Adax17 er udlært - whee

Så nåede vi enden på coaching projektet. Efter en del flere timer end jeg oprindeligt havde planlagt, kunne vi sige stop med god samvittighed.

Vi arbejdede med nogle helt gundlæggende principper, der skulle sætte Rune i stand til at slå NL10. Planen var at benytte nogle solide koncepter og ikke forvirre begreberne. Vi ville ikke begive os ud i noget fancy postflop, og som udgangspunkt give folk kredit for at være straight forward.

Ved starten af projektetvar det tydeligt, at Rune havde spillet noget poker, uden rigtigt at have tænkt over nogle af de helt centrale koncepter, så som vigtigheden af position og hvilke hænder der klarer sig godt postflop. Ligeledes var ideen om at vi better for value eller som bluff og en gang imellem for at samle døde penge op ikke helt klar. Det vi arbejdede vi mest med.

Jeg kan kun sige at jeg er meget tilfreds med det niveau Rune opnåede, og det var dejligt at se den klare udvikling gennem hele forløbet. Min vurdering er at Rune havde det meget svært i NL10 da vi startede, og jeg er slet ikke i tvivl om at Rune er pænt favorit i NL10 på nuværende tidspunkt. Tillykke med det Rune.

 

Video

Vi afsluttede projektet med at lave en video hvor vi opsummerede de ting vi havde arbejdet med. Derefter kiggede vi på to borde som Rune havde spillet tidligere. Det var her jeg for alvor fattede hvor svært det er at være videoproducer. Have nogle temaer kørende, samtidig med at kulle snakke om en hånd der er overstået og holde øje med nye spots. Puha. Jeg havde nogle problemer med lyden, men jeg håber det går alligevel.

Vi er meget spændte på at høre hvad I synes om det.

 

Runes video kan ses her.

Skriv en kommentar
Istappen, ons, 09/03/2011 - 00:16

Er der ingen billeder fra en coach og trainee session?

GeneralVux, ons, 09/03/2011 - 01:52

Tilføjede lige det eneste billede fra en session jeg kunne huske. Royal Straight Flush til Mr. Adax17! Værsgo.

BECKSBEERDK, ons, 09/03/2011 - 10:29

WP sgu fedt og se det gik godt Smile samt det og smide en video op om det med tale (der er til og forstå)

Godt arbejde og tillykke kan man jo godt sige Smile Lad os få noget mere af det.

Gl i fremtiden derude på bordene.

Phantastisk, ons, 09/03/2011 - 22:43

Der er lidt problemer hos mig. Video'en er 10 sek foran lyden.

Har dog set den alligevel. Der er mange guldkorn Smile Godt arbejde og godt spil drenge. Og behagelige stemmer i har jer Wink Synes i kommer rigtig godt omkring de vigtige basic emner i NL cash.

Så kan mig og Sune tager os af det mere advanced stuff ! ;D

GeneralVux, tor, 10/03/2011 - 00:42

Ja, jeg kan da godt se at billedet og lyden drifter lidt. Generende. Jeg har ingen ide om hvorfor det sker, da det passer fint sammen før jeg genererer den endelige video.

Jeg håber bestemt også at i bare chefer den op når I kommer dertil Smile

BECKSBEERDK, tor, 10/03/2011 - 11:07

Det er godt nok kjøvenhavnsk Laughing out loud men kører ubeklageligt her da Smile

GeneralVux, tor, 10/03/2011 - 13:13

@BecksB

Jeg er faktisk oprindelig fra Køge, hvor man taler meget tættere på sydsjællandsk end københavnsk. Det er ikke umuligt at noget af accenten er forsvundet i de 17 år jeg har boet i København Smile

BECKSBEERDK, tor, 10/03/2011 - 16:58

Køge,slagelse.gørlev,falster lol syns de snakker ens :p men ku da forstå det (efter jeg lige havde vænnet mig til det.)

Sir Hardtrance, lør, 12/03/2011 - 00:41

Fin video - og lang, men er du gal lyden er dårlig Puzzled

GeneralVux, lør, 12/03/2011 - 05:16

Ja, desværre gik noget helt galt med lyden.