Ny måned, hva så?

Så er maj heldigvis overstået. Tak for det.

Første del af måneden var generelt en katastrofe. På alle måder.

Men så skete der sgu noget, omkring de 10-12. Jeg snakkede med en som foreslog mig at søge hos Hilton Foods i Hasselager, og som sagt, så gjort, og 5 dage senere var jeg startet.

Det fede ved jobbet er så imidlertid, at jeg skal arbejde weekend, 2x12 timer, og har så fri man-fre. Lækkert. Så er der tid til alt det jeg gerne vil lave, både herhjemme og andre steder, fx. fiske, jagt osv. Det minus der så er, er jo man ikke kan gå i byen og skabe sig åndssvagt hver fredag/lørdag, men da det aldrig har sagt mig noget videre så har jeg det fint med det.

Det åbner så osse op for, at jeg kan tillade mig at sidde og spille til langt ud på natten på hverdage, hvilket bringer mig til mit egentlige dilemma:

Jeg har spillet poker i over 25 år, men har i den seneste tid ikke rigtig haft lysten, eller heldet om man vil, til at fortsætte, men jeg synes på den ene eller den anden måde det er lidt åndssvagt bare at skylle 25 år ud i lokummet.

Så hvordan satan kommer jeg videre herfra??

Jeg har tænkt og tænkt den sidste måneds tid, og hvis I har læst min sidste blog omkring emnet, (  http://www.texaspoker.dk/blog/sir-hardtrance/kodyl-lang-pause ) ved I nogenlunde hvad det drejer sig om.

Jeg har vendt og drejet det, for og imod, kigget på hvor det er jeg, trods alt, har vundet lidt, hvor der er tabt (uha det er mange steder) osv osv.

Et af de steder hvor jeg havde lidt overskud på NL10, var på XLBet, men de er desværre lukket nu, og dobbelt desværre, for Ipoker VIL ikke køre her, hvilket har resulteret i at jeg har måtte slette alle mine Ipoker-klienter, inkl. Chilipoker som røg den anden dag. Jeg har "slåsset" med deres support frem og tilbage, og de kom (selvfølgelig?) frem til at det absolut ikke var deres klient der var noget galt med. Det måtte enten være min computer eller mit Internet. Jeg kan så i den forbindelse sige at Ipoker er de ENESTE som jeg har problemer med, og hvis man søger lidt rundtomkring, så er jeg ikke den eneste. Så jeg tog konsekvensen af det, trak det ud jeg havde der og slettede kontoen. Uanset om det så er pisselækre Liz Lieu som er forbillede der. Jeg kan ikke leve med en klient som er over 2 min om at starte op, loader noget konstant, og dræner min CPU med op ikke inder 45% og mange gange op til 95%.

Jeg har så vendt og drejet det, og er kommet frem til at jeg vil ta de $ jeg trak ud fra Chili, og smide dem ind på 888. Har aldrig haft problemer med 888, og har tilmed vundet lidt der for lang tid siden. I "gamle dage" var 888 jo fyldt med tosser, og hvis der bare er lidt tilbage af dem der, så ser det vel nogenlunde ud.

Jeg har bestemt at holde mig til multi tours, droppe DoNs, spille LIDT NL10 engang imellem, MÅSKE en enkelt alm. 1 bords SnG, og så simpelthen bare se hvad der sker. Jeg overvejer stadig en fuld coachingpakke, men jeg skal liiiige igang først efter den her nedtur inden jeg bestemmer mig for hvad der skal ske der.

Jeg har virkelig haft Tænkeren på overarbejde mht. det her, og jeg KAN simpelthen ikke få mig selv til bare at smide de 25 år væk og bare sige: Det var så det HR. Tumpehjerne.

Ja jeg ved godt det har været sagt før herfra, men jeg bliver simpelthen nødt til at gøre det på den her måde, ellers går jeg amok, i koma, panik, eller hva der nu har åbent på den her tid af dagen.

 

Jeg vil, så snart jeg ka få de $ ud, være at finde på 888 for fremtiden. Jeg bliver hverken en Jarde eller en Negreanu, så jeg må vel ta det som det kommer, og bare prøve at hygge lidt med det.

 

Ses

 

 

Sir Hardtrance

Skriv en kommentar
DrunkSon, tor, 02/06/2011 - 21:29

Tror at det er et meget godt valg, at gøre det på den måde.

Held og lykke med det.