Kodyl lang pause

Siden starten af maj har jeg faktisk ikke rigtigt spillet noget.

Det startede med at jeg forærede det jeg havde på Comeon væk til diverse donks som syntes de spille pissegodt.

Dernæst kunne jeg kun sidde og vente på RB skulle dukke op. Det gjorde det så. Men der forsvandt lisså hurtige som det var kommet.

Den sku ha noget gas. Jeg satte alt på eet bræt og reggede til en 15$ DoN(k?)

 

Her er HH fra den sidste hånd.

 

Hand#259293EE2B000038 - $15 NLH 6 max Double-up T9694763 -- Table 1 -- $0/$25/$50 NL Hold'em -- 2011-05-11 - 15:33:19
ZaggaMuffin: posts small blind 25
Mr P***9: posts big blind 50
Dealt to ZaggaMuffin [Qhea ,Qspade ]
pwer***10: folds
b1un***1: folds
ICEM***2: raises to 100
ZaggaMuffin: raises to 300
Mr P***9: folds
ICEM***2: calls 200
*** FLOP *** [9spade ,5hea ,Jclu ]
ZaggaMuffin: is all in 830.0000
ICEM***2: calls 830
ICEM***2: shows [Adia Jdia ]
ZaggaMuffin: shows [Qhea Qspade ]
*** TURN *** [Ahea ]
*** RIVER *** [5dia ]
***SHOW DOWN***
ICEM***2: wins 2.310 with Two Pairs, Aces  and Jacks  
ZaggaMuffin finished 5 out of 6 players.

 

Selvfølgelig sku ha ramme en af sine 3 outs der, det er da klart.

Jeg var nu busto, og kunne egentlig bare sidde tilbage og tænke: "Tja, du ER jo en donk, så du kan lisså godt opgi det nu som sidde og skide penge ud i en lind strøm. Man siger penge ikke lugter, men jeg håber satme der sidder visse derude i det ganske pokerland med en LORTE-smag i munden, for mange af dem som jeg støder på spiller, efter min mening (Jeg kan naturligvis ikke udtale mig på andred vegne, så der tages forbehold for trykfejl, svatejefl, små hunde og syrlige drops), af helvede til. Det går så ud over mig, da jeg forsøger at følge de "regler" der er for den slags kortspil, nemlig ikke at spille lortehænder. Men det er der andre som så ikke gør, og de ender så med at tørre een i røven med deres brilliante spillestil. (Jeg håber de får varig lortelugt på fingrene).

Det har så gjort at jeg faktisk har opgivet det dersens "poker".

 

På en eller anden måde føler jeg mig til grin når jeg sidder og forsøger at spille på en måde som flere beskriver som værende den "rigtige", nemlig ikke at spille de kort som forurener ens hænder med ildelugtende substanser med efterfølgende selvsamme ildelugtende substanssmag i munden. Hvor i mod andre bare spiller helt åndssvagt, rammer deres førnævnte 1-2-3 outs og bagefter sidder og prøver at belorte (elelr var det belære?) os andre med deres fantastiske kunnen udi den ædle sport: Poker.

Det kan sommetider drive mig til vanvid når disse donks sidder og siger "Thats poker" eller "Any2 can win" i chatten. For det meste har jeg dog slået det chathalløj fra, da det ikke gavner noget.

Det som irriterer mig mest er at disse selvsamme donks føler sig som verdensmestre når de har lavet den slags numre.

 

Jeg har alvorligt overvejet at stoppe helt, da jeg overhovet ikke føler at det jeg har gjort igennem tiden har haft noget som helst virkning. Det være sig forum-ting, bøger eller hvad bed jeg. Det virker lidt som om jeg ikke helt fatter at jeg nok aldrig burde ha været startet på det her.

Nu tager jeg lige en tænker det næste stykke tid, og så ser vi hvad der sker.

Den eneste godr nyhed der er, er at jeg har fået arbejde, så nu behøver jeg da ikike gå og plages med CJF's idiotiske lortesystem.

 

Mit siddste ord i denne omgang må være: Lortespasserbus.....

Skriv en kommentar
Istappen, søn, 22/05/2011 - 20:45

Mht. hånden så har han 5 outs, ikke 3... AAA-JJ. Men det er stadig klamt... jeg er selv inde i den værste periode længe, og er dagligt ved at smadre computeren, men det bliver mit downswing jo ikke billigere af. Smile

Jeg tager skeen i den anden hånd og siger: Så længe jeg bliver VED at komme all in gang på gang som stor favorit, så må det vende på et tidspunkt. Det skal det! Rent matematisk... jeg venter lige endnu, SÅ kommer skrubbet! Wink

Sonne10S, man, 23/05/2011 - 11:25

Sjovt at netop denne blog dukket op nu, jeg er også selv HELT til rotterne og det ved jeg Mr. Longhit også er - men der er jo ingen tvivl om at det vender på et tidpunkt... Det store spørgsmål er bare hvornår??

bjorna1980, man, 23/05/2011 - 12:03

Variansen i poker er hård og man kan aldrig være sikker på at man er vindende, da spillet udvikler sig hele tiden. Jeg mener dog at hvis man ikke kan forlige sig med at der findes varians i poker, er det måske bedre at finde på noget andet at lave. Variansen er det der er med til at vi kan tjene penge på poker i længden, da fiskene dermed kan få succesoplevelser på den korte bane.

Glem derfor jeres resultater på kort sigt, men kig i stedet jeres spil kritisk igennem og ret løbende de fejl i laver. Dermed bliver i både en bedre spiller, vinder mere og det styrker selvtilliden at se at man laver de rigtige plays, men bare var uheldig at fisken ikke kunne folde (=WIN idet lange løb).

