Gode ting kommer til den der venter....Eller hvad?

Halløjsa igen ....

Det var så heller ikke denne gang jeg skulle kvalle til EPT Copenhagen. ØV ØV ØV.

Det sætter nye mål og ikke mindst nye tanker i gang når man som mig tager et skridt af gange og ser hvor jeg lander Smile

Jeg har den her overbevisning om at karmaloven fungere. Gode mennesker oplever gode ting, Gode mennesker bliver belønnet og ja ind imellem gøre de knap så gode mennesker det jo også og det er jo sådan det er. MEN for det meste kommer det du giver ud mangfoldigt tilbage på godt og ondt. SÅ når jeg ikke kvallede mig i denne omgang tænker jeg ØV et kort øjeblik og bevæger mine lange ben videre på min rejse.  

I en af pauserne overhører jeg lidt af en samtale mellem nogle andre spillere, Man stå jo piv tæt i de der ryge boxe derude....:p (samtalen er IKKE totalt citat men som jeg husker at have hørt det)

Fyr 1: .....Nej men jeg havde ikke lige noget at lave så jeg ville lige ind og se om jeg kunne et billigt sæde....

Fyr 2: : ...JA JA klart......

Fyr 1: .....Mit bord er totalt fisk HELE vejen rundt........SÅ DÅRLIGE.........

Fyr 2: ....OK fedt......

Fyr 1: ....Ja jeg napper sgu lige et sæde til under 5K ha ha ha h.....

Fyr 2: ..... ok du lavede kun 1-2 rebuy plus add on ?........

Fyr 1: ......Ja ja ja men jeg havde 10 kilo i min lomme just in case...stadigt billigt jo .........

Fyr 2: .....Ja sædet koster jo 35 K så det må man sige.....

Fyr 1:.....Nå men skal du med...skal lige pisse inden....

Fyr 2: ...Nej vi ses bare der oppe... Held og lykke.....

Fyr 1: ..... Ikke held.... som at tage slik fra børn... ha ha ha......

Jeg kigger lidt ned i jorden mens den her samtale forgår... prøver ikke at lytte men det er sgu lidt svært.... ved godt det er lidt ubehøvlet men hey ...står jo bare og ryger...Da de 2 fyre så er væk fra kupeen...får jeg øjenkontakt med anden fyr der står lidt ved siden af... Han har så også hørt lidt af samtalen.... HEJ JEG ER SÅ EN AF FISKENE ...og så griner vi begge lidt Glasses

Vi starter så op igen...Jeg kan ikke rigtig spotte ham fyr 1....  men små 20-30 min senere ser jeg ham stå op, tage sin jakke på og liste ned af trappen. Han kommer IKKE retur :p Hmmmm Hvis hans bord var fyldt af såkaldte "fisk"..... Nu har jeg det lidt underligt med fiske ordet... hvad fanden har fisken gjort for at blive FY ord i pokerverden ? Ved selvfølgelig godt termologien omkring at man fisker dvs når man er HAJ men får folk med så de kan tabe knaster ens vej og alt det der men alligevel.

Der er jo rigtig mange rovdyr undervandet. Hajen, blæksprutten, rokken, pighvaen...ja rigtig mange når jeg tænker mig om....brandmænd, piratfisk....hmmm så måske er dagens lektion at selvom man er en "fisk" så kan man godt bide fra sig :p

Jeg er også blevet kaldet fisk ind imellem... men så positiv jeg er af natur tænker jeg bare.... små glatte farverige elegante beroligende der virker meget simple og ligetil. JEPS det passer sgu da meget godt på mig Smile Og med havfrue på brystet så hænger det jo fint sammen Smile

Det er jo sådan med grimme navne eller andre ting folk siger, hvisker eller andet... først bliver sandt den dag man SELV tror på det... Og med de vise ord vil jeg slutte for denne gang.

Vi ses derude og husk du kan altid læse mere på www.pokermonica.com

 

Skriv en kommentar
The Greek, fre, 11/02/2011 - 17:56

Du skal hellere komme til Malta og spille nogle af de saftige italiener-tours hernede på Malta :p

Sir Hardtrance, fre, 11/02/2011 - 17:57

Det ku være han ikke havde fået pisset af.....

GeneralVux, fre, 11/02/2011 - 18:24

Det lød ellers som om han fik pisset rigeligt i rygeboxen Smile

andrewdk, fre, 11/02/2011 - 19:12

Det ser ikke ud til at hans EPT sæde bliver så billigt endda Big smile

MrNielsen, fre, 11/02/2011 - 20:32

I love Nemisis hea

Bad luck med dit eget forsøg. Next time!

DaBooKa, lør, 12/02/2011 - 18:31

Det er usundt at ryge...host..host... Smile

Niller hea