...og nu til noget helt andet

Jeg sad i går og spillede lidt cash sammen med Drunkson. Stille og rolig NL10 - 6 mand. Det gik lidt skidt i starten, da jeg jo lige sku omvendes fra Dons, sng osv., men i løbet af de to sessions vi havde hen over aftenen (kun afbrudt af en meget vigtig HU match), gik det egentligt ok.

Spillet foregik på ComeOn, som har været min faste DoN leverandør i nogen tid nu.

Men...

Jeg tror tiden er inde til at se lidt mere hen imod lidt "seriøs" cashi stedet for alle de DoNs. Bevares i sidste måned blev der gået til den med doNs, men mest pga. rake-tingen.

Nå, men som aftenen skred frem, og pilsnerne skred ned, gik det egentlig meget godt. Jeg blev tildelt de sædvanlige suckouts, men formåede at doble mit indskud i sidste session. Alt i alt tror jeg at jeg lå en lille smule i plus for aftenen.

Det sluttede vel omkring 23.30, da jeg egentlig ikke orkede mere for dagen.

 

Omkring middag idag blev sessinj så genoptaget, ihvertfald fra min side. Jeg spillede 2 borde NL10, og måtte ret hurtige reloade noget af min stack på det eme bord, da der åbenbart lige var en suckout der skulle hævne sig fra aftenen før.

Jeg spiller jo rimelig tight vil nogen påstå, men jeg forsøgte at åbne lidt op for spillet og spille en del flere hænder end jeg er vant til. Det tager en vis tid at omstille skulle jeg hilse og sige.

 

Her er en af de federe pots fra i eftermiddags

Hand#2535012207000909 - Arsenal (6-max) 12207 -- $0,05/$0,10 NL Hold'em -- 2011-03-15 - 15:31:18

Seat 3: Dr.K***3 ($9,83 in chips)

Seat 4: Hero ($9,86 in chips) DEALER

Seat 5: pala***5 ($10 in chips)

Seat 6: Karb***6 ($5,88 in chips)

Seat 7: h3rr***7 ($6,75 in chips)

Seat 8: 1llm***8 ($10,63 in chips)

Karb***6: posts small blind $0,05

h3rr***7: posts big blind $0,10

Dealt to Hero [A hea , A dia ]

1llm***8: folds

Dr.K***3: raises to $0,40

Hero: calls $0,40

Karb***6: folds

h3rr***7: calls $0,30

*** FLOP *** [6 clu ,6 dia ,K hea ]

h3rr***7: checks

Dr.K***3: checks

Hero: bets $1,25

h3rr***7: calls $1,25

Dr.K***3: folds

*** TURN *** [T clu ]

h3rr***7: bets $1,80

Hero: is all in 8.2100

h3rr***7: is all in 3.3000

Hero: returns uncalled bet $3,11

h3rr***7: shows [K dia A clu ]

Hero: shows [A hea A dia ]

*** RIVER *** [7 dia ]

***SHOW DOWN***

Hero: wins $13,02 with Two Pairs, Aces  and Sixes

 

Alt i alt for i eftermiddag er jeg vel oppe 15-17$

Alt dette er jo udemærket, men det skulle jo helst blive ved i den retning.

Jeg har valgt IKKE at spille efter BRM i starten, da det ville kræve en rulle i omegnen af 250$ (plus/minus) at spille NL10, så jeg starter bare her og ser hvordan det udvikler sig.

Der er heldigvis lidt litteratur på vej om cashgames (Tak TXP, UGotJosed og ikke mindst suckout-feen), så det glæder jeg mig til at kigge i når det kommer.Indtil da vil jeg egentlig bare fortsætte med NL10, og måske en enkelt DoN hvis lysten pludselig melder sig.

 

Ha en Pong Dag.

Skriv en kommentar
DrunkSon, tir, 15/03/2011 - 19:06

Ja, det var hyggeligt at dele nogle øl igår Wink

Og det gik jo godt for os begge, og selvom jeg mistede halvdelen af mit overskud pga. lidt løst spil, så tror jeg, at vi begge endte med at doble vores stak.

Vedr. BRM, NL10 og en rulle på 250$, så ved jeg ikke om det er nok. Det burde det jo være, men på 3 måneder er det lykkedes mig at tabe mere end 250$. Men det er slut nu, nu har jeg betalt mine lærepenge, og så kan det kun gå en vej Big smile

Held og lykke med cash gamet.

andrewdk, tir, 15/03/2011 - 19:11

Vi ses forhåbentlig snart derinde Smile
Jeg fik også grindet meget på NL10 i går, men det må have været på nogle andre tidspunkter end Jer.

Min status for marts med NL10 er også at jeg er i minus pt.
Lidt pinligt, men jeg håber det vender.

Sir Hardtrance, ons, 16/03/2011 - 21:48

Update for idag:

Har spillet lidt så som så i dag, men på en eller anden måde siger rullen nu +70$, dvs. cirka en dobling af den org. rulle siden starten for et par dage siden.

Der har været et par nedture, som så senere er blevet vendt til opture, men jeg er ret sikker på jeg godt er klar over hvad disse nedture beror på, nemlig alt for dyre draws som ikke rammer. Dette SKAL jeg har retet op på, og hvis jeg får råd til det vil jeg ihvertfald ta en enkelt times coaching. Jeg er dog bange for at jeg ikke lieg kan smide 1200 kr på bordet for de 6 timer (eller hvor meget det nu var), selv om det er vildt billigt og jeg gerne ville.

Min situation lige nu tillader mig ikke at bruge 1200 kr på det, desværre.

Men jeg må jo grinde videre så godt jeg kan, og så vente på de der bøger dukker op, og så tage mig sammen til at nappe i hvertfald en enkelt times coaching.

Det var alt for nu.

Ha en pong dag.

Phantastisk, tor, 17/03/2011 - 10:05

Husk at bevare et fokus! Synes tit du spiller noget, så går det dig lidt dårligt og så hopper du over på noget andet.

Og hvis man skifter mellem cash, sit n go og DONs med et par måneders mellemrum, så er det altså mere end almindeligt svært at blive rigtig god til noget af det.

Tror helt sikkert coaching ville kunne hjælpe dig, så ja det kan jeg kun anbefale.

Good luck!

Sir Hardtrance, tor, 17/03/2011 - 13:56

Jeg er færdig med DoNs i den forstand at jeg absolut ikke gider sidde og grinde dem mere. MTTs kommer jeg aldrig udenom, men fokus bør fra nu af være på cash.

TY iøvrigt og ILM