Min første vlogumentar

Så lykkedes det at få min første vlogumentar færdig Smile

 

Den handler som skak og bl.a. Sune deltager.

 

I øjeblikket bliver der spillet Politiken Cup i skak, der er en stor international turnering med et meget stort antal deltagende stormestre. Jeg husker det som om at der var 25 GMere og over 300 deltagere i alt. Traditionen tro var der i år igen simultanskak. Det er en diciplin hvor en mester spiller mod flere deltagere så samme tid. I år var der planlagt to. En hvor det største talent spillede og en hvro Sune spillede. Begge havde ca. 20 modstandere. Se mere om det her.

 

Videoen er en del af vores TeamDoubleEdge videoarkiv. Målet er at lave videoer som på en eller anden måde er interessante og samtidig underholdende. Det tog mig to dage hvor jeg var ude og optage samt to dage at redigere. Derudover tog det en dags tid at lave storyboard, så det er 14 minutters video der er lagt noget arbejde i.

 

Alt er optaget med min mobiltelefon (også lyden). Desværre driller autofokus lidt, men jeg har efterfølgende fundet ud af hvordan man slår det fra.

 

Jeg håber I kan lide videoen. Alle kommentarer er naturligvis velkomne.

 

Skriv en kommentar
Istappen, ons, 03/08/2011 - 17:10

Yderst interessant video og virkeligt velproduceret.

Tog mig selv i at grine højlydt for mig selv på kontoret, da jeg så jeres PimpWalk ned af skolegangen, for derefter at blive klemt fast mellem dørkarmene. Videoen har et gennemført humoristisk spin, samtidigt med den er inspirerende/motiverende. Well played!

Jeg håber mange tager sig tid til at se denne video - den er bestemt de 14 minutter værd. Godt arbejde Peter (og Sune).

Sonne10S, ons, 03/08/2011 - 17:27

Virkelig fed video, og altid super interessant at se hvad i får tiden til at gå med. Hvem vandt jeres lille skak-fight til sidst i videoen?

Crasha, ons, 03/08/2011 - 18:00

Fedt fedt fedt, hvor er det godt - gode detaljer, og så i øvrigt interessant at komme lidt ind under huden på enhver person der fungerer på et højt niveau indenfor sit felt.

Har en ide om at jeg kan slå jer begge i Stratego, men har ikke det mindste at have den antagelse i ...

Tak for det!

Sir Hardtrance, ons, 03/08/2011 - 18:02

Jeg er skuffet over at I ikke holdt i hånd da I gik ned ad gangen....

RockogRul, ons, 03/08/2011 - 21:59

rigtig cool!

GeneralVux, tor, 04/08/2011 - 12:05

Tak alle sammen.

@Sonne

Sune vandt.

@Hardtrance

Klippede det ud.

Sir Hardtrance, tor, 04/08/2011 - 17:25

Pis osse. Ville gerne ha set det....

ErikSmith, ons, 10/08/2011 - 23:52

7:40 EPIC! Smile)) god film. godt lavet min ven