Puha - hvor jeg hader den situation

Jeg ved det har været oppe før, jeg ved der kommer en masse bemærkninger, jeg ved det sikkert vil ske igen og jeg ved at der må gøres noget.

Jeg taler naturligvis om den supernedtur jeg har gang i lige nu.

Alle skriver stolpe op og ned om hvor meget de vinder, hvor godt det går, og jeg elsker at læse om det, og jeg synes det er SÅ fedt når det går godt for folk som jeg ka li og har respekt for, og hver gang der er en der skriver at han har vundet, så ville jeg ønske jeg ku det samme. Så WP til alle jer der kører deruda....

Men hva så?

Tja, hva så?

Det er vel et af de mest brugte udtryk når man møder nogen. "Hva så?" - "Ja hva så"?

Jeg har haft adskillige op- og nedture, både her, i poker, "privat" (ja der er sgu knapt noget som er "privat" mere).

Alt jeg stortset har rørt ved de sidste 12-18 mdr. er bar gået i lort på den ene eller den anden måde. Job, poker whatever.

"Men det går da fint for dig live?" - Jo tak, det gør det da. Som sådan. Jeg ligger pt. nr. 4/500 på DAPT-listen. Top 50 skal jo spille i Vejle, om lidt forskellige sager, så det HÅBER jeg at jeg når. Men man ved sgu aldrig.

"Men hvorfor vinder du så ikke online?"

Tja, hvis jeg vidste det så havde jeg nok gjort et eller andet for at rette op på det, men jeg aner ikke hva der er galt

Jeg har spillet temmelig solidt, og kan kun huske et par enkelte situationer hvor jeg lavede noget lort, men jeg nåede da pengene begge gange.

Jeg har da osse været ude i flips, og suget en enkelt 3-outer, det skal man vist har jeg hørt, men det er intet i mod hvor mange gange jeg selv er blevet suget, og nej det er ikke af konen. Men udover det så er jeg faktisk godt tilfreds med mit spil der. De gange jeg har tabt en hånd var jeg altid bedst inde. I den seneste fik jeg endda ham med den bedste hånd til at smide. Jeg havde TT, han havde QQ og jeg blev suget af en med AJ. Så bedst inde igen.

Har osse haft rimelig let ved at spotte Donks, øldrikkere, wannabeprofs osv., og jeg har da osse overskud på den konto. Indtil videre.

Men hva så online?

Tja, der går det bare af røven til. Jeg vinder intet, dummer mig nok osse, hva ved jeg.

Snakker jo en del med Drunkson, og tak for det, og jeg er glad for det går godt for dig.

Vi blev sådan set "enige om" at jeg ku prøve en online-pause mens det her dapt står på.

Tja, hvorfor ikke.

Inden alt det her pis, spillede jeg en del på 888, og det gik, sån da. Jeg vandt en masse gear, og de havde en masse små fede tours. Men de kan jo åbenbart ikke få sig nosset færdige med de licenser, og det er jeg da røv-træt af. Selv en site som PKR, som aldrig har sagt mig noget, ha da nosset sig sammen til en licens. Så kom så i gang ffs 888.

Jeg har her på det sidste tænkt over en "afløser" for 888, og Stars har været i tankerne, men problemet med stars er at der altid er alt for mange med til deres tours. På 888 synes jeg det var ret passende. Men jeg skal da ikke kunne sige om ikke Stars blive en mulighed. Hvem ved, men ikke lige nu.

En anden sag er jo at jeg osse er blevet svinet til. Ja jeg ved sgu ikke rigtig hvad jeg skal sige til det, eller om det, andet end at jeg er blevet beskyldt for at stjæle andres damer. Til det vil jeg godt sige, at det har jeg ikke, og dem som tror det, synd for jer. Hvis I føler at jeres dame er blevet taget fra jer, så pas bedre på hende.

Dette har dog ingen indflydelse på mit spil. Det er ikke noget jeg ligger søvnløs over.

