It's been a while.....

Som de siger i Polen.

...og det er da osse lang tid siden jeg sidst har skrevet noget, nok mest fordi der ikke rigtig har været noget (positivt) at skrive om. Det er der som sådan heller ikke denne gang. dog synes jeg, at jeg burde skrive et eller andet, i det mindste for at at vise at jeg stadig eksisterer, på et eller andet plan.

 

Pokermæssigt har det set noget tyndt ud, men det er dog blevet til en fed tur til vandel med DAPT, og en enkelt in/out tour i Aarhus.

Man kan så spørge sig selv, hvor jeg vælger Vandel og ikke Randers eller Aarhus, som ligger tættere på.

Svaret er ganske enkelt: Det handler om hygge.

Vandel-touren er bare hyggeligere. At det så ikke blev til cash, skide med det. Det var godt nok et donket bord jeg kom på, hvor en af dem, ham der tog mig ud, spille ALLE hænder - på nær 5(!)

Det var sgu noget af et show.

Bortset fra det, så lykkedes det mig at overtale 2 fra DAPT top 5, samt en outsider, at stille hold sammen til DS-holdpoker. Det blev en lidt blandet omgang, men vi sneg os i finalen, og endte med en 5. plads, lige indenfor udbatalingerne. 200$ til hver. Skib det.

Humøret har været næsten helt i bund i en lang periode, og det kulminerede lidt her op til weekenden, hvor jeg skulle ha' været i Vejle for at ta' lidt billeder for TXP.

Jeg havde lidt betænkeligheder med at sige ja, og men da det så var på plads, blev det hele lige kastet i lokummet, da konen, endnu engang, lige skulle brokke sig over noget. Det var ved at ende rigtig rigtig galt, og jeg kunne absolut ikke forsvare at tage afsted, for jeg var i en tilstand, hvor den mindste fejl, mindste gnist, gnidning, et forkert ord kunne få mig til at sprige i luften, og tro mig, det vil du ikke opleve. Derfor så jeg ingen anden udvej end at melde fra. Dette beklager jeg naturligvis, men jeg er sikker på at er findes mange andre som er meget bedre end mig til den slags. Dette beviser både blog og billeder synes jeg. WP.

Jeg har som sædvanligt haft go' støtte fra Drunkson, Homer, Jarde og SY, og det skal I ha' tak for. Uden jer var jeg her nok ikke.

Arbejdsmæssigt er det det samme. Der er kun lidt eller ingenting at lave, og jeg er tilknyttet et par vikarbureauer.

Udover det, er jeg gået i gang med mekaniker grundforløb, og om jeg kan bruge det til noget, det vil vise sig senere.

For at vende tilbage til de 200$ som DS var så flinke at skibe denne vej, så heg jeg lagt en mindre plan med dem. Jeg orker ikke at sidde og trampe i 1$ og 2$ tours, så de bliver sparket ud på 5-10$ i stedet. Så må jeg se hvor længe de rækker.

Så vidt jeg kan se, er dette den første(!) blog overhovedet på TXP i 2013, og det overrasker mig lidt. Er der virkelig ingen som har noget interessant at berette? Altså af dem som er værd at høre på.....

Det var lige et kort, men helt sikkert kedelig, resume fra hva' der er sket siden det sidste pladder jeg fyrede af her....og forresten har jeg ikke været ude og stjæle andres damer for nylig, men måske man sku......

 

Bred Ymer, peace, hare krishna og O U T!!!!!

 

 

 

Skriv en kommentar
BJK1971, tor, 07/02/2013 - 10:08

Jeg kan faktisk godt lide dig og din tilstedeværelse her på TXP. Jeg finder din væremåde her befriende. Hvis man kun skriver om livets opture her på txp bliver det en rygklapperklub, og vi vil derfor ikke kende hinanden særlig godt. Jeg har aldrig mødt dig, men du er sgu en sympatisk fyr. Bliv også hængende her Smile

bjorna1980, tor, 07/02/2013 - 10:48

Den virker ret dunkel, den her blog, men det skal der selvfølgelig også være plads til.

Op med humøret, der er ingen grund til at tage livet alt for tungt Party

daddyo, tor, 07/02/2013 - 20:20

Håber de 200$ må bringe dig det held og fremgang som du tydeligvis trænger til.

Jeg kan godt se det er slemt uden job og alt det der følger med.

Vi har brug for folk der tør være sig selv her på forum, Lad nu værre med at lade konen lave alt for meget om på dig.

Hvis hun ville have en mainstreamguy skulle hun jo have valgt sådan en.

Håber du rammer det vendepunkt. denne gang.

Mr230986, fre, 08/02/2013 - 11:52

Hej Hardtrance!

Først og fremmest tak for en god omgang DM hold spil - vi gjorde det sku godt og ærgeligt at vi ikke liiige gik hele vejen. wp!

Jeg sidder her på skole bænken og læser dit indlæg - til trods for du selv udtrykker at der ikke er så meget at skrive om, så synes jeg faktisk at det er et indholdsriget indlæg med mange overvejelser. Og det er et tegn på sundhed!

Selvom det kan lyde som en kliche, så synes jeg at det er et rigtig godt udgangspunkt; start dagen med et smil. lad ikke alt det negativitet omkring få så meget indflydelse på en, at man ikke kan se andet. Der er lidelse til stede og det fylder, men det handler ikke om at fokusere på lidelsen, men at erkende og acceptere dens tilstedeværelse. Herefter lære at bevæge sig rundt i den.

Jeg har mødt dig nogle gange til nogle dapt turneringer. Du virker som en sympatisk fyr, og jeg er sikker på at tingene flasher sig for dig som de skal!

Go vind ved bordene. Lad os lave en ordentlig raket med de 200 bobs vi fik og vinde millionen Smile

God dag!

Martin

killingen, fre, 08/02/2013 - 17:47

Op med humøret gutten ! hea

Hvis jeg kan sætte klørene i og overleve så kan du sgu også, men det kræver nok at du endnu engang overvejer ganske kraftigt om du skal prøve at vælge nye veje eller om du skal fortsætte i den trædemølle som jeg synes du har trampet rundt i længe nok nu.

Jeg prøver hverken at spille bedrevidende ellet at være hård ved dig, men du er sgu snart nødt til at indse at du skader dig selv med den (ja jeg fristes til at kalde den "selvdestruktive" ) adfærd som du praktiserer.

Lige et lille online "klask" i røven herfra, og se det gør jeg kun fordi jeg stadig holder uendelig meget af dig og jeg ikke kan lide at se dig ha det skidt.

Tænk over det, pb er som altid velkommen, men forvent ikke jeg stryger dig med hårene! hehe

Take care

Annette/kattedyret

tamalian, tir, 05/03/2013 - 02:02

Du har da siddet ved bord sammen med mig i Vandel...hvordan kan du så berette så frygteligt kedeligt? Du har jo oplevet noget vildt: Du har spillet mod mig Wink

Kram Cash

Sir Hardtrance, tir, 05/03/2013 - 22:35

Ja det har jeg, og sikke en oplevelse Smile - det gør jeg gerne igen.

Jeg har haft lidt af en downperiode, derfor denne røvsyge blog.

Men jeg håber det vender næste gang vi ses Love