Når kurven kun går en vej - part 2 - med omvendt fortegn

I min sidste blog beskrev jeg, hvordan en ordentlig nedtur havde været for mig. Du kan læse den her: Når kurven kun går en vej

Selvom det var gået direkte nedad, var jeg faktisk ved godt mod og min plan var at stramme op på de hænder jeg spillede. Back to basics.

Den strategi har jeg holdt fast i. Siden at jeg "genstartede mit spil" har jeg spillet VPIP 23,9 PFR 20. Hvilket jeg faktisk synes er meget fornuftigt i et 5max game.

Efter lidt tid med sessions der gik lidt og ned, og hvor jeg skulle finde mig til rette med mit nye spil, så tog fanden pludselig ved. Og igen befandt jeg mig i en situation, hvor kurven kun gik en vej. Denne gang var det dog med omvendt fortegn Big smile (se min kurve for hele coacing projektet ude til højre)

Jeg har stødt på de dårligste spillere, fået godt kort og ramt som en sindssyg. Til tider har jeg siddet og lignet en der spiller LAG, men i virkeligheden været helt basic TAG. Det har betydet at mine modstandere har gået på kompromis med deres hænder, uden at jeg har gjort det. En herlig situation Laughing out loud

Jeg begyndte også at fokusere hårdt på at sætte mig ved borde, hvor jeg havde position på nogen der ikke har en fuld stack. Der er rigtig mange der sidder 4-8 dollars i stedet for et fuldt buy in, og de er simpelthen dårlige. Jeg møder igen og igen og igen spillere der har en VPIP på mellem 60-80 og en PFR der nærmer sig 0.

Og samtidig er de heller ikke bange for at stakke af med næst højeste par på bordet, når jeg har stukket til dem et par gange. Rent slaraffenland.

Jeg er stadig cirka 40 dollars under ev. Men jeg skal vist ikke klage, når jeg er så heldig inden vi får pengene ind.

Her kommer der lige en hånd som meget fint illustrerer, hvordan det går for mig for tiden:

Grabbed by[url=http://www.holdemmanager.net] Holdem Manager[/url]
NL Holdem $0.10(BB) Replayer
SB ($16.32)
BB ($50.53)
UTG ($5.01)
CO ($5)
Hero ($10)

CO posts $0.10

Dealt to Hero A dia J: spade

UTG calls $0.10, CO raises to $0.20, Hero raises to $0.70, fold, fold, UTG calls $0.60, CO calls $0.50

FLOP ($2.25) J hea  5 clu A hea

UTG checks, CO checks, Hero bets $1.70, UTG calls $1.70, CO calls $1.70

TURN ($7.35) J hea  5 clu A hea 4 spade

UTG checks, CO checks, Hero bets $3, UTG calls $2.61 (AI), CO calls $2.60 (AI)

RIVER ($15.17) J hea  5 clu A hea 4 spade T spade

UTG shows A spade K hea
(Pre 71%, Flop 15.7%, Turn 4.8%)

CO shows K spade J clu
(Pre 9%, Flop 0.8%, Turn 0.0%)

Hero shows A dia J spade
(Pre 21%, Flop 83.5%, Turn 95.2%)

Hero wins $14.42

Udover mit syge skrub er jeg dog også god til at få max value, og samtidig holde potten lille, når jeg er i tvivl.

Og modsat tidligere, hvor sådan en optur ville gøre mig alt for overmodig, så holder jeg mig helt til min basic strategi og har ikke for høje tanker om mig selv og mit spil.

Jeg har en følelse af, at jeg har en klar edge i forhold til disse dårlige spillere, men samtidig at jeg kun lige er begyndt min cashgame udvikling og stedet er på det absolutte begynder-stadie.

Og det synes jeg sgu er meget godt udgangspunkt 8)

Rullen siger nu 354,92 dollars med rakeback, lidt bonus og lidt turneringsgevinster. Så nl20 er begyndt at komme indenfor rækkevidde (tænker at jeg tager et par skud der når jeg har 400Cash

Nu sidder jeg så her og skriver blog og venter på at få besøg fra det mørke jylland. Min kære bror kommer og så står den ellers på poker, lidt mere poker og poker og måske ud og se lidt på KBH by night.

Det er god weekend!

Phantastisk/Mikkel
 

Skriv en kommentar
DrunkSon, søn, 13/02/2011 - 10:20

Skønt når kurven vender. Håber den fortsætter i den rigtige retning Wink

Phantastisk, søn, 13/02/2011 - 11:03

@ Drunkson

Tak. Nu skal vi bare lige have din til at vende også Laughing out loud