New girl on site .....

Så er PokerMonica også at finde herinde.

Bedst som man troede man havde helle fra hende den nye pige på den danske pokerscene i form af signing med MERMAID poker så popper jeg op her også :p  Sorry men jeg kan jo ikke lade være. Jeg ELSKER jo ALT med poker.

Hvem er jeg så?  

Super glad pokertrunte der hedder monica Smile Grunden til at jeg bruger PokerMonica er at da jeg skulle finde et navn til min blog, Hvad er mere logisk når man som mig hedder Monica og er glad for poker... bum bum bum PokerMonica blev til Smile

Jeg har altid spillet kort. Alle former for kort, og kabaler... ja jeg elsker bare at have kort i hænderne. Har spillet poker på sjove og totalt opfindsomme måder med mine drenge venner helt tilbage i skoletiden. Dengang var det dog meget mere simpelt og uskyldigt grundet mangelnde viden om de her 5 korts betydnng. Jeg kunne tabe at skulle løbe en omgang om blokken, tage afrydningstjansen efter en anden eller hvis det var virkeligt højt spil så kunne det koste en sodavand af de billige fra netto Shock

Så kom der en periode hvor uddannelse og kæresteriet fik første priotet og kortspillet gled i baggrunden men stadig var at finde på ferier og til hygge spille aftener med de andre kærestepar.  Man hører lidt om den her danske backgammon knægt der er begyndt at spille poker med de STORE i vegas... Gus Hansen som han flot hedder. De kan jo ikke rigtig udtale Gustav over there tænker jeg bare Smile  Pokeren er for mig stadig bare et kort spil blandt mange andre. 

Så flytter jeg til England i arbejdssammenhæng og skal ud og være social trunte for at få en ny omgangskreds at boltre mig i. Der startede pokeren for alvor for mig. LIge nede på den lokale pub hvor der 1 gang om ugen var pokerturnering til en flad 5£.

WAAUUW FUCK et rush jeg havde første gang jeg vandt, og blev faktisk den første og eneste der vandt back to back to backSmile ( vandt 3 gang i træk) VUPTI så var MIT narko fundet. Jeg var hooked .... Jeg mødte alle typer af mennesker dernede på den lokale med løbende strøm af morganer og god stemning HVER gang.

  

Det jeg var den eneste kvinde i turneringen gjorde også lidt extra for mange af de middelalderende gifte småbuttede skallede mænd. Her var jeg jo, hende der fra DENMARK, som snakkede perfekt engelsk og kunne joke og drikke med de store. Jeg havde jo intet at miste så den fik fuld skrue hver gang Smile Sådan begyndte min pokerrejse.

Idag er jeg så lige blevet signet af Mermaid poker som deres nyeste medlem af Team Mermaid og er kommet i super fint selskab med top spillere som Morten Erlandsen, Lars Hougaard, Søren Larsen som med garenti kan bringe mig videre på min pokerejse hvorend den ender.... hvis den nogensinden ender Oups

Jeg er mest turneringspiller, deepstack, men er langsomt begyndt at mærke trygheden i cashgamet også. Stadig lavt spil og ALDRIG mere end jeg har råd til at miste. Jeg er nemlig ikke gambler eller ludoman, blot en pige der er glad for kortspil, især poker.

Det jeg vil blogge om herinde er IKKE hånd analyser (det er der mange der kan gøre MEGET bedre end mig), eller pokerlitteratur lister eller bad beats historier men om hvad jeg oplever ude i verden når jeg spiller. Det kan være store emner som  ludomani, bord image, knækbrødspillere eller bare de små forskelle jeg møder som kvinde i miljøet. 

Jeg har også min helt egen private blog som du altid kan læse på http://www.pokermonica.com/ 

Iaften skal jeg ind og spille EPT kval og jeg glemmer ALTID at spise op til vigtig begindenhed... så nu vil jeg trille ud i køkknet og tage lidt mad mens jeg husker det Smile

Vi ses derude og HUSK at vi kvinder ind imellem bare spiller på mavefornemmelsenWink


  Download Mermaid Poker her og få €1000 i bonus og 30% rakeback!

Skriv en kommentar
MrNielsen, ons, 09/02/2011 - 14:40

Velkommen til og tillykke med sponsoratet.
Jeg ser frem til at læse flere blogs og håber du kvaller til EPT

PokerMonica, ons, 09/02/2011 - 15:39

Tak Mr.Nielsen

Jeg skal gøre mit bedste iaften :p

DaBooKa, ons, 09/02/2011 - 15:43

Seføli er Niller første mand til at byde de unge damer velkommen tsk tsk og undertegnede hænger som vanen tro på, med alt hvad græker har lært ham :p

Velkommen Monica. det bliver spændende at følge dig - gi' den gas i aften...og fremover Smile

DaBooKa, ons, 09/02/2011 - 15:43

PokerMonica, ons, 09/02/2011 - 16:19

Sikke en dejlig velkomst... TAKKER også til DaBooKa og JEPS gir den max gas og skruer op for musikken i ørerne... EPT skal da bare have mig med iår Party Håber jeg ydmygt ....:p

Phantastisk, ons, 09/02/2011 - 18:28

Velkommen til - en god blog. Glæder mig til at høre mere!

Og godt med en fremtrædende kvinde her på forummet Laughing out loud

abuello, ons, 09/02/2011 - 19:46

Jamen velkommen til texaspoker.

Ser frem til nogle battles på nettet. I Riverclub er det jo alt for nemt Big smile Wink

andrewdk, ons, 09/02/2011 - 23:41

Glæder mig til at læse din blog.
Dejligt at der nu også er en primær tourspiller med på probloggerholde herinde.
Hvilket buy-in niveau spiller du typisk?

Sune Berg Hansen, tor, 10/02/2011 - 00:22

Velkommen! Dejligt med en rigtig tourspiller ombord - vi andre er onlinenørder. Glæder mig til en forhåbentlig masse røverhistorier Wink

GeneralVux, tor, 10/02/2011 - 11:13

Hey Monica

Velkommen til TXP. Jeg håber du vandt for så er der en mere at heppe på til EPTen!

BECKSBEERDK, tor, 10/02/2011 - 22:47

Hey hey "new girl" Smile godt og se noget Pokermonica her. Dejligt med et frisk pust ovenpå alt det mandehørm herinde!!

tigerfinn, fre, 11/02/2011 - 13:35

Velkommen til.

Hvordan gik det så?

Ender, fre, 11/02/2011 - 13:55

Iflg hendes Blog blev hun omkring nummer 25, da hun tabte du flip. Sæder til 10-13stk.