Mens vi venter

Kom nuuu

Jeg sidder her, som så mange andre, og venter og venter...og venter på at 888 skal få fingeren ud og få banket noget SW op så vi ka' komme i gang med at rykke nogle fisk rundt.

Jeg har jo før spillet der, og det gik....sådan ok.

Nu har jeg jo brokket og brokket...og brokket mig, over alt muligt pis gennem tiden, og holdt pauser og hva fanden har vi, og jeg har endda udtalt at "Jeg fandeme aldrig skal spille det der online-lort igen", men det ved vi jo godt alle sammen er løgn. Der er vel ikke ret mange af os som har spillet poker så længe som vi nu har, som ka' sige at "nu er det fandeme slut" og så virkelig holde det. Jeg kender til dato kun en som har gjort det, og holder det indtil videre.

Jeg har har spillet på ret mange forskellige sites gennem tiden, det er langt over, ja jeg ved sgu snart ikke, 30-40 stykker. Nogle er lukkede i dag, andre er blevet opkøbt og endnu andre er bare blevet der.

De har alle haft forskellige stærke og svage sider, og der er blevet udvalgt grundigt gennem tiden. Nogle har jeg testet for lang tid siden, fundet dårlige på en eller anden måde og så mere eller mindre droppet, for så senere at prøve dem igen hvis de har haft et eller andet specielt nyt. Et par af dem er så blevet så gode at jeg har givet dem endnu en chance.

Et nyt moment som er kommet til er jo "NemId", som de fleste hader, men desværre skal vi jo bruge det i dag til at logge ind. Jeg har haft en del problemer med det, men det er som regel lykkedes alligevel, med undtagelse af BetFair. Der virker det bare ikke, og jeg får jo naturligvis skylden fra dem. Men alle andre steder har det virket.

En anden ting jeg har haft problemer med er hele Ipoker-netværket. Samtlige pokerrooms der har et eller andet med, at hvis jeg downloader klienten, så er det uspilleligt fordi den trækker mellem 80 og 100% af min CPU hele tiden. Jeg har læst at andre har haft samme problem, og der er vist et par stykker her som osse har kæmpet lidt med det. Dette har jo så resulteret i at Ipoker er helt væk herfra.

Stars er jo et kapitel for sig, og mange siger jo at Stars er rigged (ja det siger man vel om så mange), og i starten syntes jeg vel osse at det virkede en smule suspekt, men med tiden så er den opfattelse forsvundet. Jeg nægter at tro at der findes rooms som bevidst snyder. Bliver det opdaget så er det jo katastrofalt.

Et af de steder jeg har spillet en hel del de senere år er faktisk 888, og det er egentlig der jeg gerne vil hen. 888 startede jo som Pacific, og meget rammende blev det jo kaldt verdens største fiskedam, og det var der nok noget om. Utroligt nok så lykkedes det mig faktisk at vinde alt muligt der, både gear og $. Ikke det vilde selvfølgelig, men nok til at det stadig var ”sjovt” når man tabte.

I dag ser det jo lidt skidt ud med 888. Jeg fatter simpelthen ikke at de ikke får fingeren ud og kommer i gang. Det er nu, hvad, 6 mdr. siden at markedet herhjemme blev ”legaliseret”, og det er mig en gåde hvorfor det skal ta' dem så lang tid at finde en løsning. Selv relativt små rooms som PKR har fundet en løsning. (Det er ikke min opfattelse at ret mange herhjemme spiller på PKR, derfor ”små&rdquoWink.

De taber jo masser af value for hver dag der går, og jeg er sikker på at de har en eller anden udregning ang. det. Det ka' ikke være småpenge vi snakker om her, derfor undrer det mig at de ikke rigtig gider skynde sig. Det kan ikke tage 6 mdr. at indoperere en nemid-løsning.

De skriver godt nok på deres hjemmeside at de er ved at re-designe det hele til det danske marked, meeen....Jeg har lidt svært ved at se det ka' ta' så lang tid.

