Karmaloven virker begge veje!

Karma

Min uge har været fyldt med opture og grimme nedture blandet med vrede og frustration med et drys af forelskelserus og sprulende livsglæde.

Den startede med at jeg fik den triste besked om at en meget god nær pokerven var overgået fra at være levende smittende morgandrikkende kammerat til en flyvende engel fra oven. LORTESTART skal jeg lige hilse og sige. Mange tanker bliver jo helt automatisk sat i gang når livet for alvor bliver sat i perspektiv over en sådan besked. Hvorfor? Hvordan? Hvad nu? Hvad betyder det for mig? Og det er jo altid sådan kliche agtigt at man selvfølgelig kommer til den konklusion at man skal hylde livet når det er der og ikke begrave sig i sorgens trist mørkekammer.

DET ved jeg at JEG er god til. Jeg besidder den naive tilgang eller lad os bruge et pænere ord som konstruktive tilgang at jeg fandme ikke skal have engle der passer på mig og ikke synes om det de ser, når de gennem skyerne våger over mig. NOPE endnu et hak i bæltet og ikke af den frække slags giver jeg mig selv. Endnu et dejligt menneske JEG har haft den ydsøgte fornøjelse af at have i mit liv for et kort øjeblik. Det skal værdsættes, gemmes og huskes på/ for alt det dejlige.

ANY TWO CARDS - VupVup ALL IN står der på bårebuketten. God måde at give min varme sorg tilkende offentligt og nogle af mine farvorit chips fint placeret så der ikke skal herske nogen tvivl om vores forbindelse. PUHA det er sgu lidt hårdt men livet går videre.

 

 

Jeg har gudskelov dejlige meget levende nære venner der fint ved at jeg skal hives lidt ud og have luft, så homegame bliver arrangeret. Morganen er købt og alt er på række....Men jeg undlader at drikke, vil være klar i hovedet og ikke drikke når sindet er lidt trist. Gudskelov holder de andre sig ikke tilbage. sjofle jokes og bemærkninger fylder hovedet med smil og latterkramper eller måske er jeg bare overtræt, men sjovt det er det.

Jeg er lidt mere stille end jeg plejer at være og da den sprit nye unge knægt gerne vil have ros for hans latterlige kald på floppet trods meget målbare indikationer der absolut ikke var til at tage fejl af, falder hjertet dejligt i synk med karmaloven.

Jeg ville med garenti havde givet ham en opsang og ikke mindst forklaret ham hvad matamatikken og ikke mindst odds handler om i spillet med de 52 kort. Jeg ville med garneti havde fået ham til at blive hammerende bange for næste gang at spille sine kort ukorrekt af frygt for hvad løvinden vil smide hans vej, men NOPE jeg smiler, banker let i  bordet og siger blødt: Well played boy Smile

Han vokser lidt, retter ryggen og er vældig tilfreds med sig selv. Han fremkalder endda et lile blink med øjet 5 min senere min vej. DET er karma, Hvad der er godt givet ud kommer altid RIGTIG godt tilbage Smile Da min aften er ved vejs ende høre jeg ham meget stolt fortælle en kammerat i tlf at han var oppe, RIGTIG meget oppe inden for den første time...men lige nu er han lidt nede.....KARMALOVEN virker begge veje Smile

Ny uge er startet og denne uge er startet som den SKAL startes weeeeeeeeeeeeee..... DM kval sat bekræftet og pokertur både til Polen og England er faldet på plads weeeeeeeeeeeee. Sommeren kører på sidste vers men HELLOOOOO efterår...åhhhh fuck så bliver jeg sgu da også et år ældre...vidste der var noget ved efteråret der ikke var fedt, nå men pyt.... jeg må ty til plastisk fantastik når jeg ikke længere kan tryne de unge knægte ved filten med min charme og yndighed Smile

Vi ses derude og HUSK nu for pokker at værdsætte alt det dejlige i livet også når det hele virker lidt trist og gråt Smile

 

Skriv en kommentar
Sir Hardtrance, tir, 20/09/2011 - 07:59

En masse lækker karma sendt din vej..Bred ymer, knæhøj karse...Peace......

GULDHAMMER, tir, 20/09/2011 - 11:27

Elsker dig, dejlige tøs.. God karma sendt, og ved at planlægge, hvornår vi skal tage livet af et par flasker MORGAN..

Sir Hardtrance, tir, 20/09/2011 - 14:36

Så vil jeg fandme være med...

PokerMonica, tir, 20/09/2011 - 16:03

Det kan ikke være særligt længe inden jeg skal hilse på Kaptajen og skåle for dem der ER her og dem der IKKE er her.... Men HEY jeg kan klare alle de dejlige drinks sålænge de er i jeres fantastiske selskab....ANY DAY Smile