Årets første blog

Nu fik jeg jo hustlet mig til den første post i 2012, så hvorfor ikke den første blog osse?

 

Meget er blevet skrevet omkring hvordan sidste år var, og hvordan man forventer det nye år osv., og jeg har selv skrevet noget om det her

http://www.texaspoker.dk/blog/sir-hardtrance/2011-raawer-aa-aawer-og-go-jul

 

Det jeg nok ikke har skrevet så meget om er forventningerne til de "nye" pokerrooms.

Jeg har spillet lidt forskellige steder sidste år, Comeon, 888, Party, Stars, PKR, Bet24, Poseidon og sikkert flere. Et par af disse har ikke meldt ud ang. licens, og flere andre som jeg har haft har klart meldt ud at de IKKE agter at søge, bla. PaddyPowerPoker og et par andre. Disse rooms går naturligvis i skralderen, og vi ser ikke mere til dem igen. PPP havde nogle ok addede tours, som trods min Donk-status gav lidt $ fra sig. Andre var rene D83 Swedish sure-grip suck machines som bare ville ha mine $.

Hvad forventninger kan man så have til dette setup?

En af dem er naturligvis den glædelige nyhed mht. skattefrihed. Det er jo lækkert (for dem som er vindende). En anden ting er at vi sikkert vil se en hel del flere promotions. Jeg tror, at de bliver nødt til at finde på flere lækre ting, nu de er tvunget til at betale til Staten. Hvis de sætter raken usansynligt højt op, så gider folk ikke spille der, og så kan de jo blive tvunget til at lukke.

Man kunne osse forestille sig at de ville lave en slags kartel, og kære meget ens rake osv., men det jo direkte ulovligt, så den er nok ikke sansynlig, men muligheden er der.

Jeg håber på, at de vil stramme op i alt de gør, og lytte mere til spillerne, både mht. brugervenligheden af SW, udbud af spil, kvaliteten af deres support m.m.

Man kunne frygte at de bare vil sige "Jamen lille ven, hvis du ikke gider spille her hos os, jamen så finder du da bare et andet sted. Nåååh nej, der findes jo ikke andre", men det tror jeg næppe. For der findes jo altid andre. Om de så er så gode som naboen, ja det vil tiden jo vise.

Jeg håber og tror at de er så fornuftige at de forsøger at "holde" på folk på den gode måde, og ikke bare går amok med 2000% rakestigninger osv.

En anden ting er udbuddet af turneringer. Nu har jeg jo (endelig?) indset at jeg nok er tourspiller og ikke cash-spiller (endnu?), så jeg håber da at de forsøger at promovere sig med en masse lækre tours. 888 har jo været godt fremme med forskellgie spændende tours, bla. forskellige "nations" tours, hvor man "melder sig til" et bestemt land, det kan f.eks være Danmark vs. Sverige, hvor det vindende land så får del i en ekstra pulje. Der findes rigtig mange sjove tours, og mit håb er at det vil smitte af på dem som har fået en licens.

Det er ikke nemt at hitte rundt i hvor man gerne vil spille nu, men jeg håber ikke der går så længe inden der er styr på de forskellige ting, så med lidt tålmodighed skal det nok lykkes. Jeg er sikker på at flere har det problem, og mit råd vil nok være: Vent lidt inden I bestemmer jer. Der skal nok dukke noget lækkert op. Spil evt. lidt hyggepoker på et site som du VED har fået licens. Selv har jeg lidt $ på 888 jeg kan muntre mig med.

Denne blog er nok ikke den mest underholdende jeg har skrevet, men jeg synes det er vigtigt at tage stilling til hvordan man forholder sig til de nye regler.

Det har i øvrigt afstedkommet en ekstra udgift til en af disse "Nummerdimser" fra (ikkeså)-NemId. Nu er det forhåbentlig slut med deres rådne papkort.

 

Men som skrevet før, så forventer jeg at spille en masse småtours i år, og en hel del mere live. Der er heldigvis ikke så langt til Randers.

Så i år vil jeg se om det ikke kan lade sig gøre at fange de der lortefisk.....

Desuden forventer jeg at få min hjemmeside igang. Nu har den sgu ligget længe nok. Der vil jeg smide lidt forskelligt pokerstuff. Et eller anden skal den sgu bruges til.

(afventer lige ok fra div. mods til at smide link her)

 

Godt Nytår til alle.

Skriv en kommentar
DrunkSon, søn, 01/01/2012 - 13:38

Ja, det er ikke nemt at finde ud af, hvad der bedst kan betale sig.

Mht. rake stigninger, så ville det være helt fint med mig, for jeg vinder jo kun pga. gode rakeaftaler, så jo hørere rake, jo mere vinder jeg, eller...