Krafthelvede - SKAL lære cash...

Som tidligere nævnt, så synes jeg det er sjovt at spille cash, men jeg er en idiot til det. (som til så mange andre ting) men jeg ku rigtig godt tænke mig at lære det "ordentligt", så nu har jeg bestemt at nu skal der krafthelvede være.

Jeg sidder lige og lurer et par bøger igennem om det, og osse de sessions der er her med de forskellige Proffer.

 

Een ting som jeg ved er et problem er at spille efter BR, trods det at jeg selv har lavet et regneark til at holde styr på lortet, så magter jeg sgu ikke at spille efter det. Hvorfor aner jeg faktisk ikke.

Men nu skal det krafthelvede være. Det kan ikke passe at jeg ikke ka finde ud af det lort.

Så jeg smider 40$ ind på et eller andet site, og kører efter følgende skema:

Blinds                Buyin        Bankroll
.01/.02               $2              $40
.02/.05               $5              $100
.05/.10               $10            $200
.10/.25               $25            $500
.25/.50               $50            $1,000
.50/1.00             $100          $2,000
1.00/2.00           $200          $4,000  <----------------------Jeg stopper nok på det her limit men nu ser vi om jeg overhovedet kommer så langt.
2.00/4.00           $400          $12,000
3.00/6.00           $600          $18,000
5.00/10.00         $1,000       $30,000
10.00/20.00       $2,000       $100,000

 

Den er stjålet fra en onilnebog "Cash Game Killer"...

Jeg har valgt at spille max 2 borde ad gangen.

 

Jeg vælger at spille 6 max, og på et site som jeg IKKE normalt spiller på, dvs. det bliver KUN brugt til cash. Jeg ved ikke rigtigt hvilket endnu, men måske Power Poker hvis de har den type spil. Det bliver IKKE Party, Stars, Full Tilt eller TMG. (bruger tmg til andet end cash)

Netværk er sådan set underordnet. Jeg vil gerne have lidt forslag ang. sted, og vil så overveje de (hvis der kommer nogle) indkomne forslag.

Min challenge i forhold til Bjornas er ikke at gå op i limit.

 

Startdato er IKKE sat endnu, da der helst lige skulle nogle ting på plads først.

 

Men kom gerne med (seriøse) forslag her. Husk bare IKKE Party, Stars, Full Tilt eller TMG.

 

Såååå - Krafthelvede - jeg må se at lære det....

Skriv en kommentar
bjorna1980, tor, 21/10/2010 - 10:42

Så længe du er i stand til at rykke ned i limits så snart du overskrider din minimum bankroll for det limit kan din bankroll-plan være fin nok. Men at kun spille med 20 BIs er altså en hårfin grænse. Selvom man er god sker det altså engang imellem at man smider 8-10 buyins pga. varians. Dette gælder i højere og højere grad jo længere man kommer op i levels hvor ens egde bliver mindre og mindre (hvis man overhovedet har en = ryk ned indtil man har).

Afhængigt af hvad dit mål er synes jeg du skulle overveje at spille med flere buyins fra NL50 ca. Dvs. hvis du ønsker at blive regular på NL50+ bør du spille med flere buyins. Hvis du ønsker at rykke hurtigt op igennem fødekæden er din nuværende plan fin. Men som jeg skrev før, skal du bare være opmærksom på at det også hurtigt kan gå nedad med denne plan.

En anden ting er, i hvert fald for mig, at jo færre buyins man har bag sig, jo kortere ved er der til tilt og dermed busto!!!

Derudover vil jeg sige at jeg ikke synes at din bankroll skal være det eneste parameter for om du skal spille en bestemt level. Hvis du f.eks. slår NL25 for 10$ i timen, men kun slår NL50 med 5$ siger det jo sig selv at det er mest fornuftigt at spille NL25. Dette kan dog være svært at vurdere, og mærkes nok bedst når du rammer et niveau som du ikke kan slå. Så hold dig til et niveau du slår, træn din poker, og giv niveuaet over et skud mere. Rinse and repeat indtil du kan slå niveauet over.

Held og lykke med projektet!

Phantastisk, tor, 21/10/2010 - 17:45

First: Get a positive attitude !

Du har været meget negativ omkring dig selv og dine evner. Det tror jeg ikke man kommer ret langt med, lige meget hvad man laver.

Ellers ønsker jeg dig held og lykke med projektet. Synes det kunne være rigtig cool, hvis du smed en video op med dig selv, der spillede. Så kunne du hurtigt få noget feedback på, hvad du gør forkert, hvad du kunne optimere osv.

Held og lykke med projektet! 8)

Sir Hardtrance, fre, 22/10/2010 - 07:52

Gode input der.

Som sagt er skeamet stjålet fra en bog, men det kan da sagtens justeres.

MHT. mine "evner" så rækker de altså ikke ret langt, det må jeg jo indse, eller havde jeg nok spillet på et andet level end jeg gør.

Mht. video, der er ejg nok lidt lost, for det er absolut ikke noget jeg nogensinde har brugt, så selv om jeg nok ved en del om IT, så er det der altså ikke lige et punkt jeg ved en skid om. Men det finder jeg nok ud af.

Jeg har før spillet lidt cash på XL-bet, og det overvejer jeg faktisk at gøre igen. Det vil som sagt kun blive brugt til cash.

Nu aner jeg ikke hvilket netværk XL-bet ligger på, men det er egentlig osse ligemeget, da jeg ikke rigtig har nogle fordomme omkring deverse netværks. Det eneste jeg ikke bryder mig om er Ladbrokes, men det er mest pga. deres undeerlige grafiske setup.

Sir Hardtrance, fre, 22/10/2010 - 19:16

Mht. mine "evner" så rækker de faktisk nok ikke særlig langt når det kommer til stykket.

Phantastisk, lør, 23/10/2010 - 12:44

Du bliver ved med at tale om, hvor talentløs du er, hvor dårlig du er, hvor lidt du forstår.

Det er jo ikke nogen indstilling at have til tingene. Ikke en man kommer nogen vejne med.

Hvis du er så overbevist om at dine evner ikke rækker nogen vejne, hvorfor spiller du så?

Find en mere positiv indstilling og find nye måder at lære og forstå spillet. Og så er det bare at arbejde med det. Og brug minimum halvdelen af din poker tid udenfor bordene. Gennemgå dine spillede hænder, læs, se videoer osv.

Jeg lavede et forum-indlæg om interessant video om at isolere fisk: Så spil da mod de fisk!

Og bjorna1980 anbefalede denne gratis e-bog i en tråd: http://www.gamblingsystem.biz/books/2p2NL6max.pdf

Har ikke tjekket bogen. Men kunne være der var noget interessant i den.

Både video og e-bog er henvendt til 6max, men ved ikke om det er det, du vil spille?

Phantastisk, lør, 23/10/2010 - 12:43

og sig til når du igang. Vi vil gerne følge med i dit projekt ! Smile