2x Live Poker på 2 uger

Eneste billede jeg reelt har sneget mig med på ved en fejl

To weekender i træk med Live Poker er nu overstået og fra min side kan jeg kun kalde det en succes. Grunden til jeg ikke fik skrevet den første blog fra Jyske Live Poker Mesterskaber (og som også vil dukke op her) er at jeg bare ikke ved hvor jeg skal starte og slutte. Jeg er jo vant til at tage ud til forskellige backgammon events alene, men er jo lidt anderledes opdateringsmæssigt med poker og der er jo flere ting som spiller ind. Men er bestemt glad for jeg tog afsted til JLPM selvom min medhjælper sprang fra i sidste øjeblik (og følte mig en smule presset) og nu denne gang til WPT. Jeg har endelig fået hilst på en masse gode mennesker herfra Texaspoker.dk og er ret sjovt at få sat et billede på den bruger der er herinde Smile !

Hvis vi skal starte med JLPM så var det en god turnering at få startet op med, for der var en god afslappet stemning på trods af mange topspillere deltog og jeg fik en god hjælp fra Thomas, Sune fra PNN og af de spillere herfra TXP som stod klar med opdateringer og var ikke bange for selv at springe hen og skrive her på forum. Det var helt klart en stor hjælp nu det var første gang jeg oplevede Live Poker på tæt hold både som presse og i det hele taget. Vi havde jo booket et dobbelt værelse til min usynelige makker, så nu stod jeg pludselig med en ekstra seng og havde da håbet på (inderst inde) en anden end Mr Longhit (ikke personligt) Laughing out loud ! Hold kæft man finder ud af man ikke er 25 mere, selvom man går og tænker det til hverdag haha, den unge mand gir den gazzz og frygter lidt inderst inde turen til Malta som jeg skal med på denne gang (yup pressen skal med) Men ved jo flere er en kjende ældre end mig (ikke meget, men i denne alder tæller alt)  som klarer sig pænt godt og som også giver den gas.

Udover alle spillerne mødte jeg nogle super flinke mennesker fra Betsafe/PN/PNN osv både til turneringen og i baren og jeg må blankt erkende jeg fik et andet indtryk af de personer end hvad jeg havde inden gennem de konkurrende sites. Men en gang TXP altid TXP og det ændrer sig bare aldrig.

Hvis vi lige skal omkring WPT er dette da også en fed turnering, men igen meget anderledes og mere striks på en måde der er svær at forklare. Jeg har så mange fede og positive oplevelser med hjem fra dette miljø at der med garanti går lidt tid inden det hele er gennemarbejdet til en længere blog.

 

Alt ialt har det været to hektiske uger med mange gode oplevelser og er helt sikkert på igen, når muligheden kommer. Jeg har også nogle ideér til ting der kan gøres bedre og lettere både for jer her på forum og for mig selv ude i "marken" ! Tak til alle jer der har hjulpet til og som jeg har hygget med. Og tak til alle jer som har fulgt med herhjemme på forum den sidste tid. Det har sgu været en sand fornøjelse at være en del af.

Peter NM