Midtjyske pokermesterskaber 29 oktober 2011

Lørdag den 29 oktober 2011 stod den på Midtjyske Mesterskaber i Viborg, og endnu engang var det en 300krs 2. chance tour. Det vil sige at den ene 5k chip man havde kunne kun bruges hvis man donkede ud inden 6. level var slut, og derved veksles til nye 5k, ellers indgik den i stakken efter 6. level.

Jeg havde som sædvanligt forsøgt at lade lidt op mentalt, så jeg måske havde en lidt større chance. Så jeg prøvede at forestille mig finalebordet på vejen til Viborg. En køretur på cirka 1 time. En rigtig lortetur faktisk, fordi nogen har glemt at lave motorvej dertil.

Nå, men jeg ankom cirka 20 min inden start, så rigelig tid til at regge og kigge feltet ud. Jeg prøvede at se om jeg ku' spotte nogle af dem som var med i Uldum, men der gik længe inden den første dukkede op i det fjerne, men så begyndte de lisså stille at komme. Der var vel en 5-6 stykker som jeg havde set før. Igen hørte jeg et par stykke som havde glemt at de sku ha' billed-id med, men de blev vist nok lukket ind alligevel. Den ene boede ikke så langt derfra sagde han, så han fes sikkert hjem efter det.

Denne gang var der en bounty med i turneringen ”The Suit”, som vist gav 1000 kr. Han sad under hele spillet i vores rum, men aldrig ved mit bord.

 

 

Turneringen blev skudt i gang, og jeg havde fået plads 1 på bord et. Det måtte da betyde at jeg ville vinde turneringen. Mindst.

 

 

Jeg kom til et relativt blandet bord. Ingen kendte ansigter, og i starten virkede det temmelig tamt. Det var som sædvanligt de samme som bettede, så der begyndte hurtigt at danne sig et billede. På min højre side sad der en gut, som var en smule højrøstet, men ikke på den ubehagelige måde.

 

Jeg var blevet udnævnt til bord-chef i kraft af at jeg sad på plads 1. Det vil sige at hvis der var nogle problemer, så var det egentlig mig som skulle forsøge at løse dem. Det var ok. Det blev nu gjort i fællesskab, så ingen problemer der. På et tidspunkt i turneringen var der en fejlgiv, hvor et kort blev vendt, og der blev spurgt om der skulle givers om, men jeg skønnede at det var unødvendigt, med ordene:”Arh, det går sgu nok, det tager alt for lang tid. Vi klarer den nok.”. Straks kom det fra en ”du er sgu da osse så rar” Smile

Der gik ikke ret lang tid før den første donkede ud og måtte lave rebuy. Det var på bordet lige bag os, og jeg er ret sikker på det var 1. eller 2. hånd.

Efter at have spillet lidt, har vi en AI ved bordet. AK vs AJ, men AJ havde flest chips, og er således ikke helt ude. Inden længe måtte han dog overgi sig og veksle den. Jeg kan faktisk ikke huske hånden, for der foregik samtidigt lidt på bordet bagved, og i og med jeg sku ha så meget med som muligt, måtte jeg lige over og kigge lidt.

Efter cirka 1 times spil ryger første mand ud, og vi er nu nede på 105 af 107. Det viser sig at en ikke var dukket op.

Pludselig samler jeg AQ op, og da der er raiset foran mig, nøjes jeg med at kalde. Så vidt jeg husker raiser han cirka 2½ gange BB. Der er cirka spillet 1 time og 15 min, og fordi jeg ikke har spillet en hånd endnu, vælger jeg at spille netop AQ på denne måde. Floppet kommer A-høj, og må indrømme at jeg ikke kan huske hvem der gjorde hvad, men jeg er ret sikker p han better et latterligt lille beløb, noget ala 2xBB, så jeg er egentlig sikker på han ikke har et A, så jeg er AI. Han instakalder faktisk, og jeg bliver nu en smule i tvivl, men på den anden side er jeg jo kommet for at vinde, så jeg synes det er det rigtige at gøre i den situation. Han vender til min glæde KK, og mugger gevaldigt over min AQ.

En halv time senere får jeg igen AQ, og better denne gang ud. Floppet kommer Q høj, og jeg better fuld pot. Han tænker en del og mucker så. I pausen fortæller han mig så at han havde AQ. Jeg kan se på ham at den hånd har irriteret ham en del, så jeg undlader faktisk at kommentere på det. Han siger noget i retning af ”Hva havde du i den hånd der? Jeg smed AQ”. Jeg svarer noget i retning af ”Ja det kan jeg sgu ikke huske, men du var i hvertfald slået”.

10 minutter senere får jeg QQ på knappen, og kalder et all-in fra en short. Han har allerede vekslet sin chip, så jeg ser det som et desperat move, og har ingen problemer med at kalde med damerne. Han viser TT og boardet hjælper ingen af os. Ude er han.

De næste cirka 40 min er totalt døde, på nær en enkelt sjov hånd. Jeg sidder i BB, og kan faktisk ikke huske hvad jeg havde, men det er egentlig osse lige meget. Der bliver completet fra SB og vi ser et flop. SB better nu cirka ½ pot, men samtidigt mucker han sine kort til stor undren for bordet. Jeg sidder nu tilbage med en lortehånd og en vundet pot. Meget mærkeligt,.

Jeg går til pausen med cirka 12k. Avg. Er 8600, så det ser på nuværende tidspunkt ud til jeg er godt med. Den ekstra chip er ikke talt med.

Efter pausen bliver jeg flyttet til bordet bagved, og kommer til at sidde ved siden af en gut som åbenbart huserer lidt her på forum. Han sige han hedder ”Benoli” herinde. Det får umiddelbart ikke lige nogle klokker til at ringe.

Lidt efter går en på bordet på tilt da hans esser bliver knækket af Q8. Da var han klar til at slå den anden ihjel. Ham med Q8 byggede en giga stack, men mest på donkmoves, hvor han kalder med det rene lort, og hele bordet var lidt på nakken af ham hver gang spillede en hånd: ”Pas nu på, han har 35o” og lignende kommentarer.

5 min senere slår Benoli, som jeg faktisk ikke aner hvad hedder rigtigt, en ud med 99 vs. 66. Godt kald.

Så er der igen pause, og jeg har ikke rokket mig ud af flækken. Avg. Er nu 21k og jeg har omkring 10.

Denne pause er den store pause på 1 time, og da jeg endnu ikke har fået andet end poletter fra Toms og cola fra Brugsen, ser jeg mig nødsaget til at rive mig og finde tegnebogen frem og købe en burger med fritter. 58 kr. er da osse en slags penge, men det skal dertil siges at der rent faktisk var kød i burgeren, og den var sgu ok. Jeg får mig en snak med tourmanageren, som er den samme som fra Uldum, og hører ham om han har fået taget nogle gode billeder. Han fik igen min kamera, da jeg umuligt ku fise frem og tilbage. Han mener selv at det har han da.

Der kommer nu et par stykker og spørger om hvad det der Texaspoker.dk står for, og om jeg er en pro-spiller de har staket eller lignende. Dem som kommer og spørger nævner selv at de er på PN. Jeg overvejer en kort overgang om jeg skal svare ja, men fortæller så selvfølgelig lidt om at niveauet her naturligvis er meget højere end på PN, og at de selvfølgelig er velkomne til at oprette en profil. Så reklame virker Smile

 

Ingen kunne være i tvivl om hvem donken var, eller hvor han huserer.

 

Kort efter pausen kommer så 2 hænder som på sin vis er ens men alligevel forskellige.

 

Jeg får AJ på knappen, der er foldet til mig, og jeg raider for steal. BB vælger så at reraise mig, og der burde jeg selvfølgelig ha gået all-in, men jeg vælger af en eller anden grund at folde. Det var nok et skidt move. I næste omgang får jeg AJ igen, denne gang i BB. En raiser og jeg bestemmer mig for at der nok ikke kommer ret mange flere hænder inden jeg er blindet ud. Jeg har cirka 6k og vælger at skubbe her. Han tænker lidt og siger så: ”Ja jeg er sgu ikke glad for det her kald”, smider de sidste chips ind og vender så AQ. Ingen hjælp her, så slut på den tour.

Jeg fik i øvrigt at vide at der var en eller anden prof. dame med. En blondine, men jeg kan ikke huske hva hun hed. Hun røg vist tidligt.

 

Jeg vælger at køre tidligt hjem denne gang, da der stadig er cirka 50 mand tilbage. Lige da jeg skal til at gå bliver The Suit slået ud.

 

Grundet min alt for tidlige exit er der naturligvis heller ikke så mange billeder denne gang, så I må nøjes.

 

Fik lige at vide at en landsholdsspiller? Pernille Ravn var med. Kender hende ikke selv, men det skulle være hende her, og hende skal I da ikke snydes for:

 

Nu da D.A.P.T ranglisten er blevet opdateret, kaj jeg se at jeg som nr. 50 lige nøjagtig klarede at få point til ders rangliste, hele 68 af slagsen, så jeg drøner op af listen fra nr. 87 til nr. 20.

Alle hænder er som sædvanligt taget fra hukommelsen, og den er ikke altid lige go', så der kan være fejl i pos. eller lignende. Det må I ta' med, eller sende en sekretær med næste gang. Igen et godt arrangement, og jeg dukker helt sikkert op en anden gang.

Vi ses næste gang.

Sir Hardtrance

Skriv en kommentar
RockogRul, søn, 30/10/2011 - 00:27

Super god blog! Det lyder til at det var sjov dag, selvom det ikke blev til et cash

DrunkSon, søn, 30/10/2011 - 07:31

Igen god blog og dejligt med alle de billeder.

AceKing4more, søn, 30/10/2011 - 20:18

Hej Sir Hardtrance Smile
Ja, din reklame virkede sgu, så blev da nødt til at tjekke texaspoker.dk ud Wink
Det var i øvrigt mig du snakkede med da du købte " en burger med fritter." (Progressive House>Hard Trance) Wink

Derudover en god blog med fede billeder! Er der en lignende fra Uldum?

Vh AceKing4more

Sir Hardtrance, man, 31/10/2011 - 12:42

Hejsa

Tak for sidst. Det var sgu hyggeligt. Synd det ikke blev til mere Smile

Du ka læse min Uldum-blog her

http://www.texaspoker.dk/blog/sir-hardtrance/viking-poker-challenge-second-chance

BJK1971, man, 31/10/2011 - 14:29

fin blog og øv du ikke kom i pengene, men utroligt du aldrig har hørt om pokerdronningen Glasses

Sir Hardtrance, man, 31/10/2011 - 14:51

Det siger mig umiddelbart ikke noget, men nu er jeg heller ikke den store magazin-læser. Men egentlig utroligt ja, når man tænker på der er tale om en babe.. Smile

svennobassovitz, man, 31/10/2011 - 18:09

@ HT

Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Hvor mange kendte kvindelige pokerspillere har DK lige ?

Hvor mange af dem er decideret lækre ?

Hvor har du været ?

BTW tak for billedehea hea

Sir Hardtrance, man, 31/10/2011 - 18:17

Kendte kvindelige: hea Monica hea .........og resten.

Lækre: hea hea hea Monica hea hea hea