Mit FL-projekt

Som nogen måske har læst, så er jeg gået i gang med at spille FL. og jeg må da indrømme, at jeg i starten syntes det lød ret sygt med FL, for "hva ka man tjene på det"?

Her er den tråd som det startede med:

 

http://www.texaspoker.dk/node/4177 (resten af tråden som ikke omhandler FL er uinteressant)

 

...og hvad er der så sket siden den blev oprettet?

 

Jo, har jeg spillet en smule FL, ikke ret meget, men nok til at jeg kan sætte følgende svar på:

 

1. Folk kalder med alt:

 

Mnjaaa.. Nogen gør, men slet ikke alle, og dem som gør skal vi nok få fat i senere.

 

2. Bluff er væk:

 

Overhovedet ikke. Det kan sagtens lade sig gøre, og måske i højere grad hvor man ikke betaler så meget for det. De gange jeg har spillet, kunne de fleste godt folde til mine bluffs, og hvis de ikke gjorde, så pyt, for du betaler jo ikke så meget for at forsøge at bluffe folk.

 

3. Skal man ha nuts for at vinde?

 

Ikke nødvendigvis. Nu er det SH jeg spiller, så det kan sagtens lade sig gøre at vinde med noget som absolut ikke er nuts

 

MHT Lee Jones, så har jeg ikke fået taget mig sammen til at læse så meget i den endnu, men det skal nok komme.

 

Nu kan jeg huske, at Crasha anbefalede mig at starte med FR istedet for SH, men af en eller anden grund kan jeg bedst li at spille SH cash, så det blev altså valget.

 

Jeg bliver osse nødt til at citere Kone:

"Det er det faktum at FL er den ultimative våben til at malke fisk maksimalt.
I NL har fiskene ikke ligeså favorable odds til LIIIIGE at se det næste kort. Men i FL har de ofte de odds de tror de skal bruge for at ramme deres hulskud eller bagdørsfarve. Med andre ord så caller de gladeligt hele deres stak væk, og reloader gladeligt når de løber tør"

Dette er korrekt. Jeg kalder selv engang imellem til et vildskud, men har nosser nok til at smide lortet når det bliver dyrt, men det er der altså mange der ikke gør, og når man så sidder med godt skjulte JJ, og der ligger JJ på bordet plus farvetræk, ja så tæller det sgu.

 

Nå, men jeg vil slutte den her med at sige at jeg glæder mig til at rykke nogle FL-fisk rundt, for der er sgu nok af dem.

Skriv en kommentar
Sir Hardtrance, tor, 07/07/2011 - 21:00

Som nogen måske har læst, så er jeg gået i gang med at spille FL. og jeg må da indrømme, at jeg i starten syntes det lød ret sygt med FL, for "hva ka man tjene på det"?

Her er den tråd som det startede med:

http://www.texaspoker.dk/node/4177 (resten af tråden som ikke omhandler FL er uinteressant)

...og hvad er der så sket siden den blev oprettet?

Jo, har jeg spillet en smule FL, ikke ret meget, men nok til at jeg kan sætte følgende svar på:

1. Folk kalder med alt:

Mnjaaa.. Nogen gør, men slet ikke alle, og dem som gør skal vi nok få fat i senere.

2. Bluff er væk:

Overhovedet ikke. Det kan sagtens lade sig gøre, og måske i højere grad hvor man ikke betaler så meget for det. De gange jeg har spillet, kunne de fleste godt folde til mine bluffs, og hvis de ikke gjorde, så pyt, for du betaler jo ikke så meget for at forsøge at bluffe folk.

3. Skal man ha nuts for at vinde?

Ikke nødvendigvis. Nu er det SH jeg spiller, så det kan sagtens lade sig gøre at vinde med noget som absolut ikke er nuts

MHT Lee Jones, så har jeg ikke fået taget mig sammen til at læse så meget i den endnu, men det skal nok komme.

Nu kan jeg huske, at Crasha anbefalede mig at starte med FR istedet for SH, men af en eller anden grund kan jeg bedst li at spille SH cash, så det blev altså valget.

Jeg bliver osse nødt til at citere Kone:

"Det er det faktum at FL er den ultimative våben til at malke fisk maksimalt.
I NL har fiskene ikke ligeså favorable odds til LIIIIGE at se det næste kort. Men i FL har de ofte de odds de tror de skal bruge for at ramme deres hulskud eller bagdørsfarve. Med andre ord så caller de gladeligt hele deres stak væk, og reloader gladeligt når de løber tør"

Dette er korrekt. Jeg kalder selv engang imellem til et vildskud, men har nosser nok til at smide lortet når det bliver dyrt, men det er der altså mange der ikke gør, og når man så sidder med godt skjulte JJ, og der ligger JJ på bordet plus farvetræk, ja så tæller det sgu.

Nå, men jeg vil slutte den her med at sige at jeg glæder mig til at rykke nogle FL-fisk rundt, for der er sgu nok af dem.

papacs, søn, 21/02/2010 - 21:47

nej der er ikke fl-fish mere.

FL er nettets hårdeste spil!

Sir Hardtrance, søn, 21/02/2010 - 23:22

Du spiller Omaha ikk?

papacs, tir, 23/02/2010 - 20:23

nej, taber hvis jeg spiller omaha

Sir Hardtrance, tir, 23/02/2010 - 21:07

Ok, troede du var Omaha-haj. Har du kastet dig over FL da?

papacs, lør, 27/02/2010 - 14:41

nej nettets hårdeste spil vil jeg ikke bevæge mig ind i Wink

Sir Hardtrance, søn, 28/02/2010 - 01:29

Sidste nyt her er, at jeg har hevet alle $ ud fra Fortune, og starter på XL-bet, hvor jeg har en rakebackaftale.

 

Starter med beskedne 20€ der...

Sir Hardtrance, man, 01/03/2010 - 19:48

Det blev så IKKE XL-bet, da de har valgt ikke at ha Neteller....

 

Men istedet Mermaid.

 

Har aldrig spillet ret meget der, så det er lidt nyt.

Sir Hardtrance, man, 01/03/2010 - 19:49

...og vi er igang...