Mit fucking dilemma part 2 - The solution

Nu er der gået cirka en uges tid siden min sidste blog, og jeg har i den tid haft tid til at tænke over hvad det egentlig er jeg vil med det her.

Det har slet ikke været let, og det er absolut ikke blevet lettere af at jeg oven i det hele har været nede med lungebetændelse. Hurra for det.

Der kom mange kommentarer på min sidste blog, og det er jeg glad for. Rigtig glad.

Jeg har kigget kommentarerne igennem flere gange, og der er kommet nogle rigtig gode, og det er absolut noget jeg vil forsøge at efterprøve.

Især det folk har skrevet om mig, altså personen, vil jeg prøve at tænke over. Jeg fik iøvrigt den samme besked da jeg sluttede min praktik forleden, og måden det blev sagt på må jeg indrømme ramte mig meget hårdt. Så det vil jeg forsøge at gøre noget ved.

Ligeledes er jeg gået igang med den bog som ThomasTXP foreslog. Tak for det tip.

Jeg vil fortsætte med at spille de turneringer jeg nu engang synes, og så prøve at arbejde lidt med mig selv. Jaja. ikke på DEN måde.... Big smile

Derudover vil jeg gå igang med cash igen. Det bliver mest sansynligt at det er William Hill det kommer til at foregå på, for der har jeg lidt stående som jeg kan eksperimentere lidt med. Jeg har ikke lyst til at sætte noget ind nogen steder lige nu.

Tak til alle som har kommenteret, og ikke mindst stemt.

Kom nu lige med de sidste par stemmer så jeg kan vinde den afstemning og de bøger, så jeg kan komme ordentlig igang med det cash.

Tak for støtten.

 

 

Sir Hardtrance

Skriv en kommentar
hpmors, tir, 22/02/2011 - 16:22

glimerne blog,

da jeg læste dine første blogs, var der ikke megen tvivl i mit sind om, at når det kom til poker var du din egen værste fjende, og det lød ikke rigtig til du havde tænkt dig at gøre særlig meget ved det.

Derfor syndes jeg det er rigtig fedt nu at læse en blog fra dig hvor du er kommet lidt ovenpå igen, og at du har taget nogen af de gode råd til dig, som folk derinde kom med.

held og lykke med det Smile

Sune Berg Hansen, tir, 22/02/2011 - 17:09

Cool! Lyder til, du er startet på en rejse, som kan føre dig langt - de bedste ønsker herfra. Husk: det rigtige tidspunkt at starte med at gøre det rigtige er altid... nu (og ikke på mandag).