Variansen i turneringspoker er vel endnu hårdere end i cashgames, hvor jeg befinder mig, da man ofte skal igennem et betydeligt felt før man kan så frugten af ens arbejde og man må indse at der nogle gange kan gå mange turneringer mellem topplaceringerne.

Min pointe er, såfremt i "ser" jer selv som vindende: "Hang in there!" - det skal nok vende (igen, igen, igen...)

kattenQJ, man, 23/05/2011 - 13:20

Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor du bliver ved med at pine dig selv med at spille poker når du føler at det ikke fungerer.

Der er et tidspunkt hvor man simpelthen bliver nødt til at gøre op med sig selv om man vil spille poker en gang imellem bare for sjov, eller om man vil prøve at tjene lidt penge på skidtet. Eller som sidste alternativ om man skal stoppe helt.

Hvis man vil prøve at tjene penge på spillet kræver det altså en god start bankroll og en helvedes stabil psyke der ikke bliver slået til jorden af en smule modgang i en periode. Jeg har bankroll, men ikke psyke, derfor spiller jeg ikke mere og tro mig det er den bedste beslutning jeg har taget i mange mange år.

Gør op med dig selv en gang for alle om du er poker spiller eller ej, hvis du kommer frem til at du er poker-spiller så beslut om du spiller for sjov eller vil gå efter pengene og stå så ved den beslutning.

Livet bliver meget, meget lettere når det er afklaret, det vil jeg personligt godt skrive under på.

take care

Kat/Annette

DaBooKa, man, 23/05/2011 - 16:42

"Gør op med dig selv en gang for alle om du er poker spiller eller ej, hvis du kommer frem til at du er poker-spiller så beslut om du spiller for sjov eller vil gå efter pengene og stå så ved den beslutning.

Livet bliver meget, meget lettere når det er afklaret, det vil jeg personligt godt skrive under på."

Fornuftigt svar.

DrunkSon, tir, 24/05/2011 - 07:26

Enig med Katten's fornuftige svar.

Men på det level vi spiller, så må det vel siges at være for sjov, for selvom vi istedet vandt de beløb, som vi taber, så ville det ikke være nok til at kunne leve af detWink

Jeg siger som Sonne: Det vender på et tidspunkt, og når man vinder en turnering, så er alt jo glemt, og man er oppe at køre igen.

Nu ved jeg, at du ikke bruger PokerTracker eller HEM (eller andet), men noget jeg engang imellem gør, er at kigge på grafen over lang tid, så skulle man gerne få en successoplevelse ved at se, at den er opadgående.

Jeg håber ikke at du stopper helt, for jeg vil da savne dit selskab (og at stjæle din blinds Wink )

Held og lykke med dit valg.

daddyo, tir, 24/05/2011 - 07:44

Held og lykke med pausen. Jeg sidder selv og afventer det sidste RB på Comeon poker for at give den et sidste skud.

Jeg finder det underligt at pokersiderne tilsyneladende har bestemt om man skal vinde eller tabe en given dag.

Efter min oplevelse vinder man enten det hele, eller taber det hele på en dag. Det er meget svært at lave om på en down, eller en up.

Nu har jeg i to mdr i træk gået fra 100 til 250$ på min konto derinde, blot for at ende i nul og indsætte flere penge senere på måneden. Det kan da ikke passe at man i den første uge hver måned bare vinder og vinder, for derefter overhovedet ikke at kunne vinde på noget som helst.

Jeg har taget min beslutning. Jeg kan ikke undværre poker, men fra nu af bliver det i mindre omfang end hidtil, og det bliver sng eller mtt. Dette er også betinget af min svindende rulle til poker.

bjorna1980, tir, 24/05/2011 - 10:22

Jeg synes også Katten har formuleret et fantastik indspark her.

@daddyo:

Har du overvejet om det er noget i din tilgang til spillet der ændrer sig når du når op på 250$. Spiller du andre stakes, andre spil eller ændres din mentale tilgang? Personligt forringes mit spil langsom i vindende perioder, "da jeg jo bare er pisse god". Pludselig begynder jeg at tabe og tilten tager over. Spillet er altså gået fra godt til semi-skidt til helt skidt, hvorefter jeg må stramme op i mit spil og igen begynder at vinde.... Sådan groft sagt og det er noget jeg arbejder på - altså at arbejde på mit spil hele tiden og ikke kun når jeg taber.

"Jeg finder det underligt at pokersiderne tilsyneladende har bestemt om man skal vinde eller tabe en given dag."

Dette statement er i øvrigt helt blankt Wink

Sir Hardtrance, tor, 26/05/2011 - 21:45

Jeg tror jeg sætter mig ned og prøver at finde ud af hvor det var jeg vandt lidt, og så må jeg prøve at holde mig til det indtil videre.

Tak til dem som gad læse min lidt sørgelige blog.

kattenQJ, tor, 26/05/2011 - 22:38

Godt så !

Lige en sidste kommentar herfra. Du er simpelthen også nødt til at arbejde med de negative tanke-mønstre du cykler rundt i mht din poker.

Før du får vendt hele din tilgang til dit spil, til noget positivt og noget du virkelig har lyst til at gøre, tror jeg desværre ikke at det hele nytter så meget, så kan du tænke og analysere alt det du vil, men det negative vil dominere og vinde.

Du minder lidt om æsel fra peter plys Wink Og her er et link for de der endnu ikke har læst de fantastiske fortællinger for deres børn.

just-pooh.com/eeyore.html

Sir Hardtrance, tor, 02/06/2011 - 14:13

kattenQJ, tor, 02/06/2011 - 15:31

Ja da, lige sådan Love

Det er værre ting i livet end at minde om Æsel, husk det.

Sir Hardtrance, lør, 04/06/2011 - 22:26

Han er da nuser...