle timer for at spille finale i Four Seasons Winter Tour.

Stack : 32k avg : ca 48k CL : 168k ligger som 44 af 68

Var ellers oppe og vende i 58k 1.5 time inden sluthånd.

Så der skal virkelig arbejdes.

Har kun sovet 4 timer, da søn skulle hentes kl.02.30 og hunden vækkede mig kl 07.30, så er lidt groggy.

Wish me luck.

Sir Hardtrance, søn, 12/02/2012 - 11:24

Gogo og riv dem rundt.

Jeg er nok ikke den rette til at coache nogen som helst i noget som helst, men hvis det er "normal" Casinostruktur, så synes jeg det er en smule turboagtigt.

Men bare gør som Harrington "Tight is right" så kan det aldrig gå helt galt.

Glæder mig til at høre om resultatet.

Mr Trutta, søn, 12/02/2012 - 13:26

Godt nok skidt udgangspunkt at være dødtræt inden spillestart.....

Har forsøgt at sove men så skulle datteren tørre hår, derefter hakkede konen mandler i blenderen og så skulle sønnen da lige vise noget han havde vundet til nattens fest, så projekt søvn udsat.

Vil i stedet analysere bordet jeg kommer på se link her : http://www.pokernyhederne.com/poker-nyheder/250/20758/winter-tour-2012-casino-munkebjerg/68-finalister-klar-ved-winter-tour---se-seatings-her.html

Blinds starter ved 500/1000 ante 100

Skal sidde ved bord H i pos.5

Tror at det bliver et rigtig action bord.

Finaledagens absolutte lowstack sidder ved bordet med 9700 jetoner, han er super presset, han skal virkelig skubbe anytwo, hvis han da dukker op, og dukker han ikke op vil der være kamp om hans jetoner !

Desuden sidder der 2 spillere med kun 40 % af avg M på ca. 7 og de skal også spille ret stor range, og spille dem hårdt.

De helt store bigstacks er vi da heldigvis forskånet for ved bordet.

Men en af spillerne med mange jetoner sad jeg til bords med igår og han forstår virkelig hvornår han skal 3bette.

Det er ikke nogen umulig opgave, men der skal godt nok arbejdes.

Dagen igår gik ca sådan :

1. pause efter 1.5 times spil har jeg på vanlig Mr T vis halveret min startstack til 3200 avg ca 8000

2. pause igen 1.5 times spil er jeg på 18000 efter at have doblet 2 gange + masser af småpots avg ca 18000

Dobler bla da jeg går AI på turn med OSFD som jeg rammer på river....YES havde en god fornemmelse og kunne ikke dryse den.

Sidste pause har jeg 58000 avg betydeligt mindre.

I de 3 sidste levels ændrer spillet sig ganske gevaldigt : alt limperi bliver straffet, der bliver 3 bettet ofte og det koster i jetoner når man ikke rammer så dagen ender i 32000 jetoner.

Slut herfra skal til at gøre mig parat til afgang mod Munkebjerg.

BJK1971, tir, 14/02/2012 - 14:04

Skie godt gået HTSmile

bassemand55, tor, 16/02/2012 - 21:19

dælme nogle fede blocs du laver. og ja også resultater Smile

hvor og hvornår er næste afd.

Sir Hardtrance, fre, 17/02/2012 - 14:06

Der er jo en del tours rundt omkring i landet, bla. har der lige været en i Brøndby, og der er en på Amager den 9 marts. Næste for mig bliver højst sansynligt på Fyn den 10. marts.

Jeg ligger pt. nr. 5 på ranglisten.

bassemand55, fre, 17/02/2012 - 18:13

hmm fyns land var en mulighed. andre fra det midjyske som skal derned måske vi kunne køre sammen så

Sir Hardtrance, fre, 17/02/2012 - 21:19

Er ved at koordinere noget kørsel med folk fra både Randers og Aarhus.

Maggerholm, lør, 18/02/2012 - 16:26

Jeg har også haft fat i DK_Homer om samkørsel (Århus).

Ellers er der for langt til Nyborg.