Fredericia Deepstack tour

Endnu en tour oprandt. Denne gang en 2-dages tour i Fredericia.

Jeg var så arrogant at jeg valgte at regge til dag 2, da jeg naturligvis forventede at komme med i finalen.

 

Dag 2 startede kl 10 om formiddagen, så jeg skulle relativt tidligt af sted. Homer og Maggerholm kørte selv, for de skulle hver især et eller andet.

Jeg ankom som sædvanligt i god tid. Turen ned var en kedelig fornøjelse.

 

urneringen blev holdt i et sidelokale til Billardklubben, og det var fine borde og storskærme så man let kunne følge med i levels osv.

 

Seating chart var allerede lavet, og jeg var kommet på noget af et bord.

Bord 1, men den ”sædvanlige” plads 5. Således var både Tommy, Maggerholm og Homer ved bordet.

 

Der var de sædvanlige kendte ansigter, dog kneb det lidt med deltagelsen fra Randers denne gang. Jeg savnede en del af de gutter.

Der var gang i den fra første hånd. Jeg starter med at kigge ned i 99 og raiser. Et par stykker går med, og jeg misser floppet totalt. De better lystigt videre, men jeg sgu ikke nyde noget.

Et par pladser til højre for mig sad bordets luckbox. Han ramte stort set alt han spillede, og det var ikke så lidt.

Jeg får ikke de vilde action det første lange stykke tid, men som I nok ka regne ud, så blev der gået til den ved bordet.

Således var der indtil flere kampe med både AJ vs AK, par over par osv osv.

Efter cirka 1½ time får jeg Tjs i BB, og der bliver (vist nok) foldet til Homer, som raiser. Jeg vælger at gå med, da det ikke koster det vilde, og det er længe siden jeg har spillet en hånd. Boardet er JJT. Av. Der bettes og kaldes på turn og river som er blanke, og det ender med at koste halvdelen af Homers stack.

Derefter er jeg tilbage i det samme gamle spor hvor jeg intet får. I hvert fald ikke noget jeg synes jeg ka bruge til noget, så vi må ty til andre metoder for lidt spas.

Random regular..

Lige inden det er middagspause får jeg AJs som jeg vælger at satse lidt på. Bordets box går med. Floppet er temmelig blank, men jeg vælger at skyde igen for at reppe et eller andet. Det kalder han. Hm. Turn osse blank, og jeg prøver igen. Han kalder. SÅ FOLD DOG. Men det gjorde han ikke. River blank, jeg checker og han vinder den hånd med et bet.

I pausen var der det sædvanlige grillmad i kiosken. Det blev til en beskeden pølsemix. Det ku lige gå an, dog havde de vist glemt saltet. Men da personalet absolut ikke var grimt, (der var 2 af dem og jeg stjal dem IKKE), kunne det lige gå an.

Efter pausen bliver jeg så flyttet til bordet lige ved siden af, så jeg skal bare vende mig om. Det er eddermame et kedeligt bord. Det sidder en i en Unibet Open jakke, et par stykker som jeg anser som ok, og lidt andet.

Jeg har faktisk ingen ide hvor længe jeg sidder der, men jeg spiller ikke en eneste hånd. Jeg ved godt det lyder som om jeg ikke gider spille, men jeg har meget svært ved at sidde og spille T2, Q3 osv i raisede pots.

 

Den sjoveste hånd var denne her: Hvor tit ser man lige det board?

 

Nå, men efter lidt tid bliver jeg heldigvis flyttet tilbage til min gamle plads igen, da vi breaker bordet. Altså ikke midt over.

De følgende timer er temmelig eventløse, og min stack skrumper da osse ind.

 

Tommy er osse inde i et sandt stormvejr, men formår at overleve et par Ais, men så går det galt, og han må se sig slået ud. Dette passer mig fint, for så ka jeg måske hente lidt point på ham gnæk gnæk.

Da vi har spillet et godt stykke tid kigger jeg ned i et par raketter. Den får lidt gas, og Homer kalder. Boardet er blankt med 2 farver. Han better og vi ender AI. Han er på flushtræk, men misser, så han må igen til lommerne.

 

Udover det sker der ikke meget, udover at de folk som kommer til Tommys gamle plads ryger lisså hurtigt ud som de sætter sig.

 

Da klokken er omkring 15.30 er det Homers tur til at bliver slået ud. Hans 77 holder ikke mod A3 som rammer et hus.

 

Der bliver klappet en del, og man ka da osse se at folk så småt forlader turneringen.

