Så er det slut

Som overskriften antyder, så er det ved at være slut for mig.

Jeg har i den seneste tid været inde i den ledeste periode, og troede at det så pludselig var på vej op igen, men nej nej.

 

Jeg orker ikke at sidde og beskrive alt det lort der er foregået, men jeg må vel indse at dette her dur jeg simpelthen ikke til.

Bevares, jeg har været heldig et par gange, men hva fanden batter det? Ikke en skid. Enhver idiot kan jo være heldig engang imellem.

 

Jeg ANER ikke hvordan jeg skal komme videre herfra, og jeg føler ikke umiddelbart at det, lige nu, vil hjælpe en skid at læse hverken bøger eller de film eller hva fanden ved jeg.

 

Så jeg kan vel lisså godt stoppe nu, der er vel ingen grund til at fortsætte. Så kan Yams osse få love at triumfere og sige "Hvad sagde jeg!"...og fucking tillykke med det.

 

Hvis nogen skulle sidde med en god ide, og her mener en VIRKELIG god ide, ikke det sædvanlige pis med "det går nok, du var bare uheldig" eller "thats poker" eller andre ligegyldige kommentarer, uanset hvor venligt ment de er.

Jeg er godt klar over jeg måske støder nogen ved at skrive det, men så fuck det.

 

Out.

Skriv en kommentar
MBA, tir, 08/02/2011 - 21:45

Jeg ved ikke om det er en ligegyldig kommentar, men jeg kan ikke forstå hvorfor bøger og videoer ikke kan hjælpe dig?

Sir Hardtrance, tir, 08/02/2011 - 22:19

Det er en fin kommentar.

Jeg har læst alt fra Sklansky over Harrington til...Ja hva som helst. Problemet er bare at jeg ikke kan se det virker. Så der må noget helt andet hvis det er, og ligge og smide penge efter både det ene og det andet, det synes jeg ikke rigtigt jeg har lyst til. Det ku da være fedt nok med sådan noget coaching, men jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skulle kunne trække flere hundrede $ ud til det.

Istappen, tir, 08/02/2011 - 22:52

Poker er bestemt blevet sværere og man må gøre op med sig selv hvad man vil med sin poker. Vil man:

A) Bruge det til at tjene penge - så skal man arbejde med sit spil, dagligt - og forsøge at udvikle sig hele tiden. Se det som en uddannelse som aldrig slutter. Hvis du ikke har set coaching videoer og i øvrigt ikke deltager i debatten omkring håndanalyser osv., så er det meget svært at blive en pokerspiller som tjener penge på det, medmindre du har et født talent for spillet. Og det tror jeg ikke du har, hvis jeg må være så ærlig. Jeg har spillet i hvert fald en million cashgame hænder og tusindvis af turneringer i min karriere. Jeg er vindende, men som du kan se andre steder på forummet, så kan jeg også rende ind i problemer selv på NL30.
Den eneste bog du bør læse efter min mening er "The Poker Mindset" (http://www.amazon.com/Poker-Mindset-Essential-Attitudes-Success/dp/0974150231) som er en bog der IKKE tager fat om pokerteori og den slags, men psykologien bag om spillet, som er MINDST ligeså vigtig hvis man vil have succes og tjene penge.

Eller

B) Spille poker som rent tidsfordriv. Være ligeglad med at det i det lange løb er en underskudsforretning ligesom Lotto eller Tips13 og Oddset. 1/10 vinder penge på poker - resten er hyggespillere eller folk som ikke vil indse de ikke er gode nok til at være blandt de 10% som grinder overskuddet hjem. Det er HELT fint at være en hyggespiller, som en gang imellem vinder en freeroll gevinst eller sætter 200 kr ind og spiller nogle lowstakes turneringer, vinder en og hæver et par tusinde og forsøder tilværelsen med dem. Men det er ikke fint at være en hobbyspiller, som ikke vil arbejde for at blive bedre ligesom MANGE andre gør, og så være sur og tvær over at man ikke er ligeså god som de er.

Det kan sammenlignes med den gennemsnitlige fodboldspiller, som spiller i en serieklub et sted. Han træner aldrig, møder direkte op til kamp og vejer måske 5-10 kg for meget. Hvis han brokker sig over han ikke får en kontrakt hos AC Milan, så har de fleste kun latter til overs for det. Til gengæld har alle stor sympati for ham som hobbyspiller hvis han blot ikke stikker blår i sine egne øjne

Håber heller ikke dette indlæg støder dig. Jeg prøver bare at se det hele sådan lidt "fra oven", og hvis man ikke vil øve og analysere sit spil og spille en masse poker, så bliver man bare ikke meget bedre end hvad hobbyspilleri tillader.

bjorna1980, tir, 08/02/2011 - 23:02

Jeg tror Thomas er spot on. Poker er hårdt arbejde. Det er ikke nok at læse bøger, se videoer og modtage coaching. Man skal arbejde med spillet, det vil sige bruge tid i PokerStove og håndanalyser (kan godt være ens egne hænder) for at finde ud af hvad den/de bedste linjer er i forskellige scenarier. Jeg gør det selv alt for lidt, men gør det dog. Dvs. læs/se/lyt, forstå og test, test, test (for bedre at forstå de informationer man bliver bombarderet med).