Nå, men hva fanden skal jeg så gøre ved alt det her lort?

Som sagt, så blev jeg jo enig med Drunkson om at ta' en lille pause mens dapt kører, så den eneste klient jeg har tilbage er Mermaid, da de er sponsor, og jeg har et par FR at spille der i forbindelse med dapt.

Ellers er alle andre slettet. Det går så godt nok ud ove "homegames" på Stars, men jeg ved sgu ikke rigtigt. Er det ikke bare spild af tid for mit vedkommende? Jeg er vel derude hvor jeg kender resultatet på forhånd.

Jeg ved mange af jer har set det her før fra mig, og jeg har osse fået en masse fine råd gennem tiden, og har prøvet så godt jeg kunne, men det har bare ikke hjulpet en skid.

Jeg har jo spillet det meste. MTT, cash, SnG, og de kan vel listes op sådan her:

MTT - masser af poker for de få $ en tour koster, men ffs hvor skal man sidde længe for at vinde bare lidt, og du skal i top 10 før det tæller noget. Må spille mange for at  holde en go winrate.

SnG - En del poker for pengene, begrænset risiko, og begrænset afkast. Du skal i top 2 før det gir' noget. Må spille mange for at holde en go winrate.

Cash - Mange penge for poker, specielt hvis det ikke lige går din vej. Swings er store synes jeg.

Nogle siger jeg er bedst til MTT pga. min lettere tighte stil. Det har de sikkert ret i, men det er godt nok ved at være lidt træls at sidde i timer og vinde en femmer, eller ingenting.

Jeg er faktisk så lost som jeg nogensinde har været.

Hvorfor fanden ka jeg vinde i DAPT og ikke online? og hva fanden gør jeg ved det?

Jeg har rigtig mange gange haft lysten til at spille tours den senere tid, men som sagt, så kender jeg resultatet på forhånd.

 

Skal jeg læse flere bøger? Skal jeg spille lavere? Højere? Flere tours? HU? PLO? Badugi? (hva fanden det så end er) - eller skal jeg bare holde mig til at spille pik?

Dette er ingen tudetråd, for dem er der nok af. Det er mere ment som et forsøg på at finde ud af hva fanden der er galt, og hvad satan i forpulede helvede jeg skal gøre ved den lortespasserbus inden den kører...

Fuck hvor jeg hader det.

Nu vil jeg ha en bajer.

Ses.

Skriv en kommentar
andrewdk, man, 16/04/2012 - 00:53

Du har ikke lavet penge, du har lavet damer Big smile

tigerfinn, man, 16/04/2012 - 22:50

@HT

Du kan altså noget med med dine skriverier.......... Endnu en god blog fra din hånd Smile

Jeg synes du skal gøre op med dig selv hvorfor du spiller online poker.

Personligt startede jeg op for ca. 10 år siden, og tænkte " Her er en sjov måde at tjene lette penge". Med tiden har jeg fundet ud af at jeg bare ikke er lavet af det stof der gør at jeg kan leve af det, men måske være heldig at vinde en turnering en gang imellem, eller lave et projekt hvor jeg spiller 100 sng med overskud 8) For derefter at sprøjte det hele væk i tilt. Stare .

Jeg er kommet frem til at det er hyggen ved spillet samt et dejligt tidsfordriv. Personligt spiller jeg 3 dage om ugen, for at alt ikke skal gå op i poker.

God vind .Smile

killingen, tor, 19/04/2012 - 14:26

Inden du bliver forvirret på et højere plan så er det Kat/Annette der skriver her Wink Og inden du spørger hvorfor i hede hule helvede "killingen" så er svaret: aner det ikke, trængte vel til en mindre foryngelses/opstramningskur ! *host*

Det eneste jeg kan og sige til dig er, se så for hulan at komme ud af den gentagelses-selvhads-mønster du sidder fast i ! Vi har jo kendt hinanden ret godt, og vi er på mange måder ret ens både i den måde vi tænker og agerer på.

