Det første PokerCruise med TXP (Del 1)

Vinderne af Lundens PokerCruise Main Event

Fredagen startede med at jeg stod tidligt op som jeg plejer, men uden at have sovet alt for meget denne nat. Jeg skulle flyve fra Karup og til København kl 08:45 for at kunne derover i tide. I forvejen havde jeg fået et tilbud om at blive hentet i lufthavnen af en god ven jeg har lært at kende fra backgammon miljøet og som derefter ville give mig lidt let rundvisning i København inden vi skulle sejle.

Dagen startede med at jeg blev hevet direkte ind i centrum af KBH i bil og fik første oplevelse på tæt hold hvordan man begik sig derinde med en af de fastboende i de ensrettede gader og hvor rødt lys var "lyserødt" og gul ikke fandtes. Og var der ikke plads, så fandt man det.

Efter en tur på posthuset og lidt lettere rundvisning gik turen hjem til hans bopæl hvor vi fik et par kopper kaffe inden turen til fods gik til Carlsberg på en lille rundtur. Jeg har underligt nok aldrig været derinde og se dette sted, så var lidt af en oplevelse. Jyde som jeg nu er skulle jeg dælme ikke have mit kameraudstyr med så havde det lille lomme canon kamera med mig til et par billeder.

Vi ankom derinde hvor solen havde bestemt sig for at det altså skulle bliver varmt i hele danmark, og jeg kan lige hilse at sige at jeg havde det varmt i min sorte TXP trøje og lange cowboybukser som jeg nøje havde udvalgt til dagen. Dette kan jeg ikke anbefale andre at gøre selvom man får et par kopper speciel øl derinde.

Rundturen på Carlsberg kostede 140kr for to personer og dette gav vi kun fordi der var to ølbilletter med i prisen Smile men de var godt nok ikke særligt store og der blev vi slemt skuffede, men jeg skulle jo også arbejde om aftenen.

Turen rundt derinde gik stille og roligt og efter en times tid var vi klar til at komme videre i KBH. Jeg må blankt erkende jeg ikke kan huske alle de gader og parker vi kom igennem, men en ting er sikkert det har ændret mit syn på det derinde for der er sgu nogle fede steder man kan hygge sig med.

Tak til Martin for rundturen og venligheden.

 

Tiden nærmede sig at vi skulle ned på DFDS og skulle hitte stedet vi skulle checke ind til det planlagte PokerCruise.

Martin fandt hurtigt ned til havnen og fik mig lige stresset ved at lave en lille omvej ned til (ja der hvor dronningen bor) og lige give mig en hurtig tur rundt på pladsen derinde i bil og hilse på en garder der også så ud til at have det en kjende varmt. Men vi kom ned til DFDS og kunne ikke lige blive helt enige om hvilken et af skibene i havnen jeg skulle med. Så jeg greb mobilen og fik ringet til Steen O.G på mødetidspunktet og hvor der var en time til skibet sejlede. Jeg spurgte Steen hvor vi skulle være osv og fik bare beskeden "Peter du må du sgu selv lige finde ud af, for jeg er ved at pakke færdig" LOL.. !! I det samme kom i lille sort bil fræsende ind i området og jeg kunne spotte TXPéren pimmerT bag rattet, og der blev jeg lettet for så var vi på rette sted.

Checkin gik helt smerte frit og kunne vade lige ombord og finde vores fælles kahyt på dæk 5. (ud af 12) og da jeg skulle til at smutte ud og kigge nærmere på skibet dukkede Per (pimmerT) op ved kahytten. Det var pænt svært og finde rundt i den labyrent så vi blev hurtigt enige om vi lige skulle bytte mobilnumre så vi kunne finde hianden hvis det gik helt galt, og dette skal vise sig senere på turen ikke at være en helt dum tanke vi fik der.

Hvad der skete på dette hyggelige PokerCruise kan du læse meget mere om i del 2.

 

Skriv en kommentar
Sir Hardtrance, fre, 07/06/2013 - 09:36

Se det der er en go blog. Glæder mig til del 2.

abuello, man, 10/06/2013 - 20:20

Beer