Din prøveperiode er desværre udløbet, prøv igen senere

Som nogen sikkert har lagt mærke til, så er der gået et stykke tid siden jeg har skrevet noget her. Det er der flere grunde til.

For det første har jeg haft problemer med maven, og så er det ikke lige en blog man tænker på først. Dernæst har jeg haft diverse andre problemer som jeg ikke skal komme ind på her.

De "gode" nyheder er så, at jeg har fundet mig et nyt site at spille på. Det ligger på Everleaf netværket. Jeg fik lidt € der, og har så kørt meget op og ned der. Præcis som jeg plejer.

Forskellen denne gang er bare, at for det første har de nogle lækre GTD tuors, som ikke koster vildt meget, og der er som regel ikke ret mange med. Dernæst er folk afsindigt dårlige. De er værre end på 888. (vender lige tilbage til 888 senere).

Jeg har nu hygget mig et godt stykke til der, og været ok oppe, i hvert fald set i forhold til mit niveau, eller mangel på samme. Jeg røg så ind i en ustyrlig række bad beats, og måske en enkelt fejlvudering, mest af mig selv. Jeg er ret sikker på at jeg begik den fejl at tro at man ka bluffe dårlige spillere. Jow jow, det kan man faktisk godt, og jeg har da osse gjort det, men på et eller andet tidspunkt så render man jo ind i en som så, tilfældigvis, har en bedre hånd, og så koster det sgu.

Everleaf er ikke det største netværk i verden, men det tangerer nok til at være det med de dårligste spillere. (Ja det tror vi på din klovn, det er jo nok derfor at DU spiller der ikke? Donk).

Det er fyldt med amerikanske og især italienske fisk, og specielt italienerne spiller eddermame dårligt. Eller lad os sige det på en anden måde. De spiller meget loose. Rigtig meget.

Kan i øvrigt læse at de har hjemme på Malta(!!!).

Trafikken er begrænset. Så vidt jeg ka læse mig til er der mellem 400 og 800 på om dagen. Dette kan absolut ses på SnG siden, da der næsten altid er tomt. En enkelt HU-wannabe sidder der som regel altid klar.

Men er man til de små MTTs, ja så er det lige stedet. Ikke helt så små som på TMG dog. For dem som ka huske det site inden de gik på røven.

Nu har jeg så testet dette fantastiske sted et stykke tid, og helt gratis, tak for det, så nu er det snart tid til en mindre satsning der.

Jeg har vel været oppe omkring 120€ som max, og så er det jo nok (lidt) overkill at sidde og spille 5€ rebuy tours, men ffs det er fristende når modstanden er som den er.

Så derfor bliver jeg nødt til at bide i den sure kokosnød og lave et deposit. Dernæst vil jeg forsøge, og jeg vil virkelig FORSØGE, at holde en eller anden form for BRM. Nu har jeg jo selv skrevet om lortet engang tidligere, men det er sgu lettere at give gode råd end at følge dem selv. I hvert fald for mig. Men ok, det erkender jeg sgu osse. Jeg tror aldrig jeg ville ku holde fx. en slankekur.

Hvordan og hvor meget jeg poster i det har jeg slet ikke bestemt endnu, men det bliver ikke så meget til at starte med. Jeg vil forsøge at holde mig til 1 og 2$ GTD tours, for så at forsøge at arbejde mig op. Jeg ved jo at jeg rent faktisk kan vinde der, så det burde ikke være umuligt. Men ffs det er altså fristende med en 1k gtd til 5$ med 100 mand. Uha. Men jeg skal forsøge at holde mig væk fra det, præcis som jeg ikke vil spille cash der.

Der er ingen tidsgrænse, og ej heller nogen startdato eller noget som helst her. Det er ren spekulation.

 

Tilbage til 888.

 

Jeg havde sat nogle $ ind på 888 for at forsøge mig med nogle SnGs. Det gik over i at jeg egentlig synes det var noget lort. Så jeg begyndte at spille om 888-gear i stedet. Det kostede ikke ret meget og der var sjældent mange med.

Det har resulteret i følgende:

 

1 stk hoodie

1 stk 300 pcs chipsæt - se i øvrigt anmeldelsen af det her 888-chipsæt

1 stk card guard

1 stk beanie, som dog ikke er kommet endnu.

En tilføjelse skal der da lige til omkring hatten. Jeg havde en smule skrub den dag, og ramte godt, hvilket resulterede i at jeg fik den største sviner. En gut jeg havde nakket en del fra blev simpelthen så tosset at han sad og svinede mig resten af turneringen. Da vi pludselig er HU, og den anden har betydeligt flere chips end mig siger han noget i retning af "I hope you take him down, so that hat doesnt go to Denmark to that motherfucking son of a donkhore". Jeg svarer noget i retning af  "Watch me kill him HU now", hvilket jeg så gjorde. Inden bordet lukkede nåede jeg lige at se noget i retning af "FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU".....

 

Desuden har jeg en 888 t-shirt, men det er lidt lissom med TV-køkkenet, der har jeg nemlig "snydt lidt", for den har jeg fået af Drunkson Wink Tak for den.

Så nu har jeg sgu da i det mindste gearet i orden til de fede livetours.

 

Ang. livetours, så har jeg haft en enkelt i kikkerten siden sidst, nemlig en tour i Ribe som spille i dag, men pga. maven osv. så har jeg valgt at droppe det. Ikke så fedt at sku ud og skide konstant.

 

Nu glæder jeg mig til Nielsens tour i slutningen af måneden.

Nu bliver jeg nødt til at løbe, for nu ka jeg mærke jeg skal skide igen.

 

Out.....

Skriv en kommentar
DrunkSon, lør, 03/12/2011 - 14:00

Fin historie og held og lykke med projektet (og maven).

Vedr. 888, så har du da også nogle tjekkede 3D briller 8) Steve Glasses

Sir Hardtrance, lør, 03/12/2011 - 16:38

Nåh ja, glemte helt 3-D brillerne. Dem har jeg vist nogle stykker af...

Sonne10S, lør, 03/12/2011 - 16:18

Hardtrance, du er alt for sej! Jeg sender alt hvad der kan sendes af skrub og best luck så du kan rive en MTT og vinde nogle € eller $....

Sir Hardtrance, lør, 03/12/2011 - 16:40

Sej og sej. Jeg ved sgu ikke lige hvor det sku være. Håber du mener det som en joke Smile

Jeg er sgu en gennemført Donk, og jeg har endda bevis for det.

Sonne10S, lør, 03/12/2011 - 16:56

Jeg synes dine blogs er seje! Og din måde at beskrive ting på er sej! Du har masser af selvironi - det er voldsom god læsning!

BobboSlice, lør, 03/12/2011 - 21:29

@ sir, I also play on everleaf. I love the italian fish! Gl and run good!

Mr Trutta, søn, 04/12/2011 - 22:09

God bedring med maven.

Hyggelig turnering i Ribe....var det dig der ringede afbud kort før start ?

Røg ud som 35ish af 80 startende... mine damer løb ind i kongerne.

Sir Hardtrance, man, 05/12/2011 - 00:21

Tak for det.

Nej jeg fik, heldigvis, aldrig tilmeldt mig.

Træls med de konger der..men WP.

Sir Hardtrance, tir, 06/12/2011 - 22:18

En lille update skal I da ha. Jeg fik lidt RB, spillede et par mikro tours og er nu oppe på svimlende 2.47 Ævrå. Stadig uden at ha sat en skid ind.

Nu vi snakker om skid, så har maven det lidt bedre og jeg ser frem til at rykke nogle fisk rundt på torsdag, og ikke mindst søndag, i Aarhus.