Jeg har ikke været i nærheden af poker i lang tid, og jeg må sige at det har været et hårdt brud, fordi det tidligere har været en så stor del af min tilværelse MEN det at stoppe med poker har været det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Måske synes du at jeg er lidt hård ved dig når jeg siger at du skal stoppe helt både med online og live spil, men prøv engang at se helt nøgternt på det; gør poker dig lykkelig ? Umiddelbart synes jeg ikke at det lyder sådan.

Du har givet det utrolig mange chancer og for mig at se er du ikke kommet meget videre (jo måske nok spillemæsigt, kan ikke udtale mig om det eftersom det er længe siden jeg har set sig spille) på det "mentale" poker-plan. Du går simpelthen i ring.

Jeg tror du først vil blive rigtig tilfreds den dag du ikke har poker hængende over hovedet, og den energi du bruger på poker kan så kanaliseres hen andre steder hvor der er mere brug for den, f.eks på job/uddannelse. Du sparer ogå dig selv for en helvedes masse ærgelser.

Jeg vil til slut bare sige at hvis du vil ha støtte skal du bare sige til, skal nok være der, men det tror jeg nu godt at du allerede ved.

Take Care

Annette

p.s. Du ku sgu ikke engang stjæle et stykke slik fra nogen så det med damer tror jeg sgu nok de ka glemme alt om Wink

A

Sir Hardtrance, tor, 19/04/2012 - 18:18

La os nu se.

RockogRul, tor, 19/04/2012 - 21:31

God blog Mr. Hartrance. Vil bare sige at dem som man tror renser af og så ryger ned....oftere end man tror.

Synes desuden "Killingen" har nogen interesante punkter.

Et råd herfra skulle være at fokusere på en ting, muligvis MTT, da du har et godt greb om det. Derudover ville jeg prøve at eksperimentere med nogen ting, så som bubble spil

og endgame spil. Genopfind dig selvSmile

Sir Hardtrance, ons, 25/04/2012 - 14:54

Du har nok ret i at lidt af svagheden ligger i endgame og bobblespil. Jeg må forsøge at finde ud af noget. Ty

Istappen, tor, 19/04/2012 - 21:48

Du skriver "skal jeg læse flere bøger". Har du egentlig læst The Poker Mindset? Jeg mener jeg har anbefalet dig den før, da det jo ikke er første gang du står i dette spot.

Vil mene du skal bruge din pokerpause fra spillet på at læse (eller genlæse) The Poker Mindset.

GL sir!

Sir Hardtrance, fre, 20/04/2012 - 09:09

Jeg er gået i gang med den bog, men det kniber lidt for tiden.

Istappen, fre, 20/04/2012 - 22:06

Kniber med hvad?

Sir Hardtrance, fre, 20/04/2012 - 23:00

Med at få den læst. Jeg har siddet på lokum 23 timer i døgnet de sidste 4 dage, og har absolut ikke lyst til noget som helst.

Istappen, fre, 20/04/2012 - 23:23

Det er ellers fint med en bog i hånden når man sidder på tønden imo.

Men god bedring Sir HT. Måske du alligevel skal overveje den læge dér?

Sir Hardtrance, søn, 22/04/2012 - 16:49

Lidt svært med de bøger når det er pdf.

Sir Hardtrance, søn, 22/04/2012 - 16:48

Faldt lige over en kommentar til SVENNO: (Bare så Drunkson ka se hvem den originale post er rettet imod har jeg gjort det læsevenligt for lettere handicappede)

-----------------------------------------------

ThomasTXP
Titel: Marshal
Forum indlæg: 7703
Medlem siden: 19/03/2006
Status: Online

@Svenno

Sick story... men det lyder som om du er kørt lidt fast i dit spil, og at en pause er den bedste løsning. Alternativt kan du skifte til MTT i en periode, hvis du synes du kan finde motivation til det. Når jeg kører fast i cash games pga en dårlig periode holder jeg enten helt pause eller skifter variant - som oftest det sidste.

