Turneringsprojekt bust betfred varm

Projekter jeg blogger om har en ting tilfælles.

De buster allesammen, og jeg er dødtræt af det.

Mit starsturneringsprojekt bustede i denne uge. Ramte uden for pengene i min 6.5$ en 7-8 gange og så røg de sidste 20.xy$ ind i en HU plo. første hånd ai pre med QQXY imod JJZK, flop ZKP turn L river F.

Nu er der dømt TILT. hopper ind på min betfred konto hvor der heldigvis kun er 100$ sat ind til HU dystene og går igang med 50plo bordene.

Spiller godt til doubler doubler og starter 4 borde op. doubler suger doubler og da sessionen er slut står der 800$ på kontoen. +14buyin SKRUBBBBBBB Laughing out loud

Derudover spillede jeg en rebuy på betfred og i første hånd efter pausen hvor jeg rebuyede og addoned limper jeg 55. flop 445. jg min better donk raiser kraftigt, jeg kalder da han jo sikkert har en svag hånd og jg gerne vil have et bluffe mere. turn 6. jg min better donk stortraise. hmm han er nu commited til og kalde mit push. ALLIN!

river Q. han viser den smukke 66 for uberset. TURNERINGER ER BARE FUCKING RIGGED!!!!!!

(og ja ved godt jeg sagde aldrig mere plo, men plo er et godt spil når man r på tilt hihi)

Skriv en kommentar
Ender, man, 28/09/2009 - 00:58

hmm, ja. du siger det jo selv.

(og ja ved godt jeg sagde aldrig mere plo, men plo er et godt spil når man r på tilt hihi)

Godt at du for en gang skyld havde noget skrub med dig i PLOen.