Nå men hvad er der så galt....

Jeg har forsøgt at analysere mit eget spil så godt jeg kunne den seneste tid; ja det plejer jeg altid at gøre lidt, men denne gang fik jeg vist en "aha-oplevelse". Jeg ved egentlig ikke om dette her er værd at skrive om, værd for andre at læse eller om det overhovedet er relevant for nogen anden end mig selv.

Nå, men jeg skal jo bruge tiden og pladsen til et elelr andet.

 

Jeg har spillet lidt cash på det seneste og det er gået op for mig hvad jeg gør forkert, ihvertfald en af tingene.

Jeg har opdaget at jeg nok spiller lidt for meget på træk. Det koster sgu for meget når man ikke rammer. Tror jeg skal til at justere mit spil lidt til ikke at tro for meget på draws.Det er dejligt når man rammer, men ffs det kan være dyrt når man ikke gør.

Desuden skal jeg arbejde lidt på at komme ud af det problem jeg har med at spille lidt for tight. Det er nok noget af det sværeste ved at spille 6max cash.

 

De sidste par dage har budt på liddt cash-action, hvor rullen er blevet cirka 3 gange så stor på et par rigtig gode hænder, plus jeg har cashet i et par småturneringer, den ene af dem som no. 1. Det er ikke vilde beløb, men nok til at jeg synes det er sjovt at fortsætte lidt endnu.

 

Næste update endnu ukendt.

 

Sir Hardtrance

Skriv en kommentar
Sir Hardtrance, man, 13/09/2010 - 17:19

Testede min teori i aftes, og det blev til 2 x Cashout i 2 turneringer, så noget virker...

Mazter81, tor, 16/09/2010 - 18:28

Altid rart når der virker... GL