Nogle gange er man så meget på ubevidst tilt, at man spiller sit B/C-game uden at vide det. Nogle af de hænder du postede i går tangerer jo rent spew, og det er sgu ikke for at hamre dig længere ned i humør at jeg skriver det, men jeg kender det kun for godt fra mig selv.

Betaler af i de forkerte spots, får ikke betsized sine valuebets ordentligt, spiller for meget OOP, caller for mange 3bets (OOP) osv. Når jeg begynder at gøre disse ting, er det som regel fordi jeg i forvejen er kommet ind i en dårlig stime, og den får så blot yderligere næring fra mig selv, der ikke forstår at komme væk fra mit C-game. Det koster...

Hold en pause som du selv siger, eller skift variant. Jeg tvivler på at rykke ned vil hjælpe dig ret meget lige nu, for dér vil du formentligt blot spille endnu mere loose (pga. manglende respekt for villains, pengene og for at vinde det tabte tilbage, så du kan komme tilbage på NL50).

---------------------------

Har det ikke altid været sådan at: Spil EEN variant eller stop.

Derfor er denne post interressant.

Istappen, søn, 22/04/2012 - 18:47

@HT

Du har ret... men bogen er bestemt pengene værd, så jeg synes da bare du skal hive læderet op af lommen. Smile

I øvrigt synes jeg det interessante i min egen post, som du citerer herover, er den kamp man har med sig selv og sit mindset ved bordene, når man kæmper med et downswing.

Dét med at skifte variant ændrer ikke nødvendigvis på, at hvis man spiller sit C-game på grund af tilt, så vil man (formentligt) tabe uanset hvad man spiller.

Min opfordring til Svenno skulle ses i lyset af, at Svenno normalt er en vindende spiller, som tydeligvis er kommet langt væk fra sit cash A-game, og hvis han havde lyst til at spille poker (generelt) men ikke at drysse mere af rullen, så kunne nogle lowstakes tours måske være vejen frem. Det har det ofte været for mig, når jeg har befundet mig midt i et stort downswing.

Men jo... det smarteste er at holde sig til én variant generelt. Specielt hvis man stadig er en marginalt tabende/breakeven spiller som gerne vil være vindende - ganske enkelt fordi man lærer meget mere om et specifikt emne, ved at koncentrere sig om den ene ting. Når man så har en grundviden på plads om emnet, kan man begynde at bygge på med viden om andre emner der er beslægtet med det oprindelige emne.

Det er en indlæringsproces du også kender fra din skolegang, da du skulle lære at køre bil osv osv.

svennobassovitz, ons, 25/04/2012 - 17:06

Thomas + 1.....

Tror det væsentlige er om du er tabende eller vindende :

Hvis du normalt er vindende men på downswing gælder det om at stoppe den dårlige stime, det kan man gøre bla ved at skifte variant, gå ned i stakes eller ta en pause ....

Hvis du derimod er tabende og skifter variant hele tiden må rådet være at holde dig til een diciplin indtil du har lært at blive vindende i den

Her er der nok en del der har problemer med at være ærlige over for sig selv og erkende at de er tabende pokerspillere der simpelthen ikke KAN slå spillet.

Og ligeledes erkende hvor deres mangler er og få dem fixet.

daddyo, lør, 28/04/2012 - 15:04

Du skriver at du ikke orker at spille flere timer for en relativ lille gevinst.

Jeg har det lidt på samme måde, selvom jeg giver MTT et par skud eller 3 hver aften bliver mit hovedspil rettet mod 18, 45, 180 mands SNG på stars, da man på den måde får en relativ fornuftig gevinst ud af en ikke al for lang turnering.

MTT og Stars fungerer ikke sammen. Hvem orker dog sætte sig ned og spille mod 5000 modstandere, når du på andre sider kan nøjes med 500.

Held og lykke med uanset hvad du bestemmer dig for.

Også held og lykke med at finde det rigtige job. Der skal helst være ro på privatlivet for at have ro til at focusere på pokerspillet.