Godt godt kørende

Jeg har idag spillet 3 stk DoN's og ligger i omegnen af 50$ i overskud. Jeg kører nu 2 forskellige steder, og forsøger at bygge lidt rulle der.

 

En ting som jeg skal arbejde lidt med er at vente liiidt længere inden jeg laver et move, og ikke kun i DoN's, men generelt. Måske Jarde kan fortælle mig hvordan man gør haha.

 

En anden ting som jeg har lidt en smule under er at en del gange de sidste par uger, er at hvis jeg lavede et skub på knappen, fes jeg direkte ind i AA i enten sb eller bb. Men det kan jeg jo ikke gøre en skid ved.

 

Jeg må bare arbejde videre med rullen og håbe på at det kommer til at køre godt. Det har da været nogle gevaldige swings, men generelt synes jeg det går godt. Jeg kører således stadig på rent overskud.

 

May the skrub be with you.

 

Sir Hardtrance