Poker med de STORE!!

Hold op hvor var det fedt at spille DM 2011. Jeg smiler stadig Smile

 

 

Jeg kom ikke så langt men det var ikke fordi jeg ikke kunne spille med rigtig eller at der var SÅ tydeligt forskel på de RIGTIG store (Ravnsbæk, Wissing, Mickey, Kalle, El-kher eller Ludvig....).nope jeg lavede 2 fejl og de kostede mig pladsen på DØDSBORDET som det fint blev døbt. Jeg nåede da at se 3 forlade deres varme plads ved bord 3, før jeg selv måtte lette røven og finde baren Smile

 

 

Kort om selve spillet: Jeg blev en lille smule extra nervøs da jeg så hvem jeg skulle sidde til bords med: Wissing, Ravnsbæk, El-kher, Kalle, Ludvig bare for at nævne nogle af dem. De første par timer øgede jeg stabilt min lille startstack. Jeg tog mest fra El-kher og Kalle som rystede i bukserne hvergang et es ramte floppet og jeg bettede, SÅ dog KUN 1 es i mine holecards under hele min tid ved dødsbordet Smile Jeg spillede roligt, tiltrods for kæmpe uro i min krop og var langsomt ved at finde min rytme ved bordet. Og ikke mindst vende mig til HVEM der sad lige ved siden af mig.

 

 

Jeg lavede et kæmpe fejlread på Wissing som kostede mig 2/3 af mine chips og så var det et for hårdt et bord at komme tibage på. At mine kort heller ikke var særlig nemme at arbejde med gjore turen op af bakken meget hårdere. Jeg skubber i en hævet pot (fra min side af) med K8 spar og får nuts flush træk på floppet. ALL in og Ravnsbæk kalder med es 2 off. Han har ramt esset og ja ingen hjælp til mig på de 2 sidste kort. Jeg er ikke utilfreds med movet men stadig en anelse ØV over min dame høj flush vs es flush mod Wissing 2 timer tidligere. Jeg SKAL fandme blive bedre til at lægge de beats fra mig når spillet fortsætter !!!!!!! 

 

 

Jeg er RØV ØV ØV ØV over ikke at komme videre til dag 2 og ikke mindst dag 3 Smile men set i bakspejlet var jeg simpelthen ikke god nok på dagen til det så FAIR nok. NÆSTE gang går det bedre er jeg slet ikke itvivl om. Det var trods alt den nye DM mester 2011 der slog mig ud og DET er der ingen skam i Smile

Hvad tager jeg så med mig videre på min pokerrejse fra dette års DM? Jeg har fået lidt extra selvtillid pokermæssigt at jeg godt KAN sidde med lidt af vejen lige pt og at der er grobund for endnu mere læring. De helt store, Ravnsbæk, kalle og ikke mindst Wssing viste mig små fif som jeg fik lov at observere HELT tæt på og der er ingen tvivl om at lige netop deres spillestil eller måde at sidde og spille på giver mig endnu flere redskaber i min lille poker værktøjskasse fremover. DET tager jeg med mig smilende på mit næste eventyr som allerede foregår i weekenden til Rock Poker Open i England.

Stay safe derude og til jer der kun ynder at spille foran computeren så kan jeg klart anbefale at i kommer ud i live miljøet og mærker stemningen, liren og lyder af de mange chips der klikker. Det er stærkt vanedannende Smile

 

Skriv en kommentar
Sir Hardtrance, tir, 18/10/2011 - 12:30

Fed blog og WP trods alt. Nu har du jo så muligheden for at komme til en 240 mands event i stedet Smile

svennobassovitz, ons, 19/10/2011 - 20:08

Du får en hest, for det er allivel sejt nok gået at kvalle til DM ...... Hvis det i realiteten er en q høj flush va A høj flush der sender dig hjem så WP!!!! .... og glædelig jul til Villian ..... den slags er der jo ikke meget at gøre ved Smile

GG

Sir Hardtrance, man, 24/10/2011 - 21:12

Go lille detalje med blusen i øvrigt på det øverste billede :P