RockogRul, tir, 08/02/2011 - 23:15

Er for så vidt enig med ThomasTPX og Bjornas kommentar.

Tror desuden man skal arbejde meget med selvdisciplin, såsom lytte til ens krop,mht. til tilt og nogen skal kun spille når de

virkelig er motiveret til det. Derudover tror jeg det vigtigt at finde et game format man har det godt med og koncentrere sig om

at blive god i dette format. Desuden kan små som store målsætninger være med til at bevare ens fokus.

Det var lige mine 25øre

Poker er virkelig et hårdt og djævelsk spil, hvor ens edge ofte er langt mindre en hvad ens overbevisninger siger.

"If you wanna dance with the devil, you better learn how to tango"

RockogRul

Sune Berg Hansen, ons, 09/02/2011 - 00:33

Dit indlæg minder mig om en aha oplevelse jeg havde i gymnasiet. Vi havde kemi, og lige da en time var ved at være slut spurgte læreren: 'Er der noget I ikke har forstået'. En pige rakte fingeren op og sagde 'JA'. Lærerinden spurgte: 'hvad var det du ikke forstod?' Og Malene (som hun hed) svarede: 'Det hele' - det var et defining øjeblik i mit liv, for alle der var i lokalet kunne forstå, at hun heller ikke havde forsøgt at forstå eller forholdt sig aktivt til sin egen forståelse i løbet af timen. Hun var med andre ord en dårlig elev og enhver lærers mareridt. Nu er poker ikke kemi, og der er ikke noget pensum, man skal tilegne sig - og dog - for Sir - du fortæller slet ikke hvad det er, der går galt, og din egen fortolkning - du laver med andre ord det der blev kaldt 'En Malene' i min gymnasiumtid. Når du ikke gør det, er der heller ikke nogen, der kan hjælpe dig! Viden er altafgørende - så selvdiagnose (f.eks. ved at dele en masse hænder eller andet) er vejen frem - hvis man ikke ved, hvad problemet er, kan man ikke gøre det mindste ved det! Så bliver man bare en vandmand, der bliver skyldet hen hvor tidevandet (variansen?) vil. Håber ikke du tager det her ilde op - mener det godt. Så 1) Erkend, at du skal finde ud, hvorfor det går dårligt (kan være helt vildt svært - kender det fra mig selv og også fra Peter) 2) gør noget ved det - alt efter diagnosen. Tror i øvrigt der er mange som er i samme båd, og det giver mig en ide til en fejlsvøvsugerblogquiz - kommer senere. Anyway, du er nødt til at lave en Freud på dig selv - den her udadagerende vrede er forståelig, men ikke konstruktiv. Keep fighting!

DaBooKa, ons, 09/02/2011 - 15:52

@Sune

Hende der Malene - var hun lækker??

Mazter81, ons, 09/02/2011 - 17:11

@Hardtrance

Lidt som Sune. at læse pokerbøger er irrelevant hvis du ikke forstår hvad og hvorfor forfatteren skriver som han gør. Nu har jeg jo "kendt" dig gennem nogen år her på forum, og det er der, jeg tror dit problem ligger.

Derfor lærer man netop så meget af at analysere hænder, fordi man skal tænke sig om, definere modstanderens range og bevæggrunde for at føre som han gør, og ikke bare sige f.eks.: "Jeg sætter ham på top par, All-In"; "han kunne godt ligne AA, fold" eller "jeg tror han bluffer, call"

dvdl, fre, 11/02/2011 - 18:01

Dit største problem er at du er alt alt alt alt for negativ, og det er desværre ikke kun omkring poker, tror helt dybt seriøst du kunne have godt af at tale med en psykolog eller en mental træner af en art. Fordi alt bliver drejet negativt ved dig, og specielt det sidste års tid synes jeg det har været slemt. Har også skrevet dette til dig på MSN og jeg skriver det kun fordi jeg holder af dig.

Dybt inde i dit mørke sind er der en glad lille dreng der træner til at komme od og tyre noget livepoker og have det fedt Wink

kattenQJ, lør, 12/02/2011 - 18:32

Vender lige tilbage for en meget kort bemærkning og det er kun med det ene formål at sige +1 til DVDL´s indlæg.

Jeg kender dig jo også rimelig godt og kan med sikkerhed sige at al den negativitet du omgiver dig med absolut ikke hjælper dig på vej.

Lyt til DVDL, han har fat i det rigtige.

Take care

Kat/Annette