Nåh ja, tja, tjo, måske, nej.....ved ikke....

Nu er det vist være et stykke tid siden der er kommet en ny blog, så jeg tænkte lige jeg ville smide en lille en her.

April har været "The month from HELL" for mig. Både personligt men osse pokermæssigt. Rullen er faktisk forsvundet, Ipoker driller, folk er nogle donks osv osv osv.

Jeg har INTET vundet. Ikke en skid. NADA. Nothing. Keine.

 

Jeg har lukket min Paddy Power konto, faktisk lidt i raseri over den ikke virker ordentlig, men det kan du læse lidt om et eller andet sted i en post. Jeg har så fundet ud af at det er hele Ipoker som driller af en eller anden grund. Jeg orker ikke lige knokle med det lige nu, så det må vente.

Jeg har spillet forskellige DoNs, mest på Comeon, og egentlig mest pga. racet, men det har så resulteret i at.....Ja gæt selv. Det er faktisk som om jeg slet ikke har kunnet vindet noget som helst nogen som helst steder....og det er pisse frustrerende.

Hvem der dog bare havde en superløsning.

Jeg har spillet en smule cash, mest på PAddy, som jo nu er lukket. Det gik...Tja, jeg ved sgu ikke rigtigt. Af helvede til faktisk. Det kan bero på at jeg spiller for lavt, jeg ved det ikke. Det kan jo bare ikke passe at man ikke kan vinde bare lidt der. Jeg er sgu heller ikke helt medp å hvad der er sket på Comeon. Jeg har cashet ud et par gange der, og hurra for det, for det har da afstedkommet et par nye lækre højttalere. Jeg tøer slet ikke tænke på hvad der ville ha været sket hvis jeg bare havde ladet lortet stå.

Nå, men efter den sidste cashout havde jeg omkring 95$ der, ja jeg ved godt der er småpenge, men de forsvandt lisså hurtigt som de var dukket op. Jeg tror faktisk ikke der gik mere end een uge før de var væk, og jeg har ikke ændret en skid i mit spil.

Jarde nævnte på et tidspunkt at jeg måske spillede for mange forskellige ting, DoNs, cash osv, og det har han måske ret i. Problemet er så bare at finde ud af hvad jeg skal. For DoNs er en go måde at komme langt i races, men de giver ikke det vilde overskud, mens jeg er lidt mere nervøs for Multi og cash i den sammenhæng. Dertil er jeg nok for dårlig.

MHT. cash i den sammenhæng, så må jeg nok se mig slået. Nu går jeg så og venter på de kære Harrington cashbøger, som TXP har været så venlige at donere. Jeg håber de måske kan kaste lidt lys over den del.

Men jeg må nok vælge hvad jeg vil i fremtiden, og det kan godt blive svært.

Jeg synes det er sjovt med cash, men jeg ved sgu ikke om jeg er go nok til at få hevet nogle $ ind der. Jeg har haft en enkelt session med Hallberg, men økonomien tillader mig ikke at nappe flere lige nu, så det må desværre vente lidt.

Multi-tours er jo fine nok, men jeg er sgu bange for at jeg ikke er go nok til at kradse $ nok ind der så ejg ka holde mig kørende.

Dons - tja, de er som sagt fine nok til races, men det er cirka osse det.

 

Jeg har et par gange været ved at opgi det hele, og det lurer hele tiden, men nu må vi se.

 

Nu kan jeg kun vente på Comeon racet slutter (det burde være slut mens jeg skriver dette), og så se om jeg har fået lidt ind der, så må jeg ta den derfra.

 

Råwer åg Åwer

Skriv en kommentar
Sonne10S, søn, 01/05/2011 - 20:45

Hmm ganske interessant læsning... Selvfølgelig sur røv med manglende cash - men jeg står selv lidt i samme situation, jeg vælter mig også lidt rundt i alt hvad der er at spille fordi jeg ikke lige kan finde ud af hvad der skal være "mit spil" tror det ender ud i tours, da jeg der har scoret min klart største triumfer, hvorimod jeg har donker den bigtime i SNG eller har gjort er ved at have styr på det så det i det mindste gå i mindre minus end tidligere...

Håber du finder en løsning og lad os nu se om heldet ikke vender til din fordel i maj!?

GL ved bordene sir!Party

Istappen, søn, 01/05/2011 - 22:34

Eftersom succes i poker måles over en lang periode (mange spil) så er der ikke andet for end at dedikere en tidsperiode til én pokervariant og måle successen når projektet er slut.

Fx. spille 1000 sng'ere eller 50.000 hænder på NL10 eller 500 MTT'ere og se hvordan det er gået når du er færdig. Der hvor du har den største gevinst/mindste tab er måske der hvor du bør lægge din fremtidige poker aktivitet.

RockogRul, tir, 03/05/2011 - 00:27

God blog Mr.Hardtrance. Jeg vil også råde dig til at finde en variant som du brænder for og så dyrk den!

Derudover vil jeg også råde dig til at praktisere noget solidt BRM. I mine øjne nytter det ikke noget at cashe ind og ud hele tiden. BRM er vejen frem og ens rulle hele fundamentet for ens "kort hær". Derfor skal rullen plejes og passes på. Det vil gi dig overskud, både mentalt og på bundlinien.