Havfruen går på land !

 

Man skal huske at mærke efter om man er det hvor man ønsker at være og ikke mindst have modet til at sige stop hvis det er tilfældet. DET er lige hvad jeg har gjort og jeg HAR modet til at sige farvel og tak for samarbejdet med Mermaid poker!

Hvorfor så det? Jo, jeg er jo hovedsagelig livepokerspiller, social trunte af første grad og fuld af energi, ideer og visioner. DE skal sgu da prøves af mens jeg stadig ikke har brug for trusseindlæg.

Mit eventyr med Mermaid har været ganske underholdende og lærerigt. Jeg har spillet sjove turneringer og mødt endnu flere fantastiske mennesker. Jeg vil med garanti stadig rejse ud i verden og spille, men jeg har valgt at tage logoet af den lille søde havfrue af og bare være PokerMonica Smile

 

Jeg vil bruge rejsen med Mermaid til at prøve at nå nye mål. Jeg er jo af den overbevisning at man hele tiden skal være i bevægelse og den personlige udvikling har højeste priotet. Jeg vil forsøge at bestige nye bakker og udfordre mig selv til at gøre det jeg ikke tror jeg kan Smile

En af mine visioner fra starten har været at få flere kvinder ved bordet og lige DET vil jeg bruge noget mere energi på og ikke mindst vil jeg stadig være at spotte i den lokale, den ulovlige og de dejlige hygge homegames. Min passion for kortspillet med de syge bad beats og hero calls er intaktSmile

Nye skibe er sat i, farverige ideer og nye mål er sat og så må jeg jo se hvor jeg lander....SÅ SPÆNDENDE weeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!

Jeg har lavet en ny fane i toppen på min egen side www.pokermonica.com Smile DM 2011 hedder den og lige der kan du følge mig under dette års DM. Der vil være live updates og små video interviews når der er pauser SÅ følg med WEEEEEEEEEEE

 

 

Jeg vil trille i sommerhus og lade perfekt op til DM braget forude med god mad, masser af søvn og ikke mindst lade den gode karma fylde mig op Smile

Vi ses til DM, friske og veludhvilede og med fuld skrue og dampende gas Smile Bare maven holder sig relativt i ro Smile

 

Skriv en kommentar
Sir Hardtrance, tor, 06/10/2011 - 12:19

Dejlig plan du har der.

svennobassovitz, tor, 06/10/2011 - 14:28

Hej

Det er alligevel meget sejt at sige nej tak til fortsat sponsorering (og exponering) via Mermaid. Synes dog det hele er lidt mystisk Laughing out loudavie:

Nye skibe er sat i, farverige ideer og nye mål er sat og så må jeg jo se hvor jeg lander....SÅ SPÆNDENDE weeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!

Og det betyder ???????? Smile Altså du opsiger en deal med mermaid og vil til gengæld lave ........hvad ?

BTW : Superflot billede nederst i bloggen, dygtig fotograf Wink

/ svenno

Sir Hardtrance, tor, 06/10/2011 - 14:58

Samme billede på FB, men der vender det om?

PokerMonica, tor, 06/10/2011 - 15:08

Svenno: Der er INTET mystisk over mig eller mine planer pokermæssigt fremover Smile Jeg vil forsat skrive blogs, og spille livligt div steder men arbejder på flere forskellige ting. Jeg vil undervise kvinder mere, jeg vil udgive mine blogs, jeg vil SÅ mange spændende ting men jeg tager et skridt af gangen og mit første skridt var at stoppe samarbejdet med Mermaid Smile

Katja Alieva er fotografen som har taget nye billeder af mig og vi skal have lavet mange flere i tiden fremover...og JA hun er sindsyg god Smile