Der spilles til kl. 17, og de resterende er således videre til finalen.

Så nåede vi da så langt.

 

Der er en megapause hvor vi venter på de 11 fra dag 1.

Der grindes og slappes af

 

Der er ny seating, og jeg kommer til Bord 5 plads 7.

En blandet flok.

 

Min stack er nu ikke vildt stor, men dog stor nok til ikke at skubbe any2.

 

Der bliver igen gået til den, og jeg vælger at holde mig udenfor det game.

 

Maggerholm ryger ud som temmelig short, mener det var den med JK vs AJ hvor han misser.

 

Klokken lidt over 6 sker der noget.

 

En laggish-type better ud, og jeg kigger ned i TT, jeg skubber stakken til midten inden han ka nå at tælle til ½. En efter vælger osse at skubbe, og ham der startede med at bette tænker nu. Længe. Han mumler et eller andet om at ”det var det hurtigste skub han nogensinde havde set, så jeg må jo sidde med en monsterhånd”. Han folder modvilligt, men vælger at vise han faktisk sad med QQ. Kalderen viser AJ, og det ser jo fint ud. Floppet er 568, men da en J triller ind på turn ser det skidt ud. River er en 5'er og det var så det.

Den eneste hånd jeg er lidt træt af, er den AJ jeg spiller der inden pausen, ellers er jeg egentlig godt tilfreds med mit eget spil. Igen ryger jeg på en hånd hvor den anden skal ud og ramme. At jeg får skubbet den bedste hånd af i det spot er faktisk noget jeg synes er fedt.

Jeg røg vist som nr. 21. Det vigtigste er alle de rare point.

Nå, men tak for den gang, og tak for kaffe.

 

Skriv en kommentar
DK_Homer, man, 09/04/2012 - 23:23

Endnu engang en super blog, mit spil kan dog diskuteres efter anden pause formår jeg at double op og er ok med igen indtil jeg rammer ind i Sir hardtrance for anden gang og jeg ryger low igen og der slår det klik for mig...............Jeg laver tossede bet, kalder og raiser i et væk..................

Nok efter en lang poker dag igår hvor jeg formå at ryge på boblen efter 12 timer livespil i den fedeste pokerkælder, noget alle har fortjent at eje..........

andrewdk, tir, 10/04/2012 - 22:01

Vildt nok han folder QQ der. Det er noget af et image du har fået opbygget dig Wink

Var det en deepstacktour? Det synes jeg ikke fremgik da jeg så programmet.
Kunne desværre ikke selv deltage.

Sir Hardtrance, ons, 11/04/2012 - 10:19

Ja det var jo en 2x10k tour med 25/50 start.

Image og image...Sidste gang var der en der bemærkede at "der vist nok lå noget støv på mine chips"..Ved ikke lige hvad han mente med det :P

dvdl, ons, 11/04/2012 - 07:17

Med det forbehold man ikke har stack str. så er hans fold med QQ ret godt.

Han er i bedste tilfælde ude i et flip, det er ikke kun HT han er oppe imod, men også ham den anden der kommer all in

andrewdk, ons, 11/04/2012 - 15:37

@dvdl

Ja, nu kender vi ikke stackstørrelse som du skriver,
men af hvad jeg har set i DAPT af friske calls i 3-vej all ins, så vil jeg nok have meget svært ved at folde QQ.
Dog afhængigt af read på de to villains naturligvis.

dvdl, ons, 11/04/2012 - 16:12

Det er bare farligt at kalde to der hvis man mere eller mindre risiskere sit turnerings liv, og som HT spiller, ville jeg tænke mig lidt om inden jeg kaldte, og specielt når man er oppe imod en mere Laughing out loud

Sir Hardtrance, ons, 11/04/2012 - 18:23

Det er sgu da rart der er EN eller anden form for respekt der Big smile

dvdl, ons, 11/04/2012 - 21:25

Man skal aldrig kalde en NIT jo Laughing out loud kun i cash game så de tilter ;D

Sir Hardtrance, tor, 12/04/2012 - 17:45

Du mener altså jeg tangerer en NIT? Smile

dvdl, tor, 12/04/2012 - 19:22

Ellers kan du ikke ramme så mange FT uden at vinde Wink hæhæ

Sir Hardtrance, fre, 13/04/2012 - 12:49

Well, hvis jeg rammer mange FT som NIT, må det vel nødvendigvis betyde at det virker at være en NIT?

dvdl, fre, 13/04/2012 - 13:17

Self virker det at være NIT Wink Det er skam ikke en kritik Wink