2 i een

Well, overskriften dækker ikke over en saftig sandwich med en eller anden storbarmet blondine, snydt igen, men er faktisk lidt en nedkogning af følgende 2 blogs:

R.I.P. Cashgames

og

Skal starte forfra med poker.

Nå, men inden der nu drages en masse konklu...kounkl..kamklaa....forkerte meninger, så lad mig starte med at forklare.

For efterhånden lang tid siden blev jeg enig med mig selv om at jeg skulle prøve det der coaching. Jeg bestilte en prøvetime og det var vældigt. Jeg besluttede mig for at det skulle testes fuldt ud, så jeg lavede en aftale med Peter om at jeg skulle spille noget NL10, og så smide ham en bunke hænder på en mail når jeg synes der var nok at ta' af.

Som sagt så gjort.

Men jeg har faktisk ikke rigtigt fået noget feedback på det, så han må være en travl mand. Nå, men dette er ingen kritik af det.

Jeg spillede en del, og rulle voksede da osse lidt ad gangen. Jeg spillede korte målrettede sessions, hvor jeg satte mig et mål hver gang om at nå en vis grænse. Dette tog mellem 21 min og en halv dag at nå. Jeg læste i mine Harringtonbøger, men pludselig var det som om, ja jeg ved sgu ikke. Der skete et eller andet som gjorde at jeg...mistede lysten til det. Fik en serie beats hvor man bare tænker: Det der gjorde du bare ikke. Hvordan kan du kalde mit raise med det lort der.

Ja jeg ved godt det har været nævnt 894627846805624788954678 gange, og vil blive ved med at dukke op igen og igen og... Så derfor tager jeg nu en gigantpause fra cash. Udskyder coachingen, og gemmer cashbøgerne lidt væk. Det virker som om det kører fint et stykke tid, men så går det hele amok. Om det er fordi jeg bliver ukoncentreret, spiller for få borde, for lavt, eller jeg bare er en donk, det ved jeg sgu ikke.

Nå, men det skal nu ikke stoppe mig, for jeg begynder bare igen. På at spille SnGs. Det har jeg ikke rigtig gjort så meget ved på det seneste. Kun da jeg grindede DoNs på ComeOn.

Problemet er nok, at jeg gerne vil kunne det hele, men ender med ikke at ku en skid. Så jeg bliver nødt til at finde ud af hvad jeg egentlig er bedst til. Det har jeg så åbenbart ikke fundet helt ud af endnu. Udover at tabe en masse $ selvfølgelig. Jeg har tidligere spillet SnGs med en "vis success", men jeg har aldrig rigtig set det som værende rigtig poker", forstået på den måde, at hvis man kunne spille både MTT og cash, ja så kunne man spille poker, ikke før.

Men jeg er bange for at jeg har taget fejl. Hvis vi ser på 2 gode eksempler herfra forum, har vi på den ene side Jardemyr, som er MTT-eksperten, og Bjorna som er cash-eksperten. Se nu gad jeg godt at jeg var begge disse personer på een gang (nej vi taler ikke lige om den sandwich lige nu),. Gid jeg dog kunne trække begge d'herrers egenskaber ud og overføre dem til mig selv. Nøj hvor ville jeg vinde meget....og tit. Men det kan jeg desværre ikke, og jeg har enormt svært ved at finde ud af hvad jeg egentlig er "go til". Sådan har jeg det med alt som omhandler det at være "go til noget".

Hvis man skal skrive en ansøgning, beskrive sig selv eller andet. Jeg hader det. "Skriv hvad du er go' til". Øhm, jeg synes sgu ikke jeg er go til noget, ka jeg ikke skrive det? "Go til at finde ud af at jeg ikke er go til noget"? Det er meget nemmere at finde de negative sider om sig selv, det er nok osse derfor vi bedst husker de bad beats vi får, og ikke når vi vinder med AA. Jeg har altid haft pissesvært ved at sige noget som helst som jeg er go til, og der hæmmer måske mig selv i den sidste ende. Det er altid nemmer at give råd end at tage i mod dem.

Jeg skal lige indskyde, at dette IKKE er en "tude-blog", men derimod et forsøg på at finde ud af hvordan jeg giver forskellige ting an, så tåbelige bemærkninger udbedes venligst men bestemt.

Nå, men det var overskriften vi kom væk fra. Den skal ikke læses som om jeg skal til at finde ud af at AA er bedre end 27o, eller at jeg aldrig nogensinde vil røre cashgame igen. Jeg skal simpelthen ha fundet ud af hvor det er jeg "hører hjemme", og hvor det er jeg kan score flest $. For det er vel i bund og grund det som det hele går ud på? At score nogle $mens man forsøger at ha' det sjovt? Jeg må sige at da Guldhammer og jeg var på fisketur, da havde jeg det sjovt. Livegames ER sgu sjovt. Jeg må lige i tænkeboks lidt, igen, og så finde ud af om jeg skal voldspille SnGs igen, med en fed MTT engang imellem, eller hvad. Desuden skal jeg jo varme op til X-mas Cup'en, for den agter jeg at (forsøge at) vinde.

 

Sir Hardtrance

Skriv en kommentar
DrunkSon, tor, 15/09/2011 - 15:37

Du er da god til at skriveWink