Hvordan går det så?

Det er et stykke tid siden jeg sidst skrev noget, så jeg synes lige jeg vil give lidt lyd fra mig.

 

"Hvordan synes du selv det går?" er vel et spørgsmål man ofte får i en eller anden situation....og til det kan jeg kun svare: Det går sgu egentlig ok.

Jeg var så heldig at få point i de 5 af 6 turneringer i Cuppen, og sørme om jeg ikke endte på 1. pladsen, noget som jeg absolut aldrig havde troet skulle ske. Det var utrolig lækkert endelig at vinde noget "seriøst" i poker. Jeg ved godt mange (stadig) anser mig for komplet idiot, men selv en idiot kan åbenbart være heldig.

 

Jeg har droppet cash (ihvertfald for det næste lange stykke tid), da det måske påvirker mig lidt for meget på en eller anden måde. Jeg kan godt vinde i microlimit, men det gider jeg helt ærligt ikke. Jeg gider ikke sidde og spille om 2-3$, og jeg har ikke roll til at spille fx. 1/2 og op. Jeg synes cash er sjovt, og jeg elsker at spille det, meeeen....

Jeg spiller stadig DoN's. Jeg synes egentlig ikke de er så kedelige endda. Der var en der skrev om DoN's på et andet forum engang, og hun skrev, at hvis man spiller en almindelig SnG, så er der for det første kun penge til 3, og man skal egentlig mindst blive nr. 2 for at får bare lidt ud af det, og det man så får ud af det svarer stort set til at vinde i en DoN. Så hvorfor bruge kræfter på at komme i top 2, hvis man kan "nøjes" med at blive mellem de 5 bedste?

Jeg ved da godt at så misser man noget i end-game, men hvem siger at man ikke kan bruge de penge man vinder til at spille måske 2-3+ bords SnGs?

Men nok om det.

På hjemmefronten går det sådan, at jeg stadig ikke har fundet er job (fuck det nu er det sommer og varmt), men ejg på et lille 3 ugers vagt-kursus. Så må vi se om det kan kaste noget af sig.

 

Det var lige en lille update herfra. Håber ikke jeg keder jer for meget.

Nu vil jeg har et par pils, noget oksesteg, og så se Danmark lammetæve Japan (eller hvem fanden det nu var) med 1-0.

 

Nåååh ja, Ciao Italia. HAHAHAHAHAHAHAHA

 

Sir Hardtrance