Sidste opdatering for måneden

Jeg har nu været igang i et stykke tid efter min pause, og jeg må sige at det både går godt og skidt.

Godt på den måde at jeg har skiftet fra Comeon til 888, både pga. de efterhånden mange irriterende småproblemer, men også fordi 888 simpelthen har mange flere små sjove turneringer. Noget som lige passer til mig og mit forsøg på at opbygge noget seriøst.

Jeg har helt holdt mig fra SnGs og DoNs, og kun spillet MTTs, hvilket så leder mig til næste punkt, nemlig det som er skidt, for jeg har desværre ikke vundet tilstrækkeligt til at rullen er vokset.

Jeg startede ud med beskedne 20$ for lige at se det hele lidt an. De blev faktisk ret hurtigt fordoblet da jeg fik en fin placering i en gtd. tour, men de er så mere eller minder forsvundet ud i en masse små gtd-tours.

Det er en ting jeg godt ka li her, det er de mange små gtd og added tours de kører. Men man skal lige se sig lidt for, for der er stadig masser af donks som tror de er verdensmester i poker fordi de er lidt som "Set på TV"... Men de findes sgu nok alle steder.

Men det passer mig glimrende at de har de der billige turneringer, for så ka jeg da få øvet mig i det mindste.

 

Nå, men hva er så planen videre herfra?

 

Nu har jeg jo fået arbejde, så nu har jeg jo masser af tid til at spille poker, da jeg kun arbejder 2 dage, nemlig lørdag og søndag, og så har 5 dage fri, så det bliver til en del morgenspillere.

Jeg vil forsøge at bygge rullen på 888 kun ved hjælp af multi tours, og med kun mener jeg KUN!!! Ingen Dons eller lignende pjat. Nu gælder det om at få det her på plads, så det bliver sjovt igen, men jeg kan mærke at det er ved at vende tilbage.

Så har vi cash-delen. Hvad sker der så med den?

Tjo, nu vil jeg lige se om jeg ikke kan finde tid og lyst til at læse Harrington igennem, og så kontakter jeg Peter når jeg er klar til at prøve den del.

Men jeg må jo hellere gå i tænkeboks først inden vi kommer dertil.

 

Det var lige en lille update på måneden.

 

Næste måned står den på fisketur, og jeg skal nok se om jeg ka få taget nogle billeder.

 

Råwer og Åwer....

Skriv en kommentar
DrunkSon, søn, 03/07/2011 - 17:56

Godt at se at du er positiv og at det går godt.
Mht. at bygge en rulle med mtt, så tror jeg det kræver mere end 20$ startkapital. Der kan jo godt gå længe imellem at man kommer itm.
Så mist ikke modet, hvis ikke det lykkes.

Sir Hardtrance, søn, 03/07/2011 - 18:53

Det har du nok ret i, men de 20 var mer for at teste 888. Det er ikke så træls at miste 20 som at miste 100....og hvis jeg holder det på det niveau så bliver jeg heller ikke fristet til at spille dyrere turneringer.