Men hva' så?

Hva fanden gør vi så i mellemtiden?

Jeg har jo haft nok at se til med diverse DAPT-tours, og det bliver ikke mindre i næste sæson iflg. Programmet. Men derfor skulle der stadig være tid (lyst) til noget onlinepoker.

Det der med lysten, det er meget svingende, og ja jeg har brokket mig en del over det, og har fået flere gode forslag, som jeg er i gang med at kigge på, så tak til jer, I ved hvem I er. Live-delen er jo gået ok, det har været online det kneb, og jeg forsøger stadig at løse det.

Men hva så, hvor skal jeg så spille online nu 888 ikke ka' få fingeren ud?

Jeg har prøvet forskellige, men jeg synes sgu det er svært at finde det helt rigtige sted. Jeg ka' godt li' små gtd. Tours, eller tours hvor man ka' vinde et eller andet sjovt, og det havde 888 jo i mængder, så hvor finder man det?

Mit bedste bud er vel Stars. Problemet med Stars er så at der altid er 8.000.000 mand med i deres tours, og man skal gå temmelig langt for at vinde noget seriøst. Det kan være utrolig frustrerende at sidde i flere timer og vinde 2-3$.

”Men hvorfor spiller du ikke bare cash så”?

Tja, hvorfor gør jeg egentlig ikke det?

Det har jeg prøvet lidt af på forskellige levels gennem tiden, med svingende resultat. Problemet ligger i at jeg ikke orker at spille de helt små levels. Jeg synes det er for meget arbejde for alt for lidt fortjeneste. Jeg synes NL50 er meget passende.

”Men hvorfor spiller du så ikke bare det”?

Jamen det ku' jeg vel osse bare gøre hvis det var, men det bliver vel aldrig helt seriøst når man ikke lige ka' smide 2500-5000$ efter et startrulle der. Eller hvor meget der nu skal til.

Den senere tid har jeg ikke spillet meget online, og er heller ikke ret meget med i TXP-tours (undskyld for det), men jeg kan bare ikke helt ta' mig sammen til at starte, og det er utrolig svært for mig at få startet med online efter at ha' været med i DAPT. Live ER bare sjovere. Jeg sidder mange gange med lysten til at spille en eller anden tour, men jeg opgiver tanken igen, for det er som om jeg ikke orker det. Jeg kommer jo sjældent længere end til lige nøjagtig ITM, og det er bare ikke godt nok. Det er ikke...øh...Det er bare ikke nok.

Men der skal måske bare nogle flere tours gennem systemet? Det har da været oppe at vende. Når jeg ser programmet for fx Longhit, jamen så er det jo helt vildt mange tours på én gang.

Men måske man sku prøve det....på et tidspunkt.

Løsningen

Nå, jeg kom da vist lidt ud af kurs der.

Hva' jeg egentlig ville sige var, at mens vi venter på både sæson 2 af DAPT samt på at 888 får fingeren ud, så skal jeg jo ha' fundet et sted at spille hvis lysten sku' melde sig, og mon ikke det efter nærmere omtanke bliver Stars.

De er vel trods alt det sted som ligger tættest op ad 888 når det gælder antal tours. Dog er jeg ikke helt sikker på om 888 ikke havde endnu flere end Stars.

Stars har da mange små tours osse, og til rimelige indkøb. Det eneste problem er antal spillere som er med. Men det ka' jeg vel leve med. Måske.

Om det så kun bliver tours eller hvad, det vil tiden vise.

Nok pladder fra mig.

Ses.

Skriv en kommentar
svennobassovitz, søn, 01/07/2012 - 12:55

Star 180 mands sngs ku måske være noget ?? De spiller lidt som små tours, starter døgnet rundt og kører også på microstakes...... god MTT træning imo....

GL sir

LuckyDude, søn, 01/07/2012 - 18:12

Stars SnG tours på 45 / 90 / 180 max deltagere er vil løsnbingen ??