Så blev det forår igen

Så er det vist blevet tid til en blog igen.

Sommeren er endelig over os, og mon ikke alt den sol har givet mig et vitamin tilskud? Det tror jeg nok, den har! Som altid når sommeren nærmer sig, får man lyst til at sætte alle mulige mål, som man har gjort det år efter år. Det går typisk sådan, at sommeren er forbi, langt før man fik indfriet bare nogle få ting af det, man ønskede sig. I år skal det være anderledes.

Nu har jeg hylet over hvor nederen vejr, vi har haft i vinter, og så har jeg bare at få noget ud af denne sommer. Endelig har jeg fået nogle høfeberpiller der virker så godt, at jeg fungerer næsten normalt over sommeren. Derfor skal der ses fremad.

Her følger en statusopdatering og nye mål.

Poker
Hele april var en lang aprilsnar. Jeg har ikke været i stand til at tage stik hjem, og så er det altså svært at spille poker. Heldigvis stod den på backgammon hele påsken, så der blev lige taget 10 dage ud af kalenderen til det. Alt i alt havde jeg 14 dage, hvor jeg spillede poker og kun en dag lykkedes det mig at tjene over $33.

Jeg har ellers været ganske tilfreds med kvaliteten af mit spil. Der var et par gange, hvor jeg valgte at springe til den ene side for at undgå en bæ, for bare at lande direkte i en lort. Sådan er poker nu engang i mellem.

Motivationen er næsten forsvundet i takt med, at jeg er blevet en smule bange for at spille. Når man taber hver dag, er det pludselig svært at sætte sig til bordet den næste, med en ukuelig tro på at det nok skal gå. Derfor har jeg lavet nogle aftaler med andre spillere om, at overvåge nogle sessions og give feedback mod, at jeg laver nogle HEM analyser for dem. Det ser jeg meget frem til.

Derudover har jeg haft svært ved at lægge timer i spillet, og maj måned kommer til at blive mere struktureret. Jeg skal bruge minimum 4 timer på poker hver dag. Mindst 3 af timerne skal gå til at spille poker og resten til analyse eller træning.

Sundhed
Lidt pragmatiker er man vel altid... Det er åbenbart ikke nok motivation for mig, at mit helbred bliver dårligere og dårligere med alderen. Jeg forsøger den ene plan efter den anden for, at tabe mig og spise sundere, men de falder allesammen til jorden indenfor få måneder. Nu må jeg simpelthen bare tage mig sammen og gøre ting, der kan hjælpe mig til at undgå de største faldgruber. Da jeg elsker en snack i ny og næ, har jeg derfor altid friske gulerødder i køleren, som jeg nu kan spise af.

Motion er hårdt, men nu har jeg bare undgået at forny mit buskort, så jeg er nødt til at tage cyklen, når jeg skal nogle steder. Når det er min eneste transport mulighed, har jeg ikke noget problem med at tage cyklen. Derudover elsker jeg at gå tur, når vejret er godt, og det giver også lidt motion.

Den største fare ved det gode vejr er jo, at man får lyst til fadøl. Jeg elsker fadøl og det gør min krop også. Faktisk så meget, at når jeg drikker en halv liter tager jeg ca. et halvt kilo på Sad
Planen i år er simpelthen at begrænse antallet af 'øl i solen'-dage.

Dårlige vaner
Siden jeg var en lille dreng, har jeg ikke kunne lade være med at bide neglerødder. Det har været en af de ting, jeg flest gang har forsøgt at stoppe med. Nu har jeg besluttet, at metoden simpelthen er, at notere hver gang jeg tager mig selv i at gøre det, for på den måde at bevidstgøre handlingen, så den er lettere at bearbejde.

Det er for ofte, at jeg ikke har højt nok fokus, når jeg arbejder. Det betyder, at ting typisk tager længere tid end de burde. Når man ikke har nogen bestemt tid man skal stoppe på, er det svært at det hele ikke bare flyder. Planen er at lave faste indlagte pauser, så jeg ved jeg får de nødvendige afbræk fra arbejdet.

God sommer.

Skriv en kommentar
RockogRul, man, 02/05/2011 - 16:01

Godt at høre fra dig igen!

Har lige et ikke poker relateret spørgsmål. Hvad hedder de høfeber piller du tager og bruger du evt. øjendråber?. Bøvler rigtig meget med det for tiden og har aldrig fundet den optimale pille eller øjendråbe.

tigerfinn, man, 02/05/2011 - 17:50

@RockogRul

Har du hørt om Grazaxpillen fra Alk abello?

http://www.finansnyheder.dk/news/shownewsstory.aspx?storyid=11694423

Håber det er ok med link?

GeneralVux, man, 02/05/2011 - 19:11

Pillerne hedder Alterfast. Dråberne kan jeg ikke huske, men begynder først at tage dem når græs starter.

RockogRul, man, 02/05/2011 - 19:39

@Tigerfinn

Ja, det ser ret fee ud den pilleWink Gad vide om den også kan tage birkepollen, da det er min værste fjende.

@Hallberg

Jeg tjekker lige de der alterfast ud. Fedt navn iøvrigtWink

GeneralVux, ons, 04/05/2011 - 12:59

Dråberne hedder